Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25957 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #200 -: Юни 05, 2011, 02:56:26 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Юни 05, 2011, 03:05:12 am »
при това- в 1 дом, в опозе на сатурн, в съвпад с кету

Има много силен ретрограден Сатурн в съвпад с Кету, в дома на партньорите. А за Лагна в Рак Сатурн е малефик и не е в най-добрата си позиция нито в седми дом, нито в първи - унищожава партньорствата на този човек (но се гледат и други показатели, разбира се).
Сигурно прави впечатление на много самовлюбен човек, който обича да говори за себе си.

Лили , а когато е с Раху , според теб има ли по-различно звучене.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Юни 05, 2011, 03:13:09 am »
А какво означава брак по принуда?
Ако се е омъжила за него, след като вече е забременяла, донякъде бих разбрала. Но и в такива ситуации има други алтернативи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #203 -: Юни 05, 2011, 03:42:51 am »
Е,това е причината. Тя е искала деето, но не е искала брак, ама МАААМА( разбирай свекито) се опънала и цялата рода и тя,като овца-хоп,с двата крака
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Юни 05, 2011, 04:53:13 am »
Е,това е причината. Тя е искала деето, но не е искала брак, ама МАААМА( разбирай свекито) се опънала и цялата рода и тя,като овца-хоп,с двата крака

Причини много , едно е сигурно...насилието върху жените е факт и това насилие е бич на семейство , общество , ценности....Така или иначе е ясно , че никой не е повече на този свят , щом е тук....
Едно дете не може да бъде причина за компромиси с насилието.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #205 -: Юни 05, 2011, 04:59:55 am »
о, не е точно за детето...Там е много сложно и не искам да го пиша тук, че знам ли кой влиза
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Юни 05, 2011, 05:20:06 am »
о, не е точно за детето...Там е много сложно и не искам да го пиша тук, че знам ли кой влиза

Който и да влиза , както и да влиза НАСИЛИЕТО  не бива да бъде толерирано....
Виновни са и насилника и насилвания.... :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #207 -: Юни 05, 2011, 05:23:57 am »
Марче, не само над жените. Насилието над всяко същество е ужасно нещо...
За случая, който описваш - млада жена, женена за толкова по-възрастен мъж, дали не се е интересувала главно от парите и положението му при влизането й в този брак (хороскопът й на няколко места подчертава такива щения)? И дали не е трябвало да се поинтересува малко повече от моралния/нравствен код на този господин? Дали пък в едно 90% от случващото се в животите ни, ние самите не сме си избрали нещата такива, каквито са?

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #208 -: Юни 05, 2011, 02:40:02 pm »
не мисля, че основният й мотвив е парите...

« Отговор #209 -: Юни 05, 2011, 03:58:10 pm »
Аспекта Марс/Плутон особено при жените дава склонност към привличане на насилие,но трябва да бъде задействан от транзити,прогресии,лунации и т.н. за да се изяви.При мъжете ,склонни към насилие мисля освен този аспект и Марс във водни ,и земни знаци и в аспект с Уран също.

Passion Desire, изуми ме, откъде го знаеш това, току-що проверих картата на един мъж, за който знам, че е склонен към насилие, има Марс в Рак в квадрат с Уран. :o

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #210 -: Юни 05, 2011, 04:31:06 pm »
хайде сега.Мъжът ми има марс в земен знак в квадрат с уран и аз имам аспект на насилието с марс/плутон,че то излиза, че трябва да се избиваме в къщи...За толкова време, все щеше да се прояви този аспект по някакъв начин ;)

« Отговор #211 -: Юни 05, 2011, 04:32:59 pm »
Лили сетих! (напоследък съм като отнесена от вихъра) - картата дето я беше пуснала ама много ми асоциираше на една

този образ много наподобява на по-горе направения профил и също е склонен да посяга, в добавка жена му има силно скорпионско излъчване (не й знам данните), но понякога имам усещането, че този човек се "храни" от нейното нещастие...

Отново правилото на Пашън, което явно ще запомня завинаги, Марс във земен или воден в квадрат с Уран. Внимание момичета.

« Отговор #212 -: Юни 05, 2011, 04:34:52 pm »
хайде сега.Мъжът ми има марс в земен знак в квадрат с уран и аз имам аспект на насилието с марс/плутон,че то излиза, че трябва да се избиваме в къщи...За толкова време, все щеше да се прояви този аспект по някакъв начин ;)

Явно това правило си има изключения все пак.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #213 -: Юни 05, 2011, 04:36:56 pm »
е,хубава работа и при мъжът ми е точно по тези домове 2-5. Е, защо има изключения? Това е въпросът?!Даже и е със същия асц,с венера на куспид в 7. Че,ние даже не се караме като хората.Минава ни бързо. Често казва "жена,дай да спретнем един скандал,че да сме като хората"

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #214 -: Юни 05, 2011, 04:39:01 pm »
сега,като гледам,тук марс е в тао,което засилва изявата му,това първо. На всичкото отгоре,тук е и слънцето. Неговият комплекс е свързан с изявата и това е и кармичният му урок- да не властва.

« Отговор #215 -: Юни 05, 2011, 04:51:57 pm »
Ами наистина не може да се изолира един аспект от цялата карта, това е ясно, но аз лично винаги като видя Марс квадрат с Уран или Плутон ще си имам едно наум.  Интересното е, и то най-вече в женски карти,  че напрегнатите аспекти на Марс, Сатурн, Плутон често ще показват повече жертви, отколкото насилници.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #216 -: Юни 05, 2011, 05:10:05 pm »
Да, ти кажа, аз по-скоро съм насилник, отколкото жертва. В интерес на истината, мога да стана изключително агресивна,но пак, при мен, марс също е в тао в квадрат със слънцето. Виждаш ли как се получава-)))Егото трябва да е засегнато също ;D

« Отговор #217 -: Юни 05, 2011, 08:52:33 pm »
Интересен е казуса доколко са склонни хората да проявяват агресия към едни,а да се държат що годе нормално с други дали ключа не е в синастрията и определени особи не задействат тази свирепост и нападателност,а дали причината не се крие наистина много дълбоко и чака транзит или човек,който да предизвика тази избухливост... Кабала,интересно ми е в синастрията със съпруга ти има ли напрегнати аспекти и дали се задействат аспектите,които посочвате като агресивни при взаимодействието на двата хороскопа?
Докато дишаш...надявай се!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #218 -: Юни 05, 2011, 11:48:28 pm »
Напрегнатите ни аспекти са между сатурн  и луна, но пък моят сатурн прави секстил с луната му. Единствено, слънцето му и меркурий задействат моят аспект марс/плутон, ама така или иначе,аз имам същият аспект в картата си -марс каре слънце

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Юни 05, 2011, 11:50:38 pm »
Напрегнатите ни аспекти са между сатурн  и луна, но пък моят сатурн прави секстил с луната му. Единствено, слънцето му и меркурий задействат моят аспект марс/плутон, ама така или иначе,аз имам същият аспект в картата си -марс каре слънце

Марс каре слънце никога не мож го сравни с марс каре луна...,ама никога... :-\