Здравей Гост

Сън който не ми дава мира вече една година разтълкуване

• 6 Отговора
  • 3151 Прегледи
*

gola

• 28
Здравейте много моля ако някой може да ми помогне да разтълкувам един сън който сънувах преди една година и още не ми дава мира

През месец май  миналата година забременях за втори път но през юни направих спонтанен аборт през времето докато бях бременна постояно сънувах бебчето беше момиченце със сини очи каза си и името Владислава
Не разбирам след като ми се яви защо я загубих Вече година се мъчим за второ детенце и не става и не става

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
 :blink:ЩЕ СТАНЕ БЪДИ СИГУРНА В ТОВА  :blink:, но аз съм сигурна в това ,че когато имаш вече 2 дете изобщо не се чуди как да е неговото име -трябва да е ВЛАВИСЛАВА,НЕПРЕМЕННО,това е свише всъщност понякога майката има прозрения за името и ти си го получила....това е моето мнение така го чувствам аз ....
ОТ МЕН УСПЕХ....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

Сподели, когато се роди, дали е със сии очи.
И има ли шанс да е така - ако и двамата родители са с тъмни и техните родители са с тъмни очи шансът би бил много малък.

Принципно има шанс. Има го и това, че някои бебета се раждат със сини очи, а по-нататък потъмняват и си стават генетичо заложения цвят :).

А относно жената, която направи темата. Позволих си да ти хвърля едни карти, за да мога да ти кажа нещо конкретно. Не се притеснявай, ще забременееш, според мен много скоро и твърде вероятно да е момиченце, ако съм права, за което много се надявам, до броени месеци би трябвало да разбереш, че си бременна. Не си възлагай големи надежди в отговора ми, това за което наистина съм сигурна и категорична е че ще забременееш и ще е момиче, за времето не съм чак толкова убедена, но все пак реших да го споделя. Успех!  :blink:

*

gola

• 28
ThunderGoddess :wub:Благодаря ти :blink:Тази вечер сънувах ,че получавам колет, когато го отворих вътре имаше детски дрешки, роклички ,панделки все зимни дрешки, а най отдолу на кашона една снимка на 6 годишно момиченце което беше закрило лице с ръчицки, на снимката пишеше" Изпратих ти Боби", това е първото ми детенце което също сънувах преди да забременея  "А сега ти пращам Владислава," написанто беше от баща ми, който е починал преди 15 гдини

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Детето може да е с всякакъв цвят на очите. Моите родители примерно са със светли очи, а аз съм с маслинено тъмнокафеви. Вероятността принципно е по-малка, но е достатъчно голяма, за да може да се каже, че по принцип детето може да е с всякакви очи.
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 12:54:47 am от Kelvin »

Ако единия родител е със зелени, другия със сини - не може. Ако двамата са със сини, или двамата със зелени (вкл. и смесване на комбинациите от синьо-зелени, небеснисиньоелени, тревистосини или всякакви други цветове странни), тогава може да се роди и дете с кафеви очи. Но примерно, мъж с чистосини очи (ама без едно зелено петънце) и жена с чистозелени, не могат да имат дете с кафеви. Това го знам, понеже преди години бях изцепила една голяма глупост, която беше свързана с това иии ще помня този факт и тази случка сигурно цял живот.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D