Здравей Гост

Tр. Сатyрн квадрат MC

• 12 Отговора
  • 3406 Прегледи
*

Gostenka

Tр. Сатyрн квадрат MC
« -: Октомври 09, 2005, 02:11:03 am »
Oще една квадратура на хоризонта! :D
Можете ли да ми кажете как най-често се изразява енергията на една такава квадратура върху човека и живота му. Говорехме си тук, че квадратурите понякога внасят напрежение, стимул, което не е лошо, но в конкретния случаи ?

*

АН

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2005, 06:28:01 am »
при всеки може да е доста различно :)

При квадратурите е хубаво, че зависи по-явно от човека :)

Хайде, пробвай да изброиш какво ще ти включва тактиката и стратегията, подходящи за действие на Сатурн :)  

*

Gostenka

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2005, 06:07:46 pm »
Цитат

Хайде, пробвай да изброиш какво ще ти включва тактиката и стратегията, подходящи за действие на Сатурн :)
Благодаря! :rolleyes:
Ами предполагам, че в тaктиката и стратегията ми подходящи за действието на Сатyрн задължително трябва да включват:
1:Търпение
2:последователност в действията
3:Усилен труд положен умно, или там където трябва
4:Дисциплина
-----------------------
На прав път ли съм? :rolleyes:
Поради някои религиозни, а и други фактори предстоящия месец, ще е слаб за "бебето", а и за всички останали :) . Затова ще мi е нужно търпение  :D  

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2005, 12:37:07 am »
Цитат
[
:blink: tozi saturn mi vze akala:))napravi mi 3 kvadrata s mars ,saturn i pluton.minava prez mc,v opozicia na mercury i slance a sega e v  kvadrat s upiter v 1 dom.vlianieto be6e na vatre6no nivo ili taka si mislq.no ptedi 2 dni polu4ih zabobol.i zaradi upiter vze 4e mi se podu buzata.ugas.ne o4akvah ne6to podobno,po skoro spad v pologitelnoto sebeuse6tane.nadqvam se samo da nqmam problemi s rabotata a mai se zadavat takiva.dano se razmina,vse pak saturn v 10 dom. hubavoto e 4e nqmam takav apetit kakto predi no upiter se zavra6ta v 1 dom i togava 6te mu mislq.

*

АН

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2005, 05:15:48 pm »
Цитат
Цитат
[
:blink: tozi saturn mi vze akala:))napravi mi 3 kvadrata s mars ,saturn i pluton.minava prez mc,v opozicia na mercury i slance a sega e v  kvadrat s upiter v 1 dom.vlianieto be6e na vatre6no nivo ili taka si mislq.no ptedi 2 dni polu4ih zabobol.i zaradi upiter vze 4e mi se podu buzata.ugas.ne o4akvah ne6to podobno,po skoro spad v pologitelnoto sebeuse6tane.nadqvam se samo da nqmam problemi s rabotata a mai se zadavat takiva.dano se razmina,vse pak saturn v 10 dom. hubavoto e 4e nqmam takav apetit kakto predi no upiter se zavra6ta v 1 dom i togava 6te mu mislq.
Така като чета, изобщо нямаш какво да се оплакваш от Сатурн - можеше с далеч по-неприятни неща да го свържеш, особено като споменаваш и Марс и Плутон :)  

*

АН

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2005, 05:25:26 pm »
Цитат
Цитат

Благодаря! :rolleyes:
Ами предполагам, че в тaктиката и стратегията ми подходящи за действието на Сатyрн задължително трябва да включват:
1:Търпение
2:последователност в действията
3:Усилен труд положен умно, или там където трябва
4:Дисциплина
-----------------------
На прав път ли съм? :rolleyes:
Поради някои религиозни, а и други фактори предстоящия месец, ще е слаб за "бебето", а и за всички останали :) . Затова ще мi е нужно търпение  :D
Да видим какво бих допълнила, без да те плаша :)

1. Не се предоверявай на колеги в работата - уроците на Сатурн са свързани понякога със страхове и подлост и предателство.
2. Винаги помни оная максима, че ако направиш добро, без да ти е искано и заплатено поне със син сапфир :D /сапфирът  е от една книга/, то неминуемо в някой момент ще се обърне срещу теб :)  - това е май една спорна максима, но си работи твърде често :)
3. Казвали сме често, че Сатурн държи на минимум структура - значи трябва да си наясно кое е задължително в работата и без кое можеш да минеш, за да няма разочарования и безсънни нощи при евентуални загуби или раздели.

*

Giostenka

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2005, 12:27:52 pm »
Благодаря, AH! :rolleyes:
И без да се плаша, вече усетих някои от горенаписаните, точка 1 например, която е свързана и с точка 3. Има си хора, които са важни и структурата в голяма степен зависи от тях, да кажем те са приятни хора, но имат небрежно и безотговорно отношение към работата си, допускат много гафове (ежедневно), които освен, че водят до големи загуби, в голяма степен развалят имиджа и предизвикват недоволство. Неща, които неможех да си позволя да търпя още...
:)
Разбрах, че все пак не е толкова важно, дали някой е забавен, или не, колкото да се отнася отговорно и почтително към работата си и да се старае. И като предчувствие - наистина да не се предоверявам на никого. Мислех си, че все ще ме разочарова този, когото най-малко очаквам, засега поне онова момче което споменах, продължава ежедневно, да се доказва и да се справя така добре както в самото начало. Старае се.
В друг случаи- усетя ясно и силно негативно отношение и недоброжелателност  и в следващия момент, решавам, че си въобразявам, онова противоборство на разума с интуйцията, и така няколко пъти. Наскоро вече се убедих със сигурност, че никак не си въобраявам.  :D Старият урок, които все не научавам добре- да вярвам малко повече на интуйцията, отколкото на разума. Тя няма така здрава логика, но все някък ме напътства по правилно. Мнoгo ти благодаря, AH! :rolleyes:
И посланието на максимата разбрах :)

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2005, 09:47:23 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
[
Така като чета, изобщо нямаш какво да се оплакваш от Сатурн - можеше с далеч по-неприятни неща да го свържеш, особено като споменаваш и Марс и Плутон :)
:))бях много наплашена.и все още сам.дано не се стовари изведнъж.доколкото знам деиствието на сатурн идва със закаснение,т.е. след като е отминал транзита.наистина просто се 4удя как издържах на това психи4еско разтроиство,сега се 4уствам като с нови сили.по скоро излязоха на повърхноста голяма 4аст от комплексите ми а сега по малко ме притесняват и осъзнах пове4е неща/12 дом/.дано съм успяла да преработя енергиите си и да няма проявления на външно ниво

*

АН

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2005, 06:42:41 pm »
Цитат

:))бях много наплашена.и все още сам.дано не се стовари изведнъж.доколкото знам деиствието на сатурн идва със закаснение,т.е. след като е отминал транзита.наистина просто се 4удя как издържах на това психи4еско разтроиство,сега се 4уствам като с нови сили.по скоро излязоха на повърхноста голяма 4аст от комплексите ми а сега по малко ме притесняват и осъзнах пове4е неща/12 дом/.дано съм успяла да преработя енергиите си и да няма проявления на външно ниво
Може би точно защото е бил в силни аспекти и то с няколко планети, с които е в приятелство Сатурн....- затова да не се е проявил на физическо ниво....
По мои наблюдения, ако точно Сатурн даде еднозначно събитие, го дава при точния аспект с орбис минутки....

Но с месеци ни оставя да се подготвяме...Ако не научим каквото е трябвало, някой по-бърз транзит при сепарацията ще свърши работата на Сатурн....Карма.... :) Джос :) /нали съм на китайска вълна :D /

*

Lillie

• 30532
Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #9 -: Октомври 16, 2005, 09:39:56 pm »
Цитат
"Винаги помни оная максима, че ако направиш добро, без да ти е искано и заплатено поне със син сапфир :D /сапфирът  е от една книга/, то неминуемо в някой момент ще се обърне срещу теб :)  - това е май една спорна максима, но си работи твърде често" ...
Съвсем наскоро четох някъде, че стремежът да угаждаме на всички и да правим непоискано добро е една от изявите на неинтегрираните енергии на куинконкса Риби-Везни...  :unsure:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ANONIMEN

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #10 -: Декември 18, 2005, 03:18:51 am »
Цитат
Цитат

Може би точно защото е бил в силни аспекти и то с няколко планети, с които е в приятелство Сатурн....- затова да не се е проявил на физическо ниво....
По мои наблюдения, ако точно Сатурн даде еднозначно събитие, го дава при точния аспект с орбис минутки....

Но с месеци ни оставя да се подготвяме...Ако не научим каквото е трябвало, някой по-бърз транзит при сепарацията ще свърши работата на Сатурн....Карма.... :) Джос :) /нали съм на китайска вълна :D /
NI6TO PODOBNO,ASPEKTITE NA SATYRN NIKOGA NE SA TO4NI,TQXNOTO VLIQNIE VINAGI ZAKASNQVA PORADI MYDNOSTTA NA SATYRN.MAI 6TE IZKARA6 SATYRN,4E E BARZODVIJE6TA SE PLANETA:)))))))))))

*

Lillie

• 30532
Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #11 -: Декември 18, 2005, 12:04:45 pm »
Цитат
"MAI 6TE IZKARA6 SATYRN,4E E BARZODVIJE6TA SE PLANETA"
Ще ти се да е така, ама...никой, доколкото виждам /а все още не съм сляпа/, не е написал точно това  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Tр. Сатyрн квадрат MC
« Отговор #12 -: Декември 18, 2005, 04:34:55 pm »
Цитат

NI6TO PODOBNO,ASPEKTITE NA SATYRN NIKOGA NE SA TO4NI,TQXNOTO VLIQNIE VINAGI ZAKASNQVA PORADI MYDNOSTTA NA SATYRN.MAI 6TE IZKARA6 SATYRN,4E E BARZODVIJE6TA SE PLANETA:)))))))))))
Много оживление си внесъл нощес във форума :D

Всички аспекти в някой момент са съвсем точни до секунда, влиянието им не закъснява, а само конкретното събитие, свързано основно с аспекта на бавната планета, зависи от някоя бързодвижеща се, например Меркурий. :)