Здравей Гост

За общуването и връзките

• 101 Отговора
  • 13565 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:За общуването и връзките
« Отговор #100 -: Юни 19, 2011, 10:15:49 pm »
Наранените Светила винаги създават у човека едно постоянно вътрешно напрежение,много често гняв ,недоволство срещу заобикалящата го среда,но и голяма доза амбициозност и доказване пред другите.Личен опит-преживяла съм го. ;)...И понеже темата е "За общуването и връзките"  :P ние,хората с трудни аспекти към Светилата,се държим неадекватно,непонятно във връзките -логично защо  :blink:,трудно ни е да задоволим по един хармоничен начин вътрешните си потребности(Луната) ,за да блестим и се изявяваме свободно(Слънцето). ;)

Ранените светила ме правят неуверена, неудовлетворена от себе си, а от там и от заобикалящото ме. Пораждат се често противоположни желания, които няма как едновременно да задоволиш, което или изглежда като неадекватна реакция или стопира проявата на такава. Описаното пренесено в личните отношения те дистанцира, защото така или иначе не намираш удовлетворение и трудно ти се угажда :blink:
Случва се често да приемаш нещата твърде лично...и стигаш до астрологията ;D

*

Uran

• 6041
Re:За общуването и връзките
« Отговор #101 -: Юни 19, 2011, 10:24:09 pm »
 Ранените ми Светила точно в сферата на личните отношения не са ми създавали проблем ако и да са разположени по оста 1-7 дом. Връзките ми са били много малко на брой, но за сметка на това качествени (гаджето ми от студентските ми години продължава да ми се обажда). Иначе си я има неудовлетвореността, но мисля, че е за добро. ;D