Здравей Гост

За общуването и връзките

• 101 Отговора
  • 13554 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:За общуването и връзките
« Отговор #20 -: Юни 19, 2011, 03:18:00 am »
Спомням си , че на лични в продължение на доста време вървяха препоръки...

Вероятно съм единственият човек тук, от който се искат услуги, но никога не се дават препоръки за него.
Това също не разбирам - хем да подлагаш на съмнение качествата на човека, хем да се обръщаш към него за съвет и услуга. Имало е и такива случаи, още стоят в бележника ми.
Просто защото мога да си позволя да помагам безкористно, без да искам една стотинка.
Сигурно и това не може да ми се прости, че не задоволявам меркантилни интереси посредством Астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Юни 19, 2011, 03:24:03 am »
Много е важно да дефинираме уважението.... ;D Какво разбираме под думичката уважение?!

Все още не мога да проумея аз какво съм причинила, че не може да ми се прости това, че съществувам.
Ей тая дилема не ми дава мира, все мисля и не намирам отговор...
На някоя да съм й взела нещо ценно, да съм ощетила някоя с нещо? Риторичен въпрос.
Нито съм тръгнала по форумите с голямата мрежа да търся шарани и да им пробутвам консултациите си, нито печеля нещо от участието си в този сайт и в който и да било друг, нито съм дръпнала на някой килимчето изпод краката. Или може би съм дръпнала, но не знам?  ;D

Лили, когато за първи път започнах да чета тук, ти водеше диалог сама със себе си. Приблизително ще те цитирам, но долу-горе.."Ох, никой не пише тук, а само четат. После пишат в съседния форум, защото нивото тук е прекалено академично за тях.." :blink:
 Не мисля, че който и да е от потребителите смята, че с нещо му пречиш, подливаш вода, ощетяваш и т.н.
 Защо периодично ти минават подобни мисли и имат ли почва?! :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Юни 19, 2011, 03:26:02 am »
Вероятно съм единственият човек тук, от който се искат услуги, но никога не се дават препоръки за него.

Аз лично на няколкото човека питали ме на лични съм те препоръчвала заедно с още няколко дами.(Изходящите не съм ги трила :blink:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Юни 19, 2011, 03:27:28 am »

Това също не разбирам - хем да подлагаш на съмнение качествата на човека, хем да се обръщаш към него за съвет и услуга. Имало е и такива случаи, още стоят в бележника ми.
Просто защото мога да си позволя да помагам безкористно, без да искам една стотинка.
Сигурно и това не може да ми се прости, че не задоволявам меркантилни интереси посредством Астрология.

Аз съм така постоянно...Може и да ми се сърдят , че понякога се бавя във времето....,но щом мога- помагам...
Но понеже говорим за общуването , ще ми бъде интересен коментара на АН ....Как общуваме и защо общуване по различен начин на лични и във форума...Два такива случая имам...и съм шокирана... :o Нямам конкретно обяснение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юни 19, 2011, 03:32:31 am »
Лили, когато за първи път започнах да чета тук, ти водеше диалог сама със себе си. Приблизително ще те цитирам, но долу-горе.."Ох, никой не пише тук, а само четат. После пишат в съседния форум, защото нивото тук е прекалено академично за тях.." :blink:

Това е времето, когато атмосферата във форума беше наистина много чиста.
Но тук пишеха само няколко души и нямаше какво да се дели - Зъболекар, Валда, Кайли от време на време и още някои, вече не се сещам.
Полагахме усилия форумът да запази чистотата си и да бъде по-различен от останалите, защото по онова време в повечето астрологични форуми се случваше това, което започна да се случва тук през последните две-три години. Това беше един от малкото астрологични форуми, в който нямаше дрязги и интриги.
Но времената се менят, преобрази се и обликът на форума, почти до неузнаваемост...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Юни 19, 2011, 03:35:37 am »
Полагахме усилия форумът да запази чистотата си и да бъде по-различен от останалите, защото по онова време в повечето астрологични форуми се случваше това, което започна да се случва тук през последните две-три години.

номерът е да останеш чист и когато си провокиран ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юни 19, 2011, 03:37:10 am »
Полагахме усилия форумът да запази чистотата си и да бъде по-различен от останалите, защото по онова време в повечето астрологични форуми се случваше това, което започна да се случва тук през последните две-три години.

номерът е да останеш чист и когато си провокиран ;) :blink:

Така е, особено когато цялата кал се излива върху теб. От всички онези, които се мислят за по-чисти от теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #27 -: Юни 19, 2011, 03:38:52 am »

Знаеш, че не е така. ;) Пък и не вярвам толкова да си заритала за препоръки.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #28 -: Юни 19, 2011, 03:40:24 am »

Знаеш, че не е така. ;) Пък и не вярвам толкова да си заритала за препоръки.  ;D
Мрррр..Мрррр... Ах, този 5 дом! ;D
Абсолютно добронамерена съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Юни 19, 2011, 03:43:57 am »
Пък и не вярвам толкова да си заритала за препоръки.  ;D

Хех, позна.  ;D (че после няма отърване... и време няма  :-[)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #30 -: Юни 19, 2011, 03:46:44 am »

Така е, особено когато цялата кал се излива върху теб. От всички онези, които се мислят за по-чисти от теб.

Да, но това няма никакво значение за това, за което си говорим.
А и да сме максимално обективни - в стеремежа си да изразиш негодуване по отношение на друго, защитаваш до край кауза, която има нужда от коректив :blink:
И да, имаш нужда от признание, което неведнъж съвсем искрено е засвидетелствано от когото трябва и не под еднократно-емоционално давление :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 19, 2011, 03:52:42 am »
А и да сме максимално обективни - в стеремежа си да изразиш негодуване по отношение на друго, защитаваш до край кауза, която има нужда от коректив :blink:

Там е въпросът, че в случая не защитавам никаква кауза.
Моите каузи в този форум отдавна приключиха, както и в останалите.
Но му се вижда краят вече - исках да спрат интригите, вече не им е тук мястото.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Юни 19, 2011, 03:53:27 am »

Аз съм така постоянно...Може и да ми се сърдят , че понякога се бавя във времето....,но щом мога- помагам...
Но понеже говорим за общуването , ще ми бъде интересен коментара на АН ....Как общуваме и защо общуване по различен начин на лични и във форума...Два такива случая имам...и съм шокирана... :o Нямам конкретно обяснение....

Зависи какво имаш предвид – нормално е в личен разговор с близък човек да се ползва по-лежерен език, а сред обществото – официален.

А ако имаш предвид  лицемерие, двуличие- схемата:радикс, възпитание, свободна воля или ниво на проявление на планетарни енергии. Друг въпрос е, дали според  радикса може да се прогнозира ниво на проявление – донякъде може и пак се връщаме на изходна позиция......

И винаги помним онова основно правило: разпознаваме това, което вече присъства в нас – няма как да разпознаем злоба, ако я няма в нас; няма как да разпознаем любов, ако я няма в нас.

От друга страна- всичко си имаме:)- в хороскопите на всички ни има еднакъв брой планети, знаци и домове:) – всички те имат добра или лоша изява:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #33 -: Юни 19, 2011, 03:57:11 am »
Но му се вижда краят вече - исках да спрат интригите, вече не им е тук мястото.  :blink:

изглежда всички това искаме :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юни 19, 2011, 03:57:31 am »
Това за разпознаването ще го използвам в своя полза тогава.  :P
Днес нали бях обявена за зла.  ;D
Не можеш да видиш нищо по-различно от това, което е в теб, извън теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Юни 19, 2011, 04:00:09 am »

Зависи какво имаш предвид – нормално е в личен разговор с близък човек да се ползва по-лежерен език, а сред обществото – официален.

А ако имаш предвид  лицемерие, двуличие- схемата:радикс, възпитание, свободна воля или ниво на проявление на планетарни енергии. Друг въпрос е, дали според  радикса може да се прогнозира ниво на проявление – донякъде може и пак се връщаме на изходна позиция......

И винаги помним онова основно правило: разпознаваме това, което вече присъства в нас – няма как да разпознаем злоба, ако я няма в нас; няма как да разпознаем любов, ако я няма в нас.

От друга страна- всичко си имаме:)- в хороскопите на всички ни има еднакъв брой планети, знаци и домове:) – всички те имат добра или лоша изява:)

Да де..,но как се случва след толкова много емпатия , съпричатност , дори нежно отношение след минути жлъч , неприязън... :o
Какво търсим...всички си имаме планети ,едни и същи...разликата е в знаците и аспектите....В този случай стигаме ли до други изводи...извън аспектите и знаците... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #36 -: Юни 19, 2011, 04:02:38 am »
Абе Лили, я се стегни, тая Луна в Рак, моля те малко .........

к'ви са тия глупости, ти си един от най-интелигентните хора, които съм чела, и такива астро разработки си качвала,
айде сега и по Овен (май ти беше Овен Слънцето, ми Марс верно е на 29 градус сега, ще сменя знак, нещо ...) ще мрем за каузи, е все някой трябва да е като вас и да се бори за нещо....

интриги, к'ви интриги те тук се избиват публично Марая пуска тема в хорарни "кога Стела ще спре да се заяжда с мен", интриги  ;D :rolf: тук всичко се знае и всичко е доста ясно и при толкова жени, това е един много добър форум.....  

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Юни 19, 2011, 04:05:53 am »
Това за разпознаването ще го използвам в своя полза тогава.  :P
Днес нали бях обявена за зла.  ;D
Не можеш да видиш нищо по-различно от това, което е в теб, извън теб.

Абе не е точно така... ;D , има изключения и те са именно в аспектите...Не може да ме убеди АН , че Сатурн в съвпад с Луна и Сатурн в секстил с луна се разпознават по един и същи начин... ;D Няма как да се случи....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Юни 19, 2011, 04:21:31 am »
к'ви са тия глупости, ти си един от най-интелигентните хора, които съм чела, и такива астро разработки си качвала,
айде сега и по Овен (май ти беше Овен Слънцето, ми Марс верно е на 29 градус сега, ще сменя знак, нещо ...) ще мрем за каузи, е все някой трябва да е като вас и да се бори за нещо....

Абе, вече и аз не знам каква съм, не се стремя да се самоопределям, а и днес научих, че съм била затъпяла.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Юни 19, 2011, 04:26:48 am »

Абе, вече и аз не знам каква съм, не се стремя да се самоопределям, а и днес научих, че съм била затъпяла.  ;D

:73: :72: :57: Неам думи.....