Здравей Гост

Platove

• 8 Отговора
  • 3273 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Platove
« -: Октомври 25, 2005, 12:39:30 pm »
Ne razbiram mnogo ot sanishta znam samo niakoi stari babini neshta...Obache dnes sanuvah mnogo interesen san..Cial vecher se razpraviah s platove...Biah v edin goliam magazin kato CUM i si tarsih plat za pantalon, ta ciala vecher gledah i pipah kakvi li ne platove i merih i se razpraviah s prodavachkite che ne mogat da me razberat tochno kakav cviat tarsia, inache se nagledah na razkoshni platove i taka daje ne si spomniam dali si kupih nakraia no dosta merih :)) Kakvo li moje da znachi tova :))

*

АН

Platove
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2005, 07:19:00 am »
Да няма разни възможности пред теб, пък ти да не си избрала още :D

А изобщо според съновниците платовете са хубав символ - на успехи :)  - в най-общ план, когато Слънцето е и в Скорпион, под властта на Плутон, може успехи с властта, може с пари, може с чувства :D

Нищо специално ли не се случва тия дни?

*

edna

• **
  • 541
Platove
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2005, 11:12:20 am »
Цитат
Да няма разни възможности пред теб, пък ти да не си избрала още :D

А изобщо според съновниците платовете са хубав символ - на успехи :)  - в най-общ план, когато Слънцето е и в Скорпион, под властта на Плутон, може успехи с властта, може с пари, може с чувства :D

Нищо специално ли не се случва тия дни?
Zdravei AH  :D
Mi za sajalenie nishto specialno...Hvanala me e edna deprsiika ot sabota :(( iako se skarah s bashta mi i hich ne sam na kef tia dni , potanali sa mi gemiite, moje bi , moje neshto po natam da se sluchi a za izbora..niam kakvo da zibiram v momenta :)) Inache blagodaria za vedrite dumi , doano neshto priatno i inmtersno da se sluchi :)  

*

АН

Platove
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2005, 05:50:16 pm »
Е как така се скара с баща си :)

Астрологията нали трябваше на това да ни учи - когато прогресивният Марс се е приближил до радикална точка, да не се караме с никого, защото е много вероятно да не сме прави :D  

*

edna

• **
  • 541
Platove
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2005, 03:51:10 pm »
Цитат
Е как така се скара с баща си :)

Астрологията нали трябваше на това да ни учи - когато прогресивният Марс се е приближил до радикална точка, да не се караме с никого, защото е много вероятно да не сме прави :D
Mi moia progresiven ne marda ot nikade :)) ama toia tranziten retro moje i toi  da e vinoven  ;) naprejenieto beshe goliamo :angry:  

*

АН

Platove
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2005, 05:52:40 pm »
то ако Слънцето на човек е подчинено на Марс, все някой от Марсовете задължително е виновен :D

Та ти изглеждаш толкова разбрана :)  

*

edna

• **
  • 541
Platove
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2005, 12:03:27 pm »
Цитат
то ако Слънцето на човек е подчинено на Марс, все някой от Марсовете задължително е виновен :D

Та ти изглеждаш толкова разбрана :)
Mi opredeleno ne sam konflikten chovek :)) moje da e ot racheshkia Asc i Saturna tam :)), no poniakoga palia ot malko, ako predi tova se e nasabralo i stavam ujasen pojar , prsoto marsovata mi priroda izbiva kato zaspal vulkan, i vinagi sled tova se chustvam zle... <_<  

*

АН

Platove
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2005, 05:23:54 pm »
вие с Ния по едно и също време твърдите, че Слънцата ви трудно се проявяват, за разлика от асцендентите :)  

*

Guest

Platove
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2005, 06:22:39 pm »
Цитат
вие с Ния по едно и също време твърдите, че Слънцата ви трудно се проявяват, за разлика от асцендентите :)
 :D pri men vingi se e proaiaviaval saturn na asc :)) posle sled edna opredelana vazrast  ;) zapochna Asc da nadeliava nad slanceto , no Saturn kato chili e nai-silen , i osobeno sega sled revoluciata  :)