Здравей Гост

Юпитер

• 30 Отговора
  • 6403 Прегледи
*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Юпитер
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2006, 01:19:51 pm »
Цитат
здравейте чак сега като се поразгледах видях тази тема юпитер ми е любимец  :D намира ми се във втори дом и мисля че е добре,но е в дева а  :( от това което съм чела май само жълти стотинки ще печеля,вие какво мислите за тази комбинация/ :unsure:
Ю. във втори и в дева ми звучи като трупане на състояние чрез работа

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #21 -: Февруари 17, 2006, 01:24:40 pm »
Хихи, тогава мойто ще трябва да е "трупане на партньори" - Юпитер в Телец/7 дом  :D  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Юпитер
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2006, 01:28:17 pm »
Цитат
Хихи, тогава мойто ще трябва да е "трупане на партньори" - Юпитер в Телец/7 дом  :D  :P  :lol:
не се  и съмнявам :P  ;)
Едната позната с  юпитер в 7-ми казваше : Имала съм много любовници)) а юпитер и управляваше 5-ти :D
« Последна редакция: Февруари 17, 2006, 01:28:49 pm от DDD »

*

Lina

• *
  • 118
Юпитер
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2006, 01:44:28 pm »
А Юпитер в Скорпион в първи дом?

Ще съм много привлекателна, ако ходя с предизвикателни дрехи?   ;)  
Dare mighty things!

*

АН

Юпитер
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2006, 06:01:31 pm »
Цитат
А Юпитер в Скорпион в първи дом?

Ще съм много привлекателна, ако ходя с предизвикателни дрехи?   ;)
Крайности по отношение на компромиси и безкомпромистност :)  

*

Guest

Юпитер
« Отговор #25 -: Юли 17, 2006, 12:50:42 am »
А какво бихте казали за Юпитер в 12 дом? Виждам, че темата отдавна е изоставена, но ако все пак някой се появи може да я поразнищим на кой как му се отразява транзита.
Усмивки и късмет на всички!

*

АН

Юпитер
« Отговор #26 -: Юли 17, 2006, 10:30:00 am »
Цитат
А какво бихте казали за Юпитер в 12 дом? Виждам, че темата отдавна е изоставена, но ако все пак някой се появи може да я поразнищим на кой как му се отразява транзита.
Усмивки и късмет на всички!
Доколкото Юпитер е свързан с обещанията за положителни промени в живота ни, както и с формирането на възгледите ни за живота, когато транзитира 12-ти дом, експанзията му е насочена по-скоро на вътре в човека и е предпоставка да се формира стабилна основа за бъдещо благополучие и просперитет.
Ние можем да получим щастие и отвън, но то, за разлика от щастието, което извира от нас, е по-краткотрайно.
Значи, ако сега периодът се използва за придобиване на ясна картина за дългосрочните житейски планове, то при предстоящия гранзит през асцендента себеизявата ще е мощна и благоприятна:)

Е, общо взето, 12-ти дом е малко затворен и човек може да не се усеща твърде ентусиазиран, но всякак минаваме през периоди на подем и затишие :)
Ти как го усещаш?:)

*

sunrain

• 6710
Юпитер
« Отговор #27 -: Септември 26, 2006, 08:16:21 pm »
Тази тема май не й е писано да бъде зарязана  :rolleyes: При мен също транзитира Юпитер през 12 дом. Честно казано толкова се бях съсредоточила да чета за Сатурн, че дори незнам как и в кои случаи Юпитер ми е повлиял. Ан, това което си описала, се доближава до моите усещания за нещата в момента. Но това Сатурново завръщане така ме мачка сега, че незнам въобще какви планове за живота мога да си правя, като изведнъж разбирам колко са ми вързани ръцете във всяка една сфера /може би с изключение на работата/ и просто нищо не зависи от мен. Така, че в този ред на мисли, просто си нямам понятие как ще се изявявам, като ми съвпадне съвсем скоро с Асцендента.
Между другото за писаното за апетита и Юпитер твърдо мога да потвърдя. Слава Богу, че засега успявам да балансирам някак си положението. Дано все така намирам сили да спирам растежа на сантиметрите около талията и другите си части  :D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

АН

Юпитер
« Отговор #28 -: Септември 27, 2006, 08:32:08 am »
Когато усещаме енергия от към 12-ти дом, писането помага да си я интегрираме хармонично :)  

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #29 -: Септември 27, 2006, 08:53:46 am »
Цитат
Когато усещаме енергия от към 12-ти дом, писането помага да си я интегрираме хармонично :)
А аз все се чудех какви са тия писателски страсти дето ме обземат напоследък, откакто Юпитер транзитира през Скорпион...  :rolleyes:  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Юпитер
« Отговор #30 -: Септември 27, 2006, 09:53:03 am »
И моичкият транзитира в 12-и, откак е влязъл, все разни чудесии ми се случват-неочакваности. Не знам дали е от него.
Опитвам се да си взема опитностите от всяка ситуация и после нещо става и излизам от нея. Не знам дали не е от Уран, щото той действа така-много знаци, много нещо и ме влачат като теле, а аз муча ли, муча.  <_<