Здравей Гост

Астрологични задачи

• 4 Отговора
  • 981 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астрологични задачи
« -: Юни 06, 2011, 01:56:14 am »
Имам предложение в тази тема да поставяме астрологични задачи и да коментираме изводи.... :blink:

Като начало поставям следния казус...
Имаме дата на раждане на дете , имаме датата на майка му , както и на баща му....В двете карти намираме събитието...
По стечение на обстоятелствата след време при наличие на ДНК тест се установява , че детето не е син на бащата....
Как ще открием причините и защо се е получило това ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Астрологични задачи
« Отговор #1 -: Юни 06, 2011, 02:01:12 am »

семейна карма и факта, че това е дете на семейството - няма значение чии гени носи. то е отгледано там, следователно е нормално да има следствия в хороскопите на родителите.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Юни 06, 2011, 02:05:25 am »

семейна карма и факта, че това е дете на семейството - няма значение чии гени носи. то е отгледано там, следователно е нормално да има следствия в хороскопите на родителите.

А защо не е отразено в картата и как мижем да го разберем?! :rolleyes: :-\
Не говорим от езотерико-мистична точка , а чисто астрологична..Или чрез определени действия.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Юни 06, 2011, 02:23:57 am »
Аз предполагам, че в картата на бащата има някакви връзки между 5-ти дом, Нептун, и 12-ти дом.
Като цяло обаче смятам, че това дете си е тяхно, на семейството, независимо от ДНК теста.
Друг е въпроса ако този баща смята, че това е станало тайно от него, искали са умишлено да го заблудят и т.н..
Според мен важни са мотивите и в зависимост от тях тябва да се търси нещо по-конкретно в картата..

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Юни 06, 2011, 02:33:41 am »
Аз предполагам, че в картата на бащата има някакви връзки между 5-ти дом, Нептун, и 12-ти дом.
Като цяло обаче смятам, че това дете си е тяхно, на семейството, независимо от ДНК теста.
Друг е въпроса ако този баща смята, че това е станало тайно от него, искали са умишлено да го заблудят и т.н..
Според мен важни са мотивите и в зависимост от тях тябва да се търси нещо по-конкретно в картата..
От езотерична гледна точка е така...,но далеч не е така от астрологична ...както казах по-горе... :blink:

Открих го , с много нерви и работа....
Ето така:
Намерих картите на родителите на майката и родителите на бащата...
Интересното е , че в картите на първите внучето го имаше , а в картите на последните не....
Напасвах ги , правих и ситуационно моделиране едва ли не... :rakeattack: :thinking: :haha:...,за да стигна до истината...
Извода е един...бащата и майката по един или друг начин са свързани...., но не и с дете...Но картата на родителската семейна динамика показа друго....