Здравей Гост

За общуването и връзките

• 101 Отговора
  • 13630 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:За общуването и връзките
« Отговор #60 -: Юни 19, 2011, 05:43:23 am »
Да,  родена съм на Слънчево затъмнение. :blink

А как смяташ, по-лесно ли откликва твоята карта, когато се прави прогностика, или напротив - по-трудно се поддава?

Чувала съм разнопосочни мнения за родените със съвпад на светилата върху възлите. Според едни твърдения на такива хора много по-трудно се правят прогнози, според други обратното... Ти как го усещаш в твоя хороскоп?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Юни 19, 2011, 05:56:03 am »
Аз искам да ви попитам според вас  какво излъчва и примерно какво бихте очаквали като реакции,мироглед ,емоции от човек като мен? :blink: И аз ще споделя как всъщност се справям с тези констелации. ;)

По принцип е важен знака и градуса ....Наред с това аспектите които имат светилата...

Като цяло тези хора са противоречиви , плахи и несигурни...Неудовлетворени от живота и като емоция и като връзки...Много и различни нещастни любови...Но са и свързани с националната карма...Белязани са...

Риби/Дева ли беше....не помня мн.карти са.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #62 -: Юни 19, 2011, 05:56:52 am »
Умереност, ненатрапчивост, но не оставаш незабелязана, ;) заради задълбоченото мислене и подход, който на мен лично ми е направил впечатление, докато те чета.  :blink:

« Отговор #63 -: Юни 19, 2011, 05:57:58 am »
Аз искам да ви попитам според вас  какво излъчва и примерно какво бихте очаквали като реакции,мироглед ,емоции от човек като мен? :blink: И аз ще споделя как всъщност се справям с тези констелации. ;)

Хич не го споделяй, че после това, дето го кажеш ще бъде използвано срещу теб.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Юни 19, 2011, 06:00:03 am »
Не знам точно как да се изразя но съм забелязала че имам лошата способност да провокирам нещата да се случват по-рано,което разбрах с времето ,че не е най-доброто решение. :-[

А при мен се получава точно обратното, знаеш ли?
Когато започна много силно да желая нещо да се случи, то сякаш "нарочно" се отлага във времето.
И в момента, в който го отпиша или почти се откажа от него, ме настига със зашеметяваща сила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Юни 19, 2011, 06:05:57 am »
Противоречива и несигурна в любовта(логично защо-Сатурн ;),но на другите поприща никога; плаха -не.Неудовлетворена се чувствах преди 10 години,сега вече-не.Не бих казала точно нещастни любови ,по-скоро контролирани са били( не че това е хубаво изживяване :blink:).Слънцето ми е в 29 градус Риби. :blink:

Анаретен градус....,на колко е затъмнението...? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Юни 19, 2011, 06:09:03 am »
Lillie,Maрс къде ти е и какво прави?...Луна?

Може би не ми личи, но Марс ми е най-хармонично аспектираната планета в радикса  ;D - участва в голям воден тригон с Луна и Уран (и трите във водни домове), но той се води малко ъглов, в долна кулминация. В съвпад с ИЦ в Риби, точен тригон с Луна.

Казвам го информативно, защото ти питаш. Сега да не се коментира някъде, че се хваля с констелациите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Юни 19, 2011, 06:13:26 am »
Ако Луната ти е някъде по към средата Овен, може да си родена след като е отминало затъмнението, ден по-късно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Юни 19, 2011, 06:22:10 am »
Затъмнението е 27 градуса риби.

Силата ти е в Плутон и Марс...Там е отвора на Фунията...и би следвало събитията които бележат сериозни промени в живота ти и съдбовни събития да са свързани с аналогиите на двете планети...
Много ли беше тежък транзита на Плутон на 27* в стрелец? Тогава трябва да е имало съдбовно събитие... :rolleyes:
Ккаво се случи когато сатурн беше на 27* в Дева? :rolleyes:

При транзита на нодалната ос на 27 имаше ли събитие? :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Юни 19, 2011, 07:05:20 am »
На мен малко трудно ми се прави прогноза ,заради силното участие на Нептун и отчасти на Уран. ;)...Не знам точно как да се изразя но съм забелязала че имам лошата способност да провокирам нещата да се случват по-рано,което разбрах с времето ,че не е най-доброто решение. :-[

Това, да! А не защото са ти в съвпад светилата с нодалната ос.
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 07:09:25 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Юни 19, 2011, 07:08:50 am »
Да ,един  ден след затъмнението съм родена ,Луната ми е 20 градуса Овен. :blink:
Стремежите и желанията при Марс в Риби са малко уклончиви и пасивни :blink: нищо ,че Уран го аспектира но с мек аспект.Ти сама го каза :"Когато се откажа.... :blink:"По-скоро  желанията ти се случват в мечтите ти първо ,а след това наяве.

Не знам в кой знак ти е Слънцето,но ако е огнено няма как водния Марс да го зареди с нужната му енергия,за това при теб се случват по-бавно нещата.така мисля аз.Ти по-добре си знаеш картата. :blink:

Много правилни наблюдения. Или казано иначе - водата гаси огнената енергия на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Юни 19, 2011, 07:10:39 am »
Да ,един  ден след затъмнението съм родена ,Луната ми е 20 градуса Овен. :blink:

Най-хубавият ден - нарастваща Луна. Това са хора инициативни и новатори.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Юни 19, 2011, 07:17:16 am »

Много правилни наблюдения. Или казано иначе - водата гаси огнената енергия на Слънцето.

Енергия имам в излишък понякога ;D, но вярно е, че мисълта изпреварва действието...
То ако беше само Слънце, големият огнен тригон трудно може да се потуши.  :blink:
Не съм от първосигналните определено (такива индивиди на мен са ми смешни), присъщо ми е колебание, но реша ли - режа от раз, ако е въпрос за принцип.
И обичам да си мечтая, да си представям как се случва дадено нещо. Но при мен рядко върви всичко по програма или план, винаги има елемент на изненада.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Юни 19, 2011, 07:29:16 am »
Всички източници дават различна информация за това ,но винаги с доза фатализъм. :blink:

Луната ти не е толкова близо до Слънцето и са в различни знаци.
По отношение на близкия съвпад на светилата съм чела подобни твърдения от древните, но не го намирам за много вярно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Юни 19, 2011, 07:34:14 am »
при мен Слънцето е водно с огнен Марс

В Стрелец ли е? Сега се сетих, че май беше с Марс в първи дом.  ;D

Мисля, че има разлика между спонтанност и първосигналност.
При първосигналните хора реакциите са по-примитивни, необуздани, първо се действа/говори, по-малко се мисли...
Ти не правиш впечатление на невъздържан човек, такива бързо ги разпознавам.
Спонтанност е да си естествен, да не се държиш сковано, да не си налагаш някакви шаблони на поведение в дадена ситуация. Така го разбирам аз, в този късен час.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Юни 19, 2011, 07:44:27 am »
Lillie,аз определено тогава ,ще ти бъда смешна,защото съм много спонтанна ;)...Нямах предвид,че нямаш достатъчно енергия . :blink  Ето каква е разликата -при теб явно Слънцето е огнено(начина ти на изразяване ;)но с воден Марс,при мен Слънцето е водно с огнен Марс. ;) :P

Да, обаче Марсът ти вероятно не управлява Слънцето.

На моят новолунен Овен Марсът му е  в Рак. Той първо изживява нещата на емоционално ниво и чак когато се почувства сигурен, че импонират с неговата душевност, тогава нищо не може да го спре. Помага му, обаче и взаимната рецепция на Луна с Марс - разменят ли си местата отиват на трон. А и кардиналният квадрат не е за пренебрегване. Инициативен е! Мен също прекалено грубите и директни хора ме отблъскват, деликатните ме привличат повече.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Юни 19, 2011, 07:45:10 am »
Ооооооооооо с риск да те разочаровам ;)аз много често първо говоря и после мисля(не се гордея с това разбира се :-[) Имам Марс квадрат Меркурий. ;)

Оооооо, вярвам ти! Откровена докрай!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Юни 19, 2011, 07:46:29 am »
Наблюдавала съм и доста индиректен изказ при такъв аспект, но си зависи от знака на Марс. Стрелешкият няма много време да търси заобиколни пътища.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Юни 19, 2011, 07:47:42 am »
Аз също не мисля,че е нещо фатално и злокобно съвпад на Светилата.За мен в такъв случай емоциите не пречат на изразяването на Аз-а има припокриване ,по -скоро човек силно акцентира върху особеностите на дадения знак и може да се получи дефицит при другите ,зависи и от аспектите към Светилата разбира се. :blink:

Имам съвпад на светилата - съзнателната и несъзнателната воля са в синхрон. По-лесно се постига удовлетвореност от живота, отколското при всяка друга фаза на луната, но и тежки транзити към луна и слънце се преживяват едновременно. Квадратът и опозицията водят до вечна неудовлетвореност, но и са мощен двигател за израстване.

*

abroad

• 2187
« Отговор #79 -: Юни 19, 2011, 03:08:33 pm »
но имаше значение хуморът който се опитах да вложа ;D за последен опит

Ми аз лично не го разбрах...,нали съм от *затъпяващата група* и ми е чужда пътуващата трупа... :haha:

гледай сега как за малко се разминахме, аз съм от умните ;D