Здравей Гост

ретроградна планета

• 21 Отговора
  • 4650 Прегледи
*

АН

ретроградна планета
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2005, 04:29:29 pm »
Цитат

Извинете, че се намесвам, но това звучи направо като написано на чужд език.  :D  Без лоши чувства.  :D
Юпитер в Скорпион и във взаимна рецепция с Плутон :D  

*

АН

ретроградна планета
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2005, 04:31:08 pm »
Цитат
Цитат
някога подвеждал ли те е оптимизмът ти ?- например си уверена, че ще се представиш на изпит както желаеш, пък вземе, че не се случи точно така?
явно говорим на различни езици..Не съм оптимистка, егати.На изпити винаги изкарвам 6 и никога не си вярвам колкото и глупаво да зву4и тва.Ся лятната сесия пак бе6е така-минават 3 изпита и три 6естици, и за 4етвъртия айде пак паника.Мисълта е:"еейй ся 6те е резила".Тва си го обяснявам от аспектите, дето ме правят неуверена, незнам 6то иначе 6те е така.но пък съм оптимистка, че нещата ще се оправят:)Бе, мисля, че вече се оправят дори.
Тва дет не мога да отрека е че винаги вътре6но си се надявам, че ще успея, ма тва не е оптимизъм.А и го има оня страх от провал, който аз пак си свързвам със сатурн. Всъшност аз по4ти всичко с него свързвам-кат запо4нем от липсата на бащина подкрепа,минем през неувереност,че да стигнем обаче до не6то хубаво.Четох ся една статия, че този съвпад венера-сатурн добре работи наистина в полза на кариерата и финансите нали.Че и душата ми се стопли кат видях че Доналд Тръмп и Бил Гетс го имат тоя съвпад.Пфиу:)
хубаво, щом казваш, че не си оптимистка, значи не си - няма място за спор :)