Здравей Гост

Колкото повече-толкова повече! Всичко е заблуда , живейте днес , тук и сега

• 43 Отговора
  • 6308 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, когато ми е натупорчено чета Ошо- много ми поомагат мъдростите му! Всичко е вътре в нас, трябва да умеем да си познаваме тялото и душата :wub:   Всичко тече, всичко се променя...и това ще мине ;)

Не ми помагат чуждите мъдрости за жалост :unsure:...Просто всичко тече...всичко изтича...,но не мога да бъда листо по течението... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Много често когато човек "успокои топката " вътре в себе си, нещата си тръгват спокойно  и си потича едно подредено и спокойно "течение", нещата се подреждат от самосебе си...намери своя център и бъди винаги в него,не се отклонявай встрани! Бъди твърда! Верно ,насъбрало ти се е , но "господ на бодлива крава рога не дава" :blink:
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 08:15:00 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
Много често когато човек "успокои топката " вътре в себе си, нещата си тръгват спокойно  и си потича едно подредено и спокойно "течение", нещата се подреждат от самосебе си...намери своя център и бъди винаги в него,не се отклонявай встрани! Бъди твърда! Верно ,насъбрало ти се е , но "господ на бодлива крава рога не дава" :blink:

Мъдрости , клишета , философии бол.... :blink:
Господ дава толкова , колкото можем да носим... аз обаче ти казвам- НЯМА ГОСПОД! ПРОСТО ТАКОВА ЧУДО НЯМА...ИЗМИСЛИЦА , КОЯТО ДА ТЕ ДЪРЖИ В ПЛЕН В СТРАХ....ТОВА Е ИЗМИШЛЬОТИНА....
СИГУРНА СЪМ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Марая, че Господ няма, го знаем. Това е вярно. Има извънземни. Това също е вярно!

Знаеш ли какво е при нас Стрелците - 5 дена се печем на бавен огън, емоции, чудо, вдигаме температура.
След това този късметлийски Юпитер пак ни спасява и продължаваме напред.
Ти никога няма да се запалиш пред каквото и да било Министерство, защото ако съдя по думите ти, това би било срамно, ти не вярваш в тази институция. Че никой няма да го запомни - няма. Не защото не си велика, по твоите думи,но знаеш как е в реалността...

Така че ПАЛИ се вътрешно, крещи, викай, пий един Валериан ( аз винаги си нося ) и си дай малко време :)

Котката ще се върне, споко !

*

Марая

• 28287
В един момент писва...А и едно слънце не е достатъчно....,за да кажеш просто стрелец... :(
Писна ми от тази глупава игра....

В един момент писва...А и едно слънце не е достатъчно....,за да кажеш просто стрелец... :(
Писна ми от тази глупава игра....

Тази игра сама си си я избрала. Като ти е гот не се оплакваш нали, а се кефиш че ти е гот и се случват нещата както трябва!
Аз на ден по 5 пъти изпадам в депресии..всички сме еднакви в емоциите си, само си мислим че сме различни!

*

elfidka

• 3129
Ма Хело...аз не съм решила да се самоубивам....ПОСТАВЯМ И УСЛОВИЕ....ИЛИ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ИЛИ ПРАВЯ ДЕМОНСТРАЦИЯ С РИТУАЛ....ПРЕД МЯСТО КОЕТО ЩЕ СЕ ПОМНИ.... ;D.....ТОВА НЕ Е САМОУБИЙСТВО , А СДЕЛКА....
ЩОТО ТЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е МНОГО МЪРЗЕЛИВА И ОТЛАГА НЕЩАТА...., А НЕ БИВА....ПРОСТО И ПОСТАВЯМ УСЛОВИЕ!
А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КАКВО , ЗАЩО И КАК....ГО ЗНАЯТ...БЪДИ СИГУРНА....

КАКТО И ВСИЧКИ Е З О Т Е Р И Ц И ....ЗНАЯТ , ЧЕ ТОВА Е НАЧИН....КОГАТО ТИ Е ПИСНАЛО.... :blink:
А на мен наистина ми писна.... :rolleyes: :unsure:

Марайче, ние сме никой пред вселената ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

:( Ох,явно е,че ти е крайно напрегнато,но  трябва да излезеш от тази ситуация,ако искаш...несериозно е това,което си "говориш"...виж колко успехи имаш, как те ценим и уважаваме всички тук/говоря за това,което виждам/...защо не пробваш  да промениш нещичко в себе си,за да тръгнат нещата, нагоди се към трудностите и не ги приемай като такива, а като препятствие за преодоляване...сигурно  си безкрайно изморена от всичко това...дай си почивка,която да те освежи максимално...Бъди горда от успехите си...такъв реализиран потенциал си! .....защо въобще коментираме това! Горе главата и всичко ще си дойде на мястото отново и отново !

гадно е да си жена,наистина....

*

Eris

• *
  • 92
Искай,и ще ти се даде,търси,и ще намериш,похлопай,и ще ти се отвори.Защото всеки,който иска,получава.И който търси,намира.И на тогоз,който хлопа,ще му се отвори. Евангелие от Матея

*

Марая

• 28287
Искай,и ще ти се даде,търси,и ще намериш,похлопай,и ще ти се отвори.Защото всеки,който иска,получава.И който търси,намира.И на тогоз,който хлопа,ще му се отвори. Евангелие от Матея

Наизуст го знам..."Ще се четеее...Евангелие от Матея...." :-\ В БИБЛИЯТА ПИШЕ....-ИСКАЙ И ЩЕ ТИ СЕ ДАДЕ , ПОЧУКАЙ И ЩЕ ТИ СЕ ОТВОРИ....Но не е така....ХОРА , ПРИЯТЕЛИ....АЗ НЕ МРАЗЯ...ТОВА ЧУВСТВО МИ Е НЕПОЗНАТО....АЗ КАЗВАМ ОНОВА КОЕТО МИСЛЯ НА МИГА И ЧАСА....,НО Н Е  М Р А З Я! И НЕ МОГА ДА МРАЗЯ....НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ЧУВСТВО....И ПРОЩАВАМ....МОГА...ЗАБРАВЯМ И ПРОДЪЛЖАВАМ....ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ....НЕ ГО РАЗБИРАТ , НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ.....

НЕ МРАЗЯ- НИКОГО!ДОРИ И НАЙ-ВЕЛИКИЯ РЕКЕТЬОР- БОЙКО БОРИСОВ!НЕ МРАЗЯ!

*

Марая

• 28287
  :( Ох,явно е,че ти е крайно напрегнато,но  трябва да излезеш от тази ситуация,ако искаш...несериозно е това,което си "говориш"...виж колко успехи имаш, как те ценим и уважаваме всички тук/говоря за това,което виждам/...защо не пробваш  да промениш нещичко в себе си,за да тръгнат нещата, нагоди се към трудностите и не ги приемай като такива, а като препятствие за преодоляване...сигурно  си безкрайно изморена от всичко това...дай си почивка,която да те освежи максимално...Бъди горда от успехите си...такъв реализиран потенциал си! .....защо въобще коментираме това! Горе главата и всичко ще си дойде на мястото отново и отново !

гадно е да си жена,наистина....

Защото цените това...което имате днес...., а не онава което ще имате утре....след промяната.... ;)- нали?!

ГАДНО Е ДА СИ Ч О В Е К....НЕ ЖЕНА.... :wub:

*

Марая

• 28287
http://www.youtube.com/watch?v=a5XdwvVwM-8

Това е МАРАЯ.....В този миг....,но ви уверявам....,ще продължавам да пея....до последния си миг....ВСЕЛЕНАТА ЗНАЕ....ТЯ НАЛИ Е ВЕЛИКА....ДУЕЛ Е.... ;D Смея се....не се шегувам....това е твоята воля...и моя изпит...АЗ СЪМ ГОТОВА ЗА КРАЙ...ТИ МИЛА МОЯ , ГОТОВА ЛИ СИ ДА МЕ ИЗПРАТИШ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ.... ;D ;D ;D

Това е избор ТВОЙ и на ЕЗОТЕРИКА....Е ИМА СДЕЛКА....ИЛИ СДЕЛКА ИЛИ НЕ......

Пийни едно малко че ни замая главите...Марайо... :angry:

Наизуст го знам..."Ще се четеее...Евангелие от Матея...." :-\ В БИБЛИЯТА ПИШЕ....-ИСКАЙ И ЩЕ ТИ СЕ ДАДЕ , ПОЧУКАЙ И ЩЕ ТИ СЕ ОТВОРИ....Но не е така....ХОРА , ПРИЯТЕЛИ....АЗ НЕ МРАЗЯ...ТОВА ЧУВСТВО МИ Е НЕПОЗНАТО....АЗ КАЗВАМ ОНОВА КОЕТО МИСЛЯ НА МИГА И ЧАСА....,НО Н Е  М Р А З Я! И НЕ МОГА ДА МРАЗЯ....НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ЧУВСТВО....И ПРОЩАВАМ....МОГА...ЗАБРАВЯМ И ПРОДЪЛЖАВАМ....ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ....НЕ ГО РАЗБИРАТ , НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ.....

напротив-там ти е силата! ;)  Животът е прекрасен,Марая! Само  си малко множко чувствителна :P

Марая, недей да водиш битки. И Христос е казал, че не е дошъл да променя закона, а да го изпълнява, но с любов. Смири се. Приеми нещата каквито са и точка. Без квалификации. Просто си застани в центъра, в божественото аз. И остави всичко да протече около този център. В момента същностите ти водят битка вътре в теб. Приеми ги, разбери ги, погали ги , приласкай ги, бъди им любящата майка - безусловно. И тогава от позицията на центъра направи мир с тях. Ама станало еди кво си. Ти бъди о.к. Ама еди кво си пък се случило. О , добре им кажи . И бъди на всичко и всички несполуки и гадости и т.н. о.к. Без квалификациите на егото - не оценявай, а само приемай като факт и толкоз. Центрирай се там. Ти го МОЖЕШ, убедена съм в това. И всичко ще тръгне както е най-добре за теб. Аз също съм стрелец и те разбирам. Но пътя не е в битките, а в любовта..... Пращам ти от моята подкрепа . Всички тук ще го направят . Както си помагала и на теб  ще се помогне менталното е важно. Светлинка!!!!!!!!!!

Аз като Стрелец също мога да кажа че не мога да мразя, а просто мога да забравям хората.
Дори тези които са се държали гадно с мен, след години мълчание просто им натривам носовете, но
съм си взела поука никога да не се връщам назад. Но дори да искам не мога да мразя, просто това чувство не го
притежавам в себе си. А ИСКАМ!!!!

Затова в нашия случай е много добре защото по този начин, забравяйки, се пречистваме и отърваваме от тази тежест.
Но винаги помним и си имаме едно наум!

*

Stella

• 7765

Марая, че Господ няма, го знаем. Това е вярно. Има извънземни. Това също е вярно!

Знаеш ли какво е при нас Стрелците - 5 дена се печем на бавен огън, емоции, чудо, вдигаме температура.
След това този късметлийски Юпитер пак ни спасява и продължаваме напред.
Ти никога няма да се запалиш пред каквото и да било Министерство, защото ако съдя по думите ти, това би било срамно, ти не вярваш в тази институция. Че никой няма да го запомни - няма. Не защото не си велика, по твоите думи,но знаеш как е в реалността...

Така че ПАЛИ се вътрешно, крещи, викай, пий един Валериан ( аз винаги си нося ) и си дай малко време :)

Котката ще се върне, споко !

Имам Стрелец на върха на 12-ти дом - домът на личната съвест - домът, в който си сам с Бога и Вселената. На мен философията и книгите ми помагат да се справя в трудни моменти. През много философски размисли са преминала като спасителни сламки. Всеки сам си намира спасителната сламка, но зная, че Бог е мъдър и отам, че в момента "не те обича", не означава че ти мисли злото...Вселената е по-мъдра от нас и това, Каквото не разбираме, ние го заклеймяваме, но то се случва, за да си направим извода за своите собствени избори. Случва ни се това, което предизвикваме.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Пийни едно малко че ни замая главите...Марайо... :angry:

А може би трябва да спре? :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
Ситурно ще се върне....,благодаря.... :blink:

*

sasha

• *
  • 179
Ето още няколко сладки цитата на Мечо Пух  ;D
„Колкото повече, толкова повече!“
„Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.“
„Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.“
„Понякога седя и си мисля… а понякога просто си седя.“
"Отдавна, много отдавна - онзи ден..."
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места."
"Какво трябва да... трябва?" (Пух)
"Какво се подарява на някой, който иска всичко, а няма нищо?"
"Има дни, в които не е важно как се пише втроник"
"Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"
"Когато някой казва, че няма никой, значи има някой..."
"Всяко нещо струва друго нещо."
"Когато не знаеш къде отиваш, винаги отиваш другаде..."
А въпросния постулат беше разбит с тезата:
"Колкото повече самоубийци, толкова по-малко самоубийци"
Дано послужи като утеха....на когото трябва...