Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25852 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #160 -: Юни 05, 2011, 12:29:01 am »
Лили, тоя няма угодия... ;D

Юпитер/Сатурн , Меркурий/Марс....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #161 -: Юни 05, 2011, 12:31:10 am »
аммм с таз тао-квадратура

а и възлите.. тоя да не се смята за бого-избран  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Юни 05, 2011, 12:35:46 am »
тоя да не се смята за бого-избран  ;D

Точно така, чувства се много специален и гледа отвисоко хората, въпреки че е посредствен и ограничен човек.

Жената, с която живее, с нищо кой знае какво не провокира агресията му, просто той счита, че тя "не го слуша".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Юни 05, 2011, 12:44:29 am »
тоя да не се смята за бого-избран  ;D

Точно така, чувства се много специален и гледа отвисоко хората, въпреки че е посредствен и ограничен човек.

Жената, с която живее, с нищо кой знае какво не провокира агресията му, просто той счита, че тя "не го слуша".  ;D

А какво значи слуша...? :rolleyes:

Наскоро още един мъж.... ;D ,ми каза "ти не ме слушаш?"...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #164 -: Юни 05, 2011, 12:47:20 am »
Урана му гледа високомерен от високо, ама малко като въздух под налягане :)
а и мерк и марс въпреки, че са в 12-ти - той не спира да приказва как да го слушат :)  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Юни 05, 2011, 12:50:05 am »

Да става все на неговата, според неговите критерии и очаквания, никакъв компромис от негова страна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Юни 05, 2011, 12:52:32 am »

Да става все на неговата, според неговите критерии и очаквания, никакъв компромис от негова страна.

Ахааа...,пък аз се чудех какво значи това :mellow:... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Юни 05, 2011, 12:53:23 am »
а и мерк и марс въпреки, че са в 12-ти - той не спира да приказва как да го слушат :)

Имах партньор със Слънце, Марс и Меркурий в 12 дом, но нямаше такива изпълнения. Е, не бяха намесени възлите, а там е поантата в картата на гореспоменатия.

При тоя има много "съдническа" позиция в 7 дом - Сатурн в съвпад с Юпитер във Везни, двамата в квадрат с Венера (плюс рецепция Венера/Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #168 -: Юни 05, 2011, 12:59:59 am »
а и мерк и марс въпреки, че са в 12-ти - той не спира да приказва как да го слушат :)

Имах партньор със Слънце, Марс и Меркурий в 12 дом, но нямаше такива изпълнения. Е, не бяха намесени възлите, а там е поантата в картата на гореспоменатия.

При тоя има много "съдническа" позиция в 7 дом - Сатурн в съвпад с Юпитер във Везни, двамата в квадрат с Венера (плюс рецепция Венера/Сатурн).
дам, а и с опозицията луна-слънце (в добавка към това, което ти си написала) за него всичко е бяло или черно - или, или. При него май е почти невъзможно чисто приятелско отношение към жените :)

Започвам да се замислям дали по някакъв начин не съм тиранина у дома  :-\ ;D ;D ;D нищо чудно....  ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #169 -: Юни 05, 2011, 01:07:00 am »
Лили сетих! (напоследък съм като отнесена от вихъра) - картата дето я беше пуснала ама много ми асоциираше на една

този образ много наподобява на по-горе направения профил и също е склонен да посяга, в добавка жена му има силно скорпионско излъчване (не й знам данните), но понякога имам усещането, че този човек се "храни" от нейното нещастие...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Юни 05, 2011, 01:09:34 am »
този образ много наподобява на по-горе направения профил и също е склонен да посяга, в добавка жена му има силно скорпионско излъчване (не й знам данните), но понякога имам усещането, че този човек се "храни" от нейното нещастие...

При тези двамата на пръв поглед не намирам нищо общо в картите, освен че и този е роден по пълнолуние.
Венера в Риби и Луна във Везни, хм... храни се от нещастието на половинката си?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #171 -: Юни 05, 2011, 01:17:43 am »
И при този, с асц.риби има планети в кофти положение. Сега забелязвам, че и в картата на марая, и тук, в картата на жената, която пуснах има лошо поставена венера- или ще е странстваща или ще е в падение или заточение
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #172 -: Юни 05, 2011, 01:18:21 am »
Хораааа,сега по Нова говорят за жените, жертви на насилие :angry:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #173 -: Юни 05, 2011, 01:19:48 am »

При тези двамата на пръв поглед не намирам нищо общо в картите, освен че и този е роден по пълнолуние.
Венера в Риби и Луна във Везни, хм... храни се от нещастието на половинката си?  :-\
общо не толкова по натал де
при този е много характерно да се изявява като лидер
обича да подтика жените (поне това което се вижда) - да обиждаш и унижаваш дори пред непознати хора, а и съм убедена, че и юмручни разправии си имат
а "храни" имам предвид, че е доволен от това да наранява - при някои насилници има малко принципа на пияницата от Малкия принц - срам ме е, че пия... и за това пия.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #174 -: Юни 05, 2011, 01:25:55 am »
да не забравяме,че е с ас.риби, нептун на мс, а плутонът го тряска гадно.Тоя  се изживява като жертвоготовен-какви неща правя за теб,а ти не ме признаваш

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #175 -: Юни 05, 2011, 01:27:38 am »
и само за контраст
ей този образ както е думата и муха не може да нарани

малко простоватичък, но добряга  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Юни 05, 2011, 01:30:33 am »
По индийската ми е ясен този от моя пример - зодия "лешояд".  ;D
Но като се гледа западната карта, на пръв поглед толкова хрисим се струва, че чак да не повярва човек...
Когато пуснах този казус за разглеждане, някои тук не повярваха - аууу, толкова тригони, аууу такъв потенциал, аууу Нептун, аууу да не би да е сбъркан Асцендентът? В картата, пусната от Фейри, също на пръв поглед не видях тенденция към насилие в партньорските отношения, по-скоро манипулативност. Но при него има квадрат Слънце-Марс, при това и двете планети са в знак на екзалтация, силни. В момента, в който Венера в 7 дом се почувства "ощетена", че не й се задоволяват потребностите, квадратът Слънце-Марс влиза в действие, започва да "мачка" партньора.
Има такива, дето не викат, не тропат с крак, не ти повишават тон, но те "смазват" много по-жестоко от някой скандалджия, виртуози в пасивната агресия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #177 -: Юни 05, 2011, 01:33:07 am »
и само за контраст
ей този образ както е думата и муха не може да нарани

малко простоватичък, но добряга  ;D
ъ,че тоз си е самодостатъчен ,бе ;D ;D ;D,с туй слънце и юпи там-)))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #178 -: Юни 05, 2011, 01:34:35 am »
Но като се гледа западната карта, на пръв поглед толкова хрисим се струва, че чак да не повярва човек...
Когато пуснах този казус за разглеждане, някои тук не повярваха - аууу, толкова тригони, аууу такъв потенциал, аууу Нептун, аууу да не би да е сбъркан Асцендентът? В картата, пусната от Фейри, също на пръв поглед не видях тенденция към насилие в партньорските отношения, по-скоро манипулативност. Но при него има квадрат Слънце-Марс, при това и двете планети са в знак на екзалтация, силни. В момента, в който Венера в 7 дом се почувства "ощетена", че не й се задоволяват потребностите, квадратът Слънце-Марс влиза в действие, започва да "мачка" партньора.
Има такива, дето не викат, не тропат с крак, не ти повишават тон, но те "смазват" много по-жестоко от някой скандалджия, виртуози в пасивната агресия.
Ама,Лили, не всеки е насилник с тази карта.То и за това е важно да контактуваш с един човек, за да му направиш анализ на хороскопа. Добре,че отбирам и от числа, че там лесно може да се види концентрация на егоцентризъм и деспотизъм ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #179 -: Юни 05, 2011, 01:38:42 am »
Ама,Лили, не всеки е насилник с тази карта.То и за това е важно да контактуваш с един човек, за да му направиш анализ на хороскопа. Добре,че отбирам и от числа, че там лесно може да се види концентрация на егоцентризъм и деспотизъм ;D

аа ти с номерологията като добавиш и имена и не знам още какво  ;D

Кабалита таз карта с самодостатъчния съм я коментирала на друго място, ти си знаеш  ;D, голям ми е сладур тоз (е как няма да му симпатизирам с таз негова линица де) - като фред флинстоун ;D