Здравей Гост

За общуването и връзките

• 101 Отговора
  • 13567 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:За общуването и връзките
« Отговор #40 -: Юни 19, 2011, 04:31:21 am »
Абе, сега погледнах и верно, че транзитния Марс ми е в точен съвпад с Юпитер в 7 дом сега, а все се чудех отде се е взел тоя хъс у мен да си губя времето в толкова безсмислени неща (отдавна не го бях правила  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #41 -: Юни 19, 2011, 04:35:00 am »
има изключения и те са именно в аспектите...Не може да ме убеди АН , че Сатурн в съвпад с Луна и Сатурн в секстил с луна се разпознават по един и същи начин... ;D Няма как да се случи....

разбирам, че борбата ти е в кръвта, но извън това можеш ли да ми обясниш, съвсем конструктивно защо правиш това :blink:

Мани я АН ;D, в тая инкарнация леко ни води ;D
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 04:47:12 am от abroad »

« Отговор #42 -: Юни 19, 2011, 04:35:39 am »
 :rolf: :rolf: :rolf:

Абе девойки, тук в тоя форум всички са "откачени", забутани сме на Балканския полуостров, където всеки прави магии, предсказва бъдещето и по националните телевизии редовно се канят врачки (и те пък вземат, че познаят), Ванга е ранг на светица (в съзнанието на хората), паневритмите са национално богатство и всеки сигурно ако си отиде на село и се разрови в двора ще намери нещо (аз съм намирала жълтици и монети и тн.., а съседът си има римски капител за подпора на входната врата :rolf:)

Занимаваме се с АСРОлогия - опитваме се да разчетем бъдещето и времето и пространството и това е една изключително сложна наука/изкуство и ако имаше ВУЗ-ове за астрология, тук поне 20 човека щяха да са професори, Стела да ръководи катедра Хорар, а Марая да се специализира по връзките, ти може би Ведическата, и на всички общи събрания щеше да е екшън.

И повечето тук са изчели милиони думи, стотици сложни текстове, знаят да четат "карти" и ТЪЛКУВАТ, е ако това ако Ви се струва нормално.

Ползваме минимум два езика (БГ, руски, английски, немски....) и четем психология, митология, социология, следим от време на време астрономическите събития, политика..........

НЕ Е НОРМАЛНО, да Ви кажа. И ползваме едни думи - еклиптики, съвпади, градуси, транзити, прогресии, астрал
.........................................
..............................................
............................................ ;D :confuse3:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Юни 19, 2011, 04:41:39 am »
Колоритно местенце сме тук, няма спор.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Юни 19, 2011, 04:47:06 am »
Въпрос на избор....Маяна....Не се знае...може и да си права...Всъщност дали нормалните не са ненормални , а ненормалните -нормални.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #45 -: Юни 19, 2011, 04:48:19 am »
колоритно е хубав евфемизъм  ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

« Отговор #46 -: Юни 19, 2011, 04:52:04 am »
Въпрос на избор....Маяна....Не се знае...може и да си права...Всъщност дали нормалните не са ненормални , а ненормалните -нормални.... :-\

О, аз съм убедена, че ние сме нормалните, една от причините да съм тук в БГ е, че другото ми беше НЕнормално - да живееш без богове, демони, мистика, дълбочината на изтока.....  :rolleyes:

Кога ще отида на Запад на работа и ще им кажа - днес Луната е с тежки аспекти, дайте да не се караме и ВЕРНО всички ще внимават да не се караме.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Юни 19, 2011, 04:56:03 am »
Мисля , че хората на запад отдавна са наясно с луната и астрологията....Ние тук не сме...и търсим и още нещо...

И е ФАКТ , ЧЕ НИЩО НЕ Е ПО-СТРАШНО В НАТАЛА ОТ ЕДНА РАНЕНА ЛУНА....Иска се много ГРИЖА , за да бъде излекувана.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #48 -: Юни 19, 2011, 05:00:58 am »
И е ФАКТ , ЧЕ НИЩО НЕ Е ПО-СТРАШНО В НАТАЛА ОТ ЕДНА РАНЕНА ЛУНА....Иска се много ГРИЖА , за да бъде излекувана.... :blink:

права си, но на нея по-малко и личи от раненото Слънце ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Юни 19, 2011, 05:04:38 am »

Слънцето е далеч от емоциите , които повечето пъти се влагат във връзките...Слънцето е изява....и е много важно къде е поставено и кой *го ранява*....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 19, 2011, 05:06:04 am »

Стига раняването да не се съчетава с попадане върху нодалната ос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 19, 2011, 05:09:40 am »

Дааа...,тогава вече е жестоко....и няма значение опашка ли е , глава ли е....

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Юни 19, 2011, 05:15:00 am »
но имаше значение хуморът който се опитах да вложа ;D за последен опит

« Отговор #53 -: Юни 19, 2011, 05:18:47 am »

Нодална ос - за Слънцето или за Луната, всъщност Слънцето може ли да е в съвпад с Лунен възел?

Познавам няколко момчета с ранени Слънца и мисля, че при тях е по-тежко това, отколкото ранена Луна, някак много искат добро социално положение, но все не им стига енергията да го постигнат (поне засега това наблюдавам)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Юни 19, 2011, 05:24:39 am »
но имаше значение хуморът който се опитах да вложа ;D за последен опит

Ми аз лично не го разбрах...,нали съм от *затъпяващата група* и ми е чужда пътуващата трупа... :haha:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юни 19, 2011, 05:28:38 am »

Нодална ос - за Слънцето или за Луната, всъщност Слънцето може ли да е в съвпад с Лунен възел?

Познавам няколко момчета с ранени Слънца и мисля, че при тях е по-тежко това, отколкото ранена Луна, някак много искат добро социално положение, но все не им стига енергията да го постигнат (поне засега това наблюдавам)  ;D

Само да кажа , че Луната е тази която търси публика , публичност , слава....Мунданен 4-ти , а именно народа...

Слънцето е изявата , аза-а..,здравето..не е сощиума...Сатурн е причина за социума, без сатурн...нищо не се случва и нищо не става! ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Юни 19, 2011, 05:29:06 am »
И двете светила могат да попадат върху нодалната ос или само едното.
Може би раняването на Слънцето по-забележимо се усеща във връзките, които индивидът изгражда в социума, т.е. при реализацията му в професията и утвърждаването на личностните качества, способности и таланти.
Силно афликтирана Луна на пръв поглед може и да не се усети, нужно е повече наблюдение, но тя излиза на фокус в реакциите на натива спрямо заобикалящата го среда, вкл. и при по-неформално общуване. Там, където се стига до неформално общуване, т.е. дистанцията се скъсява, най си личат силно ранените Луни и лесно могат да бъдат разпознати.
От друга страна, когато на човек му липсва реализация в социума, дори ако Слънцето му е хармонично, на преден план могат да излязат тенденциите, които сочи Луната в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Юни 19, 2011, 05:30:10 am »
Е аз съм с ранена Луна и с ранено Слънце съвпад с нодалната ос... ;) Много ли е страшно при мен положението и имам ли нужда от спешна помощ? :P ;)

Да не си родена по слънчево затъмнение?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юни 19, 2011, 05:30:25 am »
Е аз съм с ранена Луна и с ранено Слънце съвпад с нодалната ос... ;) Много ли е страшно при мен положението и имам ли нужда от спешна помощ? :P ;)

Точно навреме , точно на място можеш имаш *трибуна*да оправдаеш или заклеймиш изводите ни с Лили.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Юни 19, 2011, 05:39:51 am »
Да,  родена съм на Слънчево затъмнение. :blink

Нормално , щом и двете светила са *ранени*.... ;D