Здравей Гост

Въпроси свързани с астрологични техники

• 10 Отговора
  • 1716 Прегледи
*

Divna

• 2478
Здравейте, колеги!  :blink:

Някой от вас запознат ли е с типа астрологична карта "persona chart"?

Merci!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Въпроси свързани с астрологични техники
« Отговор #1 -: Юни 09, 2011, 01:35:05 am »
да...,Показателна за всяка планета...Планетат се поставя на градуса на слънцето...и от там яка интерпретация... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Юни 09, 2011, 01:37:40 am »
Blagodarq, Maraya!  :kissd:

Маркирах, че Слънцето се появява на градуса на планетата, която сме избрали, но как се чете самата карта? Отчита се силата на самата планета или какво?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Юни 09, 2011, 01:39:39 am »
Blagodarq, Maraya!  :kissd:

Маркирах, че Слънцето се появява на градуса на планетата, която сме избрали, но как се чете самата карта? Отчита се силата на самата планета или какво?  :-\

Да...,гледаш я ката планета на мястото на слънцето...Изява...

За нищо... :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Юни 09, 2011, 01:45:01 am »
Доколкото съм експериментирала в астро.ком, т. нар. persona chart е моментна снимка на разположението на планетите при първоначалното преминаване на Слънцето през точния градус на всяка натална планета след раждането на индивида. Ето малко по въпроса - http://www.astro.com/astrology/in_pers_int_e.htm, http://www.astrologyweekly.com/forum/showthread.php?t=791.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5 -: Юни 09, 2011, 01:59:47 am »
Ето и една стара, много хубава тема по въпроса:
Тематични карти
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Юни 09, 2011, 02:00:50 am »
Доколкото съм експериментирала в астро.ком, т. нар. persona chart е моментна снимка на разположението на планетите при първоначалното преминаване на Слънцето през точния градус на всяка натална планета след раждането на индивида. Ето малко по въпроса - http://www.astro.com/astrology/in_pers_int_e.htm, http://www.astrologyweekly.com/forum/showthread.php?t=791.

Точно така. Става дума за първоначалните транзити на Слънцето през градусите на наталните планети, а не на планетите през градуса на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Юни 09, 2011, 02:02:44 am »
да...,Показателна за всяка планета...Планетат се поставя на градуса на слънцето...и от там яка интерпретация... ;D

Не е така. Слънцето се поставя в градуса на планетата
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юни 09, 2011, 02:07:09 am »

пРАВА СИ...,На няколко места съм...Но и аз имам право на грешка-нали? ;) :blink:

Мисълта е по-бърза понякога... ;D ;) Същото съм искала да кажа...Стига сме издребнявали... ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #9 -: Юни 09, 2011, 02:35:57 am »
Момичета, благодаря ви за бързите отговори!  :kissd:

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Юни 10, 2011, 03:08:08 pm »

пРАВА СИ...,На няколко места съм...Но и аз имам право на грешка-нали? ;) :blink:

Мисълта е по-бърза понякога... ;D ;) Същото съм искала да кажа...Стига сме издребнявали... ;)

Не издребнявам, а уточнявам, Марая! Очевидно и ти грешиш, жив човек си.