Здравей Гост

Сънувам точно определена дата

• 11 Отговора
  • 6717 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Сънувам точно определена дата
« -: Юни 17, 2011, 04:35:19 am »
Бих искала да ви разкажа един сън-в една градинка чакам моя приятел и в един момент се появява едно момче на около 10 год.и аз го питам кого чака,а той ми казва-,,баща ми -чакам го да се прибере за да ми донесе подарък за рожденния ден-той е на 24 октомври-понеделник"..В този момент аз започвам много да плача и го питам ама как така защото се оказва че и той чака моя приятел,а той няма деца а аз плача и се събудих ...Това беше миналата година -2010 веднага погледнах календара и се оказа ,че 24 октомври понеделник е през 2011 год............не знам какво означава точно определена дата     
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

Re:Сънувам точно определена дата
« Отговор #1 -: Юни 17, 2011, 04:32:08 pm »
Аз пък сънувах, че нещо ще се случи и в процеса на разследване стигнах до числото 911 от там до 9 Ноември и стигнах до извода, че на 9 Ноември ще се случи нещо. Тъкмо започнах да разследвам какво точно ще се случи и ме събуди алармата  :-\
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Сънувам точно определена дата
« Отговор #2 -: Юни 17, 2011, 05:10:47 pm »
Бих искала да ви разкажа един сън-в една градинка чакам моя приятел и в един момент се появява едно момче на около 10 год.и аз го питам кого чака,а той ми казва-,,баща ми -чакам го да се прибере за да ми донесе подарък за рожденния ден-той е на 24 октомври-понеделник"..В този момент аз започвам много да плача и го питам ама как така защото се оказва че и той чака моя приятел,а той няма деца а аз плача и се събудих ...Това беше миналата година -2010 веднага погледнах календара и се оказа ,че 24 октомври понеделник е през 2011 год............не знам какво означава точно определена дата      

мисля си, че ако имаш приятел имаш съмнения за него - според теб той крие нещо важно, страх да не си разочарована - може би имаш по-сериозни очаквания за връзката (тази или настояща) - не съм експерт в тълкуване на сънища де

*

samoella

• **
  • 639
Re: Сънувам точно определена дата
« Отговор #3 -: Март 06, 2012, 05:19:42 pm »
Давам обратна връзка,че на точно определената дата която сънувах не се случи нищо,иначе доста мислих преди това какво ли ще се случи но разбрах,че не е нужно да се замисляме толкова дълбоко дори за един сън ....

« Последна редакция: Декември 22, 2012, 07:55:22 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Март 06, 2012, 07:26:21 pm »
Еххх... аз тъкмо тия дни очаквам моята дата от един сън...  ;D

Миналата година края на август сънувах, че контрольора на автобуса ми казва че на 9 март 2012 моя град нямало да го има и България също!

Та сега чакам след 2 дена да видя какво ще стане...   :rolleyes:

П.С. А вие кога по-точно сте се разделили с приятеля ти?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #5 -: Март 06, 2012, 08:11:39 pm »
Два мои съня - с дата и без дата (вторият го споменах тук - срещата с един оракул, който предсказа две бедствия през 2012, наводнение и разрушение) - се засякоха точно с датата на националния траур и злополучните събития в с. Бисер.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6 -: Март 06, 2012, 08:18:36 pm »
И какъв по-точно беше първият - с датата?
Втория като е бил без дата как се е засякъл като дата? хахаха  ;D
пък и кво като са се засякли с датата на траура?

Да бе аз го помня тоя твоя сън... 

Сънувах епизоди от различни сънища. Два от тях:
1. Общувах с едно момче, което в съня ми уважавах заради качествата му (оракулски?). Каза ми, че през новата 2012 година ще има две тежки бедствия, а едното от тях - в началото на годината. Не каза месеци, но след събуждане предположих, че това ще да е в първата 1/3 - 1/4 от годината. Доколкото си спомням детайли, спомена нещо за земетресения и наводнения.

И аз ти казах, че няма начин и сто процента все някъде ще има я наводнение я заметресение   ;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #7 -: Март 07, 2012, 01:55:21 am »
И аз ти казах, че няма начин и сто процента все някъде ще има я наводнение я заметресение   ;)

Това го знам и без да ми го казва някой. Обяснението може да се сложи навсякъде почти, но става банално клише, а и е малко като да ти правят прическа с лозарски ножици. ;)

Другият сън беше на точно тази дата (знаех го в съня). Тогава (през 2011) сънувах мокро време и тъжни хора по улицата. По-късно в съня ми съобщиха и че е починал скъп познат.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Март 10, 2012, 08:50:14 am »

Миналата година края на август сънувах, че контрольора на автобуса ми казва че на 9 март 2012 моя град нямало да го има и България също!

Еми.. нищо кой знае какво не ми се случи на 9ти март  :blink:
Но и аз не знаех какво да очаквам. Разбрах, че ще пътувам извън града по-рано от колкото си мислех и се разясниха някои въпроси свързани с работа. Срещнах нови хора и това беше, ден като ден. Но знае ли човек, може да се е случило нещо незначително, което да ми предопредели събитията за напред без да знам, а може и нищо да не означава тая дата  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #9 -: Март 10, 2012, 01:28:49 pm »
Аз лично почувствах облекчение когато тази точно определена дата отмина която сънувах ,тъй като до този момент все си мислех какво ли ще се случи...май е излишно това притеснение ,но мисля ,че може да има и преломен момент който да не осъзнаваме веднага а да почувстваме след време.....знае ли се? :-[
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Март 10, 2012, 01:34:06 pm »
Аз не съм изпитвала притеснение. Изобщо не съм се и сещала, попаднах на твоята тема преди няколко дни и тогава се сетих че ми предстои "датата" В твоя случай ти си усещала явно притеснение заради връзката с приятеля ти.

Иначе и аз това си мислех.. както и по-горе написах може да не осъзнаваме какво точно се е случило или дали това не е началото на някакъв период, знам ли  :blink: Може да разберем след време, може и да не разберем станало ли е нещо съществено.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #11 -: Март 10, 2012, 05:22:57 pm »

Еми.. нищо кой знае какво не ми се случи на 9ти март  :blink:
Но и аз не знаех какво да очаквам. Разбрах, че ще пътувам извън града по-рано от колкото си мислех и се разясниха някои въпроси свързани с работа. Срещнах нови хора и това беше, ден като ден. Но знае ли човек, може да се е случило нещо незначително, което да ми предопредели събитията за напред без да знам, а може и нищо да не означава тая дата  :blink:
Било е ден като ден ,но пишеш ,че си срещнала нови хора -ей това не знаем ние кога откъде ще изникне нещо-и дано всичко да е за добро -което ни се случва..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК