Момичета, провокирата от тема започнала с общуването и завършваща с "трудните" аспекти към светилата
и това, което си говорехме с Уран, се замислих какъв хороскоп трябва да има човек, за да има перфектно социално поведение ?
Ако се чувстваме наранени, защото не ни приемат и обичат, на "обществено ниво" значи, не сме в синхрон с:
1. общо приети дадености - пример ходене на училище (еми може да искаш още от 10 годишен да си артист)-може би това може да се обобщи като ценностна система - Юпитер
2. ритъм на живот (искаш 3 дни свръх интензивна работа и 3 дни почивка и седмица от 6 дни..) - Луна, Марс (не знам)
Сатурн трябва да бъде някъде, не мога да реша къде, а масовата ритмика на обществото се задава от

транссатурнови??
Аз трябва да излизам, но довечера ще пиша, моля много ми е интересно вие как ги виждате нещата.
Аз споделих - Марс (упр асц.) в квадрат с Уран и Сатурн в квадрат с Луна, ми бяха много трудни "обществени" аспекти до 21-22 год. възраст, сега напротив на тях се базира цялата ми професионална реализация, която ме прави изключително щастлива.
Преди избухвах (Марс-Уран), дисциплината ми, дразнеше хората (Луна - Сатурн - никога и до сега не ям повече от 5 мин и то обикновенно на крак), сега печелим конкурси и Уран-Марс винаги са ми помагали на интервюта, нямам "загубено" интервю, имено заради борбеността, концентрацията на енергия и вербалната агресивност, които ми дават, а и бързи интересни отговори и въпроси. Когато ме изпитваха устно водеше само до лични конфликти.
При правенето на проекти, колкото по - малко спиш и ядеш, толкова по добре, така, че "наранената" ми Луна, всъщност се чувства много добре, тя си обича да е наранена. И стига да има цел (Сатурн) няма проблеми да не си проявява Лунните качества. Иначе дразня "хората" с "амбициозността" си, те просто не разбираха, че имам много енергия.
Чакам отговори

и коментари :rolf: