Здравей Гост

ретроградна планета

• 21 Отговора
  • 4639 Прегледи
*

niq

• 9
    • http://
ретроградна планета
« -: Октомври 24, 2005, 08:13:49 pm »
Здравейте.
Бихте ли ми обяснили какво то4но е ретроградна планета? Не са  ли ретроградни планетите, които в момента на раждането на човек се движат ретроградно? Това ли е?
Мерси.

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2005, 09:42:21 am »
Ами да - какво те смущава? :)  

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2005, 12:59:47 pm »
:)
ами смущаваше ме,4е по тази логика нямам ретроградни планети. Ама току що открих, че Меркурий ми е такъв. Което тъй кат гледам не е особено хубаво:)карай.
и мерси, че ми отговори на смущаващо глупавия въпрос.4ао

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2005, 07:15:16 am »
Защо да не е хубаво? :)

Ами ако приемем, че липсата на много ретроградни планети е всъщност липса на товар :)  - колко е по-лесно да се движим без обременителен багаж, за който да се грижим и да го мислим :D

Що се оплакваш от ретрограден Меркурий - с него винаги разполагаш с истински приятел - със себе си :D  

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2005, 01:15:04 pm »
да бе, 6то ли се оплаквам:)
тоя ретрограден меркуриий е прекрасен.
да украся ли пейзажа като допълня, че пича съвпада с венерата ми , че и със сатурна. заформили са някаква троица в десетия ми дом.
наистина няма кво да се оплаквам...  :)  

*

Lillie

• 30532
ретроградна планета
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2005, 03:10:35 pm »
Няма нищо фатално, ама всеки сам изгражда начина си на възприемане и светоусещане, нали? Виждала съм хора с много напрегнати сатурнови конфигурации с включени в тях афлектирани Слънце, Луна, Венера, Марс... и не бих казала, че изживяват повече провали или несполуки в живота си, отколкото някой друг с "по-красива" и хармонична на пръв поглед натална карта   :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2005, 06:00:38 pm »
Цитат
да бе, 6то ли се оплаквам:)
тоя ретрограден меркуриий е прекрасен.
да украся ли пейзажа като допълня, че пича съвпада с венерата ми , че и със сатурна. заформили са някаква троица в десетия ми дом.
наистина няма кво да се оплаквам...  :)
и кажи речи с една трета от планетите в 10-ти дом, как си с амбициите за реализация? :)  

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #7 -: Октомври 26, 2005, 07:40:41 pm »
Lillie, така е, само че аз лично се чувствам твърде слаба.Дали тези планети са се наговорили и са ми виновни те- незнам. Знам само, че като че ли в тях намерих причина за вечната си слабост.

AH :)
То ако става на въпрос, и Слънцето ми е в десетия дом:)
Бе, амбициозно девойче съм, ама аз наблегнах не на 10ия дом, ми на тези съвпади на венера със сатурн и тоя ретрограден меркурий.
Какво ще кажеш?

*

Lillie

• 30532
ретроградна планета
« Отговор #8 -: Октомври 26, 2005, 10:58:22 pm »
Аз пък си имам ретроградна Венера в съвпад с Меркурий в 5 дом, в широка опозиция с Плутон - как ти се струва пейзажът?  :blink:
Не бих казала, че в прегръдката на Сатурн се чувстваме слаби и безпомощни, по-скоро сферата, засегната от него, показва къде се чувстваме най-несигурни, но от друга страна носи скрит потенциал за изграждане на една автентична сигурност и увереност без повърхностния блясък на външното лустро. Персонална планета в съвпад със Сатурн бих сравнила с необработен диамант, а не с кичозната евтина масова бижутерия...  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2005, 11:03:35 am »
Цитат
Lillie, така е, само че аз лично се чувствам твърде слаба.Дали тези планети са се наговорили и са ми виновни те- незнам. Знам само, че като че ли в тях намерих причина за вечната си слабост.

AH :)
То ако става на въпрос, и Слънцето ми е в десетия дом:)
Бе, амбициозно девойче съм, ама аз наблегнах не на 10ия дом, ми на тези съвпади на венера със сатурн и тоя ретрограден меркурий.
Какво ще кажеш?
в кой знак се случват съвпадите?

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2005, 12:41:17 pm »
В стрелец(който ми е и слънчевия знак).

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #11 -: Октомври 28, 2005, 05:32:23 pm »
Цитат
В стрелец(който ми е и слънчевия знак).
Май само Сатурн е с категорично достойнство по дом :)
И имаме т.н. "изстуден Меркурий" покрай съвпада със Сатурн. Като прибавим и една от аналогиите на Венера - пари, то стелиумът насочва вниманието към финанси, икономически науки, съчетани с изкуство или творчество :)

Не може да не си наясно как ти се е отразил в живота :)

Защо от многото аспекти в радикса се вгледа в тия? :)  

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #12 -: Октомври 28, 2005, 07:10:16 pm »
АН:)познай какво у4а-Финанси.  :D Знаех си, че съм на прав път.
Оба4е малко те позаблудих-Венерата е в скорпион-29градус, а Меркурий и Сатурн-1 градус на Стрелец.Както и да е.
Ми незнам и аз що обръщам най-много внимание на тея трите.То и други находки си имам.Ама ти ми се струва,че на всичко гледаш супер оптимистично .За тебе въобще има ли лош аспект :)

*

Jeni

ретроградна планета
« Отговор #13 -: Октомври 29, 2005, 10:41:21 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:54:41 pm от Jeni »

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #14 -: Октомври 30, 2005, 05:20:06 pm »
Цитат

За тебе въобще има ли лош аспект :)
е, за Стрелците, покрай Юпитер, казват че са оптимистите на зодиака :D

да не би да се плашиш от собствения оптимизъм? подвеждал ли те е някога? :)

Да си призная, има колкото щеш лоши аспекти за мен :D  

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #15 -: Октомври 30, 2005, 05:24:06 pm »
Цитат
Vsichko e vypros na gledna tochka  spored men, i az naprimer mnogo se radvam,che imam povechko retrogradni planeti (Mars, Saturn, Pluton, Uran, Neptun, propuskam li nqkoi?)  :D A Venera mi ima dobri aspekti (syvpad s Asc. , trigon Uran, sekstil Luna), a nemoga da kaja, che sym minala leko i bez uroci v tazi sfera,(no ne moga da kaja i,che sym luzar :ph34r: ) nqma takova neshto  :)
вероятно, по един или по друг начин, за важните неща в живота, всички имаме първоначални равни възможности - въпреки различните хороскопи - после сигурно в различни варианти успяваме да използваме възможностите си :)  

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2005, 08:00:07 pm »
Цитат
Цитат

За тебе въобще има ли лош аспект :)
е, за Стрелците, покрай Юпитер, казват че са оптимистите на зодиака :D

да не би да се плашиш от собствения оптимизъм? подвеждал ли те е някога? :)

Да си призная, има колкото щеш лоши аспекти за мен :D
Работата е там, че хи4 не съм оптимист. Да си го кажа направо- песимистка съм .Срам и позор за нашето съсловие на стрелците.Бе тва мисля има връзка с асцендента ми дето е Козирог-той сякаш ми скрива слънчевия потенциал.Краде ми стрелите пи4а... Ама доколкото разбирам това с годините се променя и след някоя друга година ще почна да стрелям и аз :)

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #17 -: Октомври 31, 2005, 05:17:09 pm »
така, като чете човек, звучиш оптимистично :D

след някоя друга година, прогресивното Слънце ще влезе и то в Козирог, ако даже вече не е влязло, и какво ще стане със стрелите му тогава :D

стабилна и надеждна комбинация на слънце и асцендент :)

някога подвеждал ли те е оптимизмът ти ?- например си уверена, че ще се представиш на изпит както желаеш, пък вземе, че не се случи точно така?

*

niq

• 9
ретроградна планета
« Отговор #18 -: Ноември 01, 2005, 01:52:18 pm »
Цитат
някога подвеждал ли те е оптимизмът ти ?- например си уверена, че ще се представиш на изпит както желаеш, пък вземе, че не се случи точно така?
явно говорим на различни езици..Не съм оптимистка, егати.На изпити винаги изкарвам 6 и никога не си вярвам колкото и глупаво да зву4и тва.Ся лятната сесия пак бе6е така-минават 3 изпита и три 6естици, и за 4етвъртия айде пак паника.Мисълта е:"еейй ся 6те е резила".Тва си го обяснявам от аспектите, дето ме правят неуверена, незнам 6то иначе 6те е така.но пък съм оптимистка, че нещата ще се оправят:)Бе, мисля, че вече се оправят дори.
Тва дет не мога да отрека е че винаги вътре6но си се надявам, че ще успея, ма тва не е оптимизъм.А и го има оня страх от провал, който аз пак си свързвам със сатурн. Всъшност аз по4ти всичко с него свързвам-кат запо4нем от липсата на бащина подкрепа,минем през неувереност,че да стигнем обаче до не6то хубаво.Четох ся една статия, че този съвпад венера-сатурн добре работи наистина в полза на кариерата и финансите нали.Че и душата ми се стопли кат видях че Доналд Тръмп и Бил Гетс го имат тоя съвпад.Пфиу:)

*

Lina

• *
  • 118
ретроградна планета
« Отговор #19 -: Ноември 01, 2005, 02:49:00 pm »
Цитат
явно говорим на различни езици..Не съм оптимистка, егати.На изпити винаги изкарвам 6 и никога не си вярвам колкото и глупаво да зву4и тва.Ся лятната сесия пак бе6е така-минават 3 изпита и три 6естици, и за 4етвъртия айде пак паника.Мисълта е:"еейй ся 6те е резила".Тва си го обяснявам от аспектите, дето ме правят неуверена, незнам 6то иначе 6те е така.но пък съм оптимистка, че нещата ще се оправят:)Бе, мисля, че вече се оправят дори.
Тва дет не мога да отрека е че винаги вътре6но си се надявам, че ще успея, ма тва не е оптимизъм.А и го има оня страх от провал, който аз пак си свързвам със сатурн. Всъшност аз по4ти всичко с него свързвам-кат запо4нем от липсата на бащина подкрепа,минем през неувереност,че да стигнем обаче до не6то хубаво.Четох ся една статия, че този съвпад венера-сатурн добре работи наистина в полза на кариерата и финансите нали.Че и душата ми се стопли кат видях че Доналд Тръмп и Бил Гетс го имат тоя съвпад.Пфиу:)
Извинете, че се намесвам, но това звучи направо като написано на чужд език.  :D  Без лоши чувства.  :D  
Dare mighty things!