Тая нощ ми хрумна визия за мистерията пространство-време.
Преди много години бях поразена от едно изречение в някаква книга - че след смъртта душите не се намирт в пространство, а се намират в състояния. Това да не търсиш къде е рая или ада, щото ги няма на никакви пространствени карти, обаче все пак те съществуват, защото са състояния - демек хем те има, хем нямаш никакви координати. Доста шокиращо ми прозвуча.
След време ми хрумна още по-кощунствена мисъл - че то те душите и преди смъртта пак са така - не обитават простраства, а само състояния, демек тук и сега душата ми изобщо не може да се намира нито в тялото ми, нито извън него, нито тук или там, тя просто не съществува в пространството.
Снощи гледах един много интересен льольо, не знам доколко е луд или друсан и доколко е прав...David Wilcock, не знам гледали ли сте го и какво ви е впечатлението за него.
Обаче той обясняваше за някакво обръщане от физиката на вълната в частица, от това в онова, все едно обръщане с хастара навън. И подметна, че нещо от нашия свят като се преобърне и отиде в другия и се сдобива с три координати на времето и никаква координата на пространството.
Т.е. тук имаме 3 пространствени координати и 1 времева, а там имаме 3 времеви и нямаме пространство. Това пък хептен ме впечатли и цяла нощ го мислих и медитирах.
И сега какво ми доде.
Тук в нашия свят имаме 3 пространствени, а нямаме времева, на практика времето е точка, не е даже и линейно, както непрекъснато ни го втълпяват, нито е никакво друго. За да са огледални двата свята, там няма пространство и ето защо във вътрешните ни светове душата не се движи наникъде, някой да има преки впечатления душата му да се мотае насам натам из пространството? Обаче там има време и ние издърпваме времето оттам и го налагаме в нашия свят!
Само помислете, ние тук в реалността нямаме време, времето - минало и бъдеще съществува тук само в нашите умове, демек в умствените конструкции - които са ... от оня свят!
Тук има само пространство и времето е винаги СЕГА!
Всички учители го казват това, но казват, че ние съществуваме тук и сега, а аз казвам -
в тоя свят ние съществуваме само СЕГА, а в оня свят съществуваме само ТУК.