Здравей Гост

Нептун в дом

• 127 Отговора
  • 22478 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Нептун в дом
« Отговор #20 -: Юни 17, 2011, 02:58:28 am »
Аз мисля,че помощта е взаимна,защото научавайки от преживяванията Ви и опита ви в астрологията разбирам, че двете науки са взаимно свързани и работят много добре заедно. :blink: А на лично ниво получавам обратна връзка и си давам отговори на много въпроси. ;)И между другото това ,че се занимавате с астрология Ви прави страхотни психотерапевти и на себе си ,предполагам и на други хора. :blink:

така е. астрологията е една пътечка към духовно израстване, по-задълбочено разбиране на света и в частност хората, никога не съм имала претенции, а и нямам и желание за това, да се пиша астролог, но това не пречи да се учи.
Психологията е ... без психология няма как да има добър астролог, понякога прекалената психология и емоционална-емпатия (не знам за такъв термин, но е ясно) пречи ;) (последното от опит)
Астрологията дава повече отговори, но и прекалено много въпроси :)

подобно на Марая и аз смятам, че канала при Нептун в 12-ти е отворен - разбира се ножа има две остриета... каква е разликата между лудия, които си вярва и истинския медиум ;) 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юни 17, 2011, 03:02:34 am »
Аз мисля,че помощта е взаимна,защото научавайки от преживяванията Ви и опита ви в астрологията разбирам, че двете науки са взаимно свързани и работят много добре заедно. :blink: А на лично ниво получавам обратна връзка и си давам отговори на много въпроси. ;)И между другото това ,че се занимавате с астрология Ви прави страхотни психотерапевти и на себе си ,предполагам и на други хора. :blink:

така е. астрологията е една пътечка към духовно израстване, по-задълбочено разбиране на света и в частност хората, никога не съм имала претенции, а и нямам и желание за това, да се пиша астролог, но това не пречи да се учи.
Психологията е ... без психология няма как да има добър астролог, понякога прекалената психология и емоционална-емпатия (не знам за такъв термин, но е ясно) пречи ;) (последното от опит)
Астрологията дава повече отговори, но и прекалено много въпроси :)

подобно на Марая и аз смятам, че канала при Нептун в 12-ти е отворен - разбира се ножа има две остриета... каква е разликата между лудия, които си вярва и истинския медиум ;) 

Питай ме...докато осъзная , че след като съм си поставила сама в 12-ти дом...доста беше зора.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Юни 17, 2011, 03:09:07 am »
При мен е в Скорпион в седми дом, но е в съвпад с Меркурий. Получава сектили много, така че едва ли може да се извлече от тази ситуация чистото му проявление. Как да го разграничиш от Меркурий? Има известни факти, които може да ги отдадем на Нептун обаче - първи съпруг художник със склонност да послъгва и попийва, но не прекалено. Втори съпруг - нищо нептунианско в смисъл лъжи, заблуди, пиене, наркотици. Ако не броим факта, че има две планети в Риби...

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #23 -: Юни 17, 2011, 03:13:19 am »
За да си малко луд ,трябва и намесата на божествения Уран ;D,но между другото повечето хора които са надълбоко в психологията -са точно такива и е обяснимо защо ,и е факт-исторически.Има такава последователност :егоцентрик-гений-луд. :P

аа тяяя по уран лудостта е друга
- тоз малко в негативния смисъл, ама сигурно има плеснат мерк  :rolf: :rolf: :rolf:

*

abroad

• 2187
« Отговор #24 -: Юни 17, 2011, 03:34:08 am »
имах предвид ексцентрик,не егоцентрик :-[

границата в контекста е съвсем, съвсем тънка ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #25 -: Юни 17, 2011, 03:35:56 am »
имах предвид ексцентрик,не егоцентрик :-[

като чуя луд по Уран и все се сещам за този образ един откачен в бяла престилка (задължително висок и гърчав) дето не знае къде са му очилата, но за сметка на това ще сътвори нов супер компютър от детски конструктор ;)

Нептунската лудост е друга... изпадал в транс, витаещ някъде и никъде, едно "Аум", голям коняк и ню-ейдж... ;) (леле езотеристите ще ме тупат)

няма нищо да си леко луд стига да има и някаква мерчица ;)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #26 -: Юни 17, 2011, 03:39:44 am »
Моят Нептун е в 3 дом в Стрелец .Риби е на върха на 7 дом..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #27 -: Юни 17, 2011, 03:44:16 am »
Аспектите на Нептун са:2 квадрата със Слънце и Марс ..В момента Нептун прави с тях опозиция...тежък период
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Юни 17, 2011, 03:45:13 am »
Нептун във втори дом. К5-Риби.

*

Divna

• 2478
« Отговор #29 -: Юни 17, 2011, 03:51:50 am »
Уф... Чудя се 3 или 4 да избера... Моят Нептун е в края на 3-ти дом и съвпада с Имум Цели. В трети дом, който принципно ми е най-населеният (4 планети), е и Луна, която е в съвпад с Нептун с орбис 6. Съвпад има още на Нептун с Южен Възел, но последният е в 4-ти дом. За тези случаи се бях допитал до един астролог с практика от 64-та година насам, който отговори, че трябва да отчитам планетата като имаща влияние и в двата дома - според неговия опит, по-опростеният вариант с интепретиране само в следващия дом, ако планетата е на 3 - 5 градуса от него, не е достатъчно адекватен.

Аз бих го тълкувала в 4ти дом ако е на по-малко от 5* от куспидата. Ако е ретрограден ще приема, 4е е в трети дом.

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Юни 17, 2011, 03:51:57 am »
Какви са тези компютъризирани магьосници ?  ;D При Дивна в случая може да се каже, че нещата са буквални.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Юни 17, 2011, 03:54:44 am »
Нептун във втори дом. К5-Риби.

Пари чрез творчество и изкуство...Ти си художник... ;D Наред с това ценностите са фокусирани в/у романтични , феерични и загадъчно красиви отношения.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #32 -: Юни 17, 2011, 03:58:07 am »
Афинитет към компютаризирани магьосници или вълшебник далечен родственик :P...Предполагам ,че комуникираш омайващо ,ако нещо не пречи на Нептун и си съпричастна в контактите си ,но имаш известни заблуди отностно партньоствата. :blink:

Момичетаааааааа, това не е послание към мен.  ;D

Благодаря ви за красивите думи!  :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юни 17, 2011, 04:06:01 am »
 :57: и в темата за Нептун...настана обърквация... ;D

Колко буквална може да бъде астрологията.... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Юни 17, 2011, 04:14:53 am »
Мен все пак не ми стана ясно ;D, каква е връзката на Нептун с компютрите и 3 дом ? Родственик вълшебник по-бива или пък писател. :rolleyes:
Аз пък коментирах И поста на Дивна, освен този с магьосниците на новото време. :P

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #35 -: Юни 17, 2011, 04:18:52 am »
 :blink: Благодаря ти passion-desire всичко това е много вярно за мен само това за партньорството и заблудите не ми харесва ,но пак е вярно............
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 17, 2011, 04:20:27 am »
Мен все пак не ми стана ясно ;D, каква е връзката на Нептун с компютрите и 3 дом ? Родственик вълшебник по-бива или пък писател. :rolleyes:
Аз пък коментирах И поста на Дивна, освен този с магьосниците на новото време. :P

Ами...аз мисля , че Нептун в 3-ти дом....,ако примерно на куспидата е водолей би могъл да има нещо общо...
Така също самия Нептун е биртуален , лежерен магьосник...като нета.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Юни 17, 2011, 04:31:28 am »
Samoella,приеми това за заблудите по позитивен начин,ще виждаш своя потенциален партньор като принц-това е готино. ;)И това не е шега наистина ,той или те ще са много чаровни,да не кажа красиви. :blink:

Ти в крайна сметка няма ли да си вкараш гласчето в анкетата? ;D :rolleyes:
Само един глас...в 12-ти и е моя.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юни 17, 2011, 04:33:23 am »
На мен пък Нептун ми управлява 7 дом... Явно или ще имам принц от приказките за мъж, или ще си мисля, че е такъв ;D Иначе се признавам за виновна - един го мислех за принца и го идеализирах супер много, направо го боготворях, но пък втори път няма да направя тази грешка.
Други хора с връзка между 7 дом и Нептун?

Колко гр. има м/у Нептун и куспидата?

*

Divna

• 2478
« Отговор #39 -: Юни 17, 2011, 04:40:03 am »
На мен пък Нептун ми управлява 7 дом... Явно или ще имам принц от приказките за мъж, или ще си мисля, че е такъв ;D Иначе се признавам за виновна - един го мислех за принца и го идеализирах супер много, направо го боготворях, но пък втори път няма да направя тази грешка.
Други хора с връзка между 7 дом и Нептун?

Изпитваш ли страх от партньорствата? Привличаш ли партньори, които се нуждаят от помощ?