.. разбирам съвсем ясно, че един поглед на рожденна карта или хороскоп няма с магическа пръчка да премахне проблемите ни, просто сега ми трябва един мъничък лъч надежда 
Не се отчайвай!
Независимо от здравословните проблеми, за които споменаваш, все още си във фертилна възраст.
Днес разгледах по-обстойно хороскопа ти. И ако трябва да сме обективни, има показатели, които предполагат затруднения или забавяне в тази насока, но никъде не видях категорично безплодие, по-скоро указанията са противоречиви.
Мисля, че в близките 2-2,5 години ти е дадена възможност да заченеш. Не е изключено да се случи с медицинска намеса, независимо за каква медицина става въпрос - модерна/технологична или алтернативна. Едно дете ти е дадено, за повече не съм сигурна.
Ако досега не си забременявала нито веднъж, не е изключено да има тенденция към по-трудно износване на плода, просто трябва да внимаваш през първите месеци и да полагаш повече грижи, след като успееш да заченеш.
И ако не се случи да заченеш до края на текущата година, възможно е от средата на 2012 нататък да успееш. Не гарантирам 100% успех, просто визирам времето, когато има по-голям шанс усилията ти да дадат положителен резултат. Дано имаш успех! :blink: