Здравей Гост

Колкото повече-толкова повече! Всичко е заблуда , живейте днес , тук и сега

• 43 Отговора
  • 6305 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Да , колкото повече...толкова повече...Езотерика , мистика , астрология....Посветих живота си години на това...Бях близка на ВАНГА 12 ГОДИНИ...АРХИВИТЕ , МУЗЕЯ И ЗА КОИТО СЕ БОРИХ В МИНИСТЕРСТВА С ЕДИН КУП , БИВШИ И НАСТОЯЩИ МИНИСТРИ СА ЖИВИ....ТАМ Е ИМЕТО МИ...ПРИКРЕПЕНО До СНИМКОВ МАТЕРИАЛ , ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КТИТОРИ НА ЦЪРКВАТА В РУПИТЕ СЪМ....Познавах и Вера КОЧОВСКА-ПРИЯТЕЛКА МИ БЕШЕ....БОГ ДА ГИ ПРОСТИ И ДВЕТЕ....

И КАКВО....?! ПОЗНАВАМ , ПРЕДРИЧАМ...,ПРЕДСКАЗВАМ...ПОМАГАМ...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ СЪМ ПОМОГНАЛА , КОЛКО И КАК....ОТ ДВА МЕСЕЦА ВСЕЛЕНАТА СИ ИГРАЕ С МЕН....ЗА ВСИЧКИ ЩЕ КАЖА ЗАПОМНЕТЕ ГО....ИДВА ЕДИН МИГ , В КОЙТО НЕ ВСЕЛЕНАТА , А ЧОВЕК И ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ...И ТОВА Е ПОСЛЕДЕН МИГ....ДНЕС И КАЗВАМ....АКО В РАМКИТЕ НА 10 ДНИ НЕ РАЗЧИСТИШ БАТАКА...СЛЕД КАТО АЗ СЪМ ИЗПЪЛНЯВАЛА ВОЛЯТА ТИ ГОДИНИ....ЩЕ СЛОЖА КРАЙ НА ТОЗИ АД....И ЩЕ НАПРАВЯ ПОКАЗНО...ЩЕ СЕ ОБЛЕЯ В БЕНЗИН И ЩЕ СЕ ЗАПАЛЯ КАТО ФАКЪЛ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ....ЗАЩОТО СЪМ СТРЕЛЕЦ И ЗАЩОТО ВСЕ НА НЯКОЙ ЩЕ МУ ТРЯБВА ЧАСТИЦА ОГЪН ОТ МОЯ ОГЪН......ПИША ГО ЗА ДА СЕ ПОМНИ , И ЗА ДА Я ПРЕДИЗВИКАМ....ЗАЩОТО ВСЕЛЕНАТА Е ШЕГАДЖИЙКА.....НО МАЙ ЗАБРАВЯ , ЧЕ ЧАСТ ОТ НЕЙНАТА ШЕГА Е И МОЯ ШЕГА...
Та....,стотици хиляди неприятности в рамките на 2 месеца...и за капак и котката изчезна...Всеки ден по нещо....,всеки час...всеки миг...МИ ПРОСТО МИ ПИСНА....Живях , обиколила съм света , видяла съм много , много хора ме докосват като светица....,много хора искат само за миг да ме видят...,да ме чуят...заряд или нещо друго...не знам...,но ТОВА НЕ ГО КАЗВАМ ЗАЩОТО СЪМ ВЕЛИКА ИЛИ ЗАЩОТО ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ....НЕЩО ПОВЕЧЕ...М Ъ Ч Е Н И Ц А!ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ....В ТОЗИ САЙТ ЗНАЯТ 3-МА ЧОВЕКА ....КАК СЪМ В РАМКИТЕ НА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА....
ТОВА Е МОЯТА БИТКА С ВСЕЛЕНАТА....ПОСЛЕДНАТА...ВЕРОЯТНО ТЯ ИСКА ОТ МЕН ТОВА....

А НА ВСИЧКИ ВАС ЩЕ КАЖА....ОБИЧАЙТЕ , ЖИВЕЙТЕ , НОСЕТЕ НОВИТЕ СИ ДРЕХИ И ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛЕТЕ ЗА УТРЕ И ЗА ВЧЕРА....ЖИВЕЙТЕ....БОГ Е ВЪВ ВАС...ВИЕ СТЕ БОГ...Н Я М А  Г О С П О Д! ВАНГА МИ КАЗВАШЕ:БОГ НАКАЗВА ТЕЗИ КОИТО ОБИЧА! ВЕРА МИ КАЗВАШЕ- М.......,ТИ СИ НЕГОВА ИЗБРАНИЦА.....
ТАЗИ ВЕЧЕР СЛЕД ДЪЛГИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА....АЗ КАЗВАМ:
ЕБАЛА СЪМ ВИ МАЙКАТА И НА ТЕБ ГОСПОДИ И НА ВСЕЛЕНАТА....МОЖЕ ДА ЖИВЕЯ ОЩЕ ДВА ЧАСА...НО ЩЕ ГИ ЖИВЕЯ...КАКТО ИСКАМ...И НЕКА Е ГРЯХ...ИСКАМ ДА ГОРЯ В АДА...НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВРЪЩАМ ТУК..... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 06:18:08 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Кой ще ти гледа 6-те деца и другата котка?

Не знаех , че са 6.....
Не е още една котката...,а още 2 и още едно куче....

Тя...ВСЕЛЕНАТА ЩЕ ГИ ГЛЕДА- НАЛИ Е ВЕЛИКА.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Кой ще ти гледа 6-те деца и другата котка?

Не знаех , че са 6.....
Не е още една котката...,а още 2 и още едно куче....

Тя...ВСЕЛЕНАТА ЩЕ ГИ ГЛЕДА- НАЛИ Е ВЕЛИКА.... :blink:

Ами, ако не ги гледа?

Щом на теб не ти помага, както казваш, защо и е да помага на тях?

Аз съм си свършила работата! РОДИХ , СЪЗДАДОХ , ОТГЛЕДАХ...ЗДРАВИ , ПРАВИ И УМНИ ДЕЦА....КАКВОТО Е ПИСАНО...
БИТКАТА Е ИЛИ-ИЛИ....ТОВА Е КРАЯ!ТЯ ИМА 10 ДНИ....-ВСЕЛЕНАТА.....
СТИГА С ТЕЯ ШАШМИ И ИЗМИСЛИЦИ....ПРАВИ ДОБРО-ИЗЯШ ЛАЙНО....АКО ТЕ УДАРЯТ ПО ЕДНАТА БУЗА ТИ СИ ПОДЛОЖИ ДРУГАТА...И ПО НЕЯ ДА ТЕ УДАРЯТ...

МА ВА ФАНКУЛЬО СТРОНЦО...АЙ СИКТИР...СМИРЕНИЕ , ПРИМИРЕНИЕ...И КАКВОТО И ДА БИЛО....АЙДЕ ДА Я ВИДЯ ЕБАНАТА ВСЕЛЕНАТА КОЛКО И ПУКА.... :angry:

Maraja.....taka, tegli po edna na vsi4ki, vikay, kre6ti, napravi vsi4ko na prah i pepel, no ne misli 6turotii, za6toto nikoy ne zaslujava tvoite jertvi.Sled lo6oto idva dobro i taka koleloto se vyrti....samo trqbva malko tyrpenie. Moqt syvet- vzemi si sedmica otdih i zabegni sama nqkyde, bez telefoni, bez komp. Sama sre6tu sebe si..., a koteto 6te se zavyrne. Izvini me, 4e pi6a na latinica :wub:

*

Марая

• 28287
Тя и abroad щеше да се самоубива, ама ей я на, още пише тук.

Децата ти знаят ли, че ще се самоубиваш?

Ма Хело...аз не съм решила да се самоубивам....ПОСТАВЯМ И УСЛОВИЕ....ИЛИ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ИЛИ ПРАВЯ ДЕМОНСТРАЦИЯ С РИТУАЛ....ПРЕД МЯСТО КОЕТО ЩЕ СЕ ПОМНИ.... ;D.....ТОВА НЕ Е САМОУБИЙСТВО , А СДЕЛКА....
ЩОТО ТЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е МНОГО МЪРЗЕЛИВА И ОТЛАГА НЕЩАТА...., А НЕ БИВА....ПРОСТО И ПОСТАВЯМ УСЛОВИЕ!
А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КАКВО , ЗАЩО И КАК....ГО ЗНАЯТ...БЪДИ СИГУРНА....

КАКТО И ВСИЧКИ Е З О Т Е Р И Ц И ....ЗНАЯТ , ЧЕ ТОВА Е НАЧИН....КОГАТО ТИ Е ПИСНАЛО.... :blink:
А на мен наистина ми писна.... :rolleyes: :unsure:

що за дивотии пишеш Hm????????????????????????   СРАМОТА

*

Марая

• 28287
Maraja.....taka, tegli po edna na vsi4ki, vikay, kre6ti, napravi vsi4ko na prah i pepel, no ne misli 6turotii, za6toto nikoy ne zaslujava tvoite jertvi.Sled lo6oto idva dobro i taka koleloto se vyrti....samo trqbva malko tyrpenie. Moqt syvet- vzemi si sedmica otdih i zabegni sama nqkyde, bez telefoni, bez komp. Sama sre6tu sebe si..., a koteto 6te se zavyrne. Izvini me, 4e pi6a na latinica :wub:

Това със сама срещу себе си....сме го минали много пъти....ДАНИ....ШИБАНАТА ДОЛНОПРОБНА НЕЩАСТНА ВСЕЛЕНА СИ ПРАВИ МАЙТАП.... :rolleyes: И АЗ ЩЕ СИ НАПРАВЯ МАЙТАП С НЕЯ....АЙ СИКТИР БЕ...

*

Марая

• 28287

що за дивотии пишеш Hm????????????????????????   СРАМОТА

ОСТАВИ Я....ТЯ ИМА СВОИТЕ ПРОБЛЕМИ...МОЖЕ ТАКА ДА ГИ РЕШАВА.... ;D ;D ;)

Марая, поздрав за теб от моите котета! :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=qNKf8jsOok4&feature=share

*

Марая

• 28287
Марая, поздрав за теб от моите котета! :wub:
http://www.youtube.com/watch?v=qNKf8jsOok4&feature=share

Мерси Дани....,макар , че не се отваля... :wub:

Жалко, клипа е на Глория Естефан, сниман е на Мачу Пикчу. Носи изключително спокойствие.

*

Марая

• 28287
Жалко, клипа е на Глория Естефан, сниман е на Мачу Пикчу. Носи изключително спокойствие.

и песента е....

http://www.youtube.com/watch?v=xWX6SaRmouc&feature=related

Случва се човек да изпада в подобни ситуации - много често именно тези, които носят светлина на другите остават на тъмно, но пръдължавай въпреки това.... В един подходящ момент всичко ще се върне с пълна сила, но не когато ти искаш, а когато Бог и ти искате едно и също нещо едновременно, само тогава нещата се сбъдват...  ;)

Ще се справиш и този път, напук на всичко. Имай малко повече търпение... :blink:

*

Марая

• 28287
Юпитер е в-х на ЙОД в прогресивната карта...,Сатурн в транзитната....Просто ме изцедиха...Тоя аспект ме прави дива калинка.... :unsure: :-\
Малееей , това куинконса е мн. коварен...ужасно отвратителен аспект..... :angry:

*

Марая

• 28287
Случва се човек да изпада в подобни ситуации - много често именно тези, които носят светлина на другите остават на тъмно, но пръдължавай въпреки това.... В един подходящ момент всичко ще се върне с пълна сила, но не когато ти искаш, а когато Бог и ти искате едно и също нещо едновременно, само тогава нещата се сбъдват...  ;)

Ще се справиш и този път, напук на всичко. Имай малко повече търпение... :blink:

Точно Романтика... :'( :unsure:...,точно на тъмно...разбираш ме...сигурна съм , че знаеш какво говоря...

Хм.... :rolleyes: , накара ме да се замисля.... :-\  БЛАГОДАРЯ! :kissd:

Лека нощ!

Просто труден период, Марая, преживявала съм нещо подобно. Идва ти да крещиш, че не можеш повече. Точно така се чувствах преди години и се ядосах на бог и му крещях, защото много ме болеше. Знам, че той чу и се смили. Колко сме слаби хората. Но и това ще мине. 

*

Stella

• 7765
Човек трябва да се учи на благодарност. Вселената си знае работата. Тя дава на човека точно това, което му е нужно във всеки един момент. Тя е справедлива.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Аз какво да кажа като това ми се случва на всеки няколко месеца...всичко ми се струпва на главата, всякакви лайна и проблеми.
Не мога да спя, чувствам се тотално изцедена,нервна. Не мога да обърна внимание на себе си и да се зарадвам...
После когато това отшуми обаче се чувствам толкова пречистена.че не съжалявам. Но знам какъв е момента. Просто в един момент ти се иска да легнеш и да заспиш дълбоко за 10 години докато всичко премине...

*

Марая

• 28287
Просто труден период, Марая, преживявала съм нещо подобно. Идва ти да крещиш, че не можеш повече. Точно така се чувствах преди години и се ядосах на бог и му крещях, защото много ме болеше. Знам, че той чу и се смили. Колко сме слаби хората. Но и това ще мине. 

Бледнеят транзитите на Уран , Плутон през слънцето и четвърти дом....Бледнеят карета..... :angry: :-\

Марая, когато ми е натупорчено чета Ошо- много ми поомагат мъдростите му! Всичко е вътре в нас, трябва да умеем да си познаваме тялото и душата :wub:   Всичко тече, всичко се променя...и това ще мине ;)
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)