Здравей Гост

СОЛУНАР

• 25 Отговора
  • 4517 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:СОЛУНАР
« Отговор #20 -: Юни 07, 2011, 07:43:04 pm »
Всеки може да анализира каквито си карти пожелае, стига това да му е от полза и да е в йерархичния ред, за който споменах.  В този ред на мисли, ако наистина не гледаш много много соларите, няма какво да ти се разгръща във въпросния солунар.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юни 07, 2011, 08:07:25 pm »
Всеки може да анализира каквито си карти пожелае, стига това да му е от полза и да е в йерархичния ред, за който споменах.  В този ред на мисли, ако наистина не гледаш много много соларите, няма какво да ти се разгръща във въпросния солунар.  ;)

СОЛУНАРНАТА  КАРТА НЯМА ОБЩО СЪС СОЛАРНАТА...
 ;D
Разбира се , че ги поглеждам и соларите...но начина по който много астролози им обръщат внимание не е в моя стил...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Юни 07, 2011, 08:49:51 pm »
Оставам с впечатлението, че не ме разбра или не четеш какво ти пиша.  :rakeattack: Транзитът на Луна през натално Слънце е нещо което може и да гледаш, но и да не го гледаш няма да пропуснеш нещо съществено - няма как да прогнозираш раждане на дете, само защото транзитна Луна е била в съвпад със Слънце.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юни 07, 2011, 08:53:48 pm »
Оставам с впечатлението, че не ме разбра или не четеш какво ти пиша.  :rakeattack: Транзитът на Луна през натално Слънце е нещо което може и да гледаш, но и да не го гледаш няма да пропуснеш нещо съществено - няма как да прогнозираш раждане на дете, само защото транзитна Луна е била в съвпад със Слънце.

Кой е казал такова нещо... :o :unsure: Разбира се , че със СОЛУНАРА  , мога да предвидя час на раждането... ;)...
А самото раждане...е друга бира.... ;D....
Това са помощни техники и на който му трябва ги използва.... ;)....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #24 -: Юни 07, 2011, 09:09:44 pm »
Солара е сцена..., Солунара си е нещо като индийска хармоника.... ;D ;D...Или какъв танц ще се танцува през месеца...

Варгите имат съвсем друг смисъл.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Юни 07, 2011, 09:19:05 pm »
Солара е сцена..., Солунара си е нещо като индийска хармоника.... ;D ;D...Или какъв танц ще се танцува през месеца...

Варгите имат съвсем друг смисъл.  ;)

Сигурно...,аз не разбирам от индийска астрология... ;D , тъмна Индия ми е , но си мисля , че по отношение на предактивната астрология дадено събитие го има и в китайска и в индийска и в западна...А и колкото повече техники го показват толкова по-добре... ;)