Много интересни въпроси Вещичке, но не мога да ти отговоря наистина. Лично аз съм се убедила, че ако човек се съобразява с другите по отношение на ЛИЧНИТЕ си разбирания не го чака друго освен живеене на чужд живот. И за това си мисля, че масата от хората са нещастни.
За картата качена от Уран.
Рак и Риби – и асц Рак и Нептун на купсида в 4 дом – няма достатъчно енергия да се бори открито за разбиранията си, не е огнена зодия, но си прави каквото си иска и е изключително манипулативна личност.
Но има едно голямо НО – Лъв в 1 дом и там Плутон, не познавам човек със силен Лъв без достойснтво (но и не познавам Рак, който не се нагажда, така, че на него да му е добре, но Анджелина Джоли има точно и тя там асценден, и определено не е комформистка, но има ОГНЕНА луна в Овен), Плутон в 1 дом – саморазрушение или поне разрушение на егото.
Предполагам тази личност се клатушка между тези две крайноти. Но силен 12 дом – и Луна в Риби и Нептун подчинен на Венера и Луна – Юпитер връзка си мисля, че това е една благородна личност, която е имала трудно семейство, което я е научило да страда и да е състрадателна. Би трябвало с източна Венера живота и с времето да е ставал по-добър, но Плутон и Сатурн подчинени на Слънце, все пак ме карат да си мисля, че е саморазрушителна личност, но при затворения квадрат енергиите остават в нея.
Това си мисля, Уран ти казавай кой прав, кой крив.
Дано се занимава с някакво творчество, иначе няма да има добър живот....