Здравей Гост

Юпитер

• 30 Отговора
  • 6383 Прегледи
*

lin

Юпитер
« -: Октомври 26, 2005, 06:55:24 pm »
Юпитер направи първата си стъпка в Скорпион.
Като че ли повечето запознати са отимистично настроени.
Как мислите, че ще се отрази в общ план тази планета в този знак?

*

АН

Юпитер
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2005, 11:02:20 am »
Аналогиите на Юпитер в живота ни, ще станат силно подвластни на емоции, чувства и страсти. :)

За всички ни тия аналогии са късмет, благополучие, възможности, духовно развитие, включването ни в нови колективи или социални групи, успехи в кариерата, нова любов, досег с чужди култури и разбирания, компенсации и пр. Ако се справяме с емоциите и чувствата си, може и да успеем да се възползваме и от аналогиите на Юпитер. :)

Хубавото на Юпитер е, че дава и не иска нищо в замяна /не е като Сатурн/ А лошото е, че още дал- не дал, може да ни остави на Сатурн и Марс, т.е. на труда ни, усилията и дисциплината ни. А когато е и в Скорпион, може да ни остави твърде уязвими, пристрастни или пък агресивни.

А най-хубавото е, че може да засили желанията ни за развитие и усъвършенстване.

*

edna

• **
  • 541
Юпитер
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2005, 03:57:16 pm »
Az potrivam dovolna race ..che na men skorpion mi e na vraha na 5dom  :D i go chakam da vliza che i az da se razgarna v sverata na lubovta i talantite  ;) inache dano da e za dobro  :P samo da ne si ostanem s praznata koshnica..i chakam da mi napravi opozicia na natalnia mi v telec  B) tam kakvi shte gi madra ne znam ...

Юпитер
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2005, 07:29:00 pm »
Цитат
Az potrivam dovolna race ..
zdraveite:))razbira se idva mi na asc i ve4e obra6tam pogled navan i zatova ne sam obarnala vnimanie 4E VE4E E V SCORP..imam o6te 1,3 gradusa no ve4e go use6tam.a pak kato se vazvarne na 9 gradus 6e vidim.apetita mi otnovo se vra6ta qko..interesno mi e oba4e kak 6e mi povliae togava pri uslovie 4e imam to4en kvadrat s mercury i po4ti s slance v natalniq..ne6tata otivat na tam 4e moga da se vazgordeqdosta a ima za6to:))NAI SETNE HUBAVI NE6TA,vapreki 4e saturn o6te mi deistva/dosta trud/.kogato mi napravi kv s upiter/10-1 dom/me po4naha zabite.poduh se/upiter/i se okaza 4e trqbva da mi izvadqt zaba.gre6kata mi be6e 4e lqtoto pri kvadrat sat-sat sama re6ih da otida na zabolekar bez da imam bolki/da napravq ne6to za sebe si/,a to dqvol4eto me e butalo:))probili sa mi korena na zaba i sega za ni6to ne stava..taka 4e uroka e kato doide togava mu misli:))))))

*

Jeni

Юпитер
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2005, 01:36:31 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:54:20 pm от Jeni »

*

ALEK$ANDRA

Юпитер
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2005, 12:23:12 am »
A NA MENE UPITER MI NAVLEZE V SKORPION V 8-MI DOM I VEDNAGA GO YSETIX,SIGYRNO 6TE MI DONESE MNOGO MATERIALNI PODKREPI,SIGYRNA SAM I MNOGO MY SE RADVAM :D  

*

АН

Юпитер
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2005, 05:59:11 pm »
Цитат
A NA MENE UPITER MI NAVLEZE V SKORPION V 8-MI DOM I VEDNAGA GO YSETIX,SIGYRNO 6TE MI DONESE MNOGO MATERIALNI PODKREPI,SIGYRNA SAM I MNOGO MY SE RADVAM :D
е, да :D

Той Скорпион и 8-ми дом в комбинация с Юпитер могат да имат и други аналогии :D  

*

Iris

• 31
    • http://
Юпитер
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2005, 12:26:02 pm »
Цитат
...могат да имат и други аналогии :D
Мдаа.. и аз това си помислих, че имат и други по-така.. аналогии... ама реших, че ще да е от мръсното ми подсъзнание дето първо за това се сетих  :rolleyes:  ..обаче явно не съм само аз  ;)

Майтап Ан, да не се засегнеш нещо  :D

Поздрави!!  B)  

*

АН

Юпитер
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2005, 02:53:18 pm »
Цитат
Мдаа.. и аз това си помислих, че имат и други по-така.. аналогии...
че що :D

ДАО казва, че въпросната аналогия е задължителна за тотална любов или тотално съществуване  :D  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Юпитер
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2005, 10:07:06 pm »
Цитат
Юпитер направи първата си стъпка в Скорпион.
Като че ли повечето запознати са отимистично настроени.
Как мислите, че ще се отрази в общ план тази планета в този знак?
Много секс,много нещо :P за това се сетих. Ама си почивам няколко дни)))

*

ALE$ANDRA

Юпитер
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2005, 01:05:25 pm »
AMI AZ GO YSETIX V MATERIALEN PLAN,NA VAS MOJE  DA VI PODEISTVA NA PODSAZNATELNO NIVO :D  

*

Ete

Юпитер
« Отговор #11 -: Ноември 17, 2005, 09:21:19 pm »
a az za kakvo da se podgotvq s uipter v 4-ti dom?  :unsure:
i kolko vreme 6e poostane tam?  B)
pooozdravi na iuupitata!!!  :D  

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #12 -: Ноември 17, 2005, 11:14:34 pm »
Цитат
"a az za kakvo da se podgotvq s uipter v 4-ti dom?"
Да речем покупко-продажба на недвижим имот, собственост, земя... придобивки за дома... принципа на разширяване и експанзия, характерен за Юпитер, най-вероятно ще усетиш в сферата, символизирана от 4 дом...а защо и да не бележи период на /сравнителна/ стабилност в дома и семейството, което от своя страна ще се отрази и върху срещуположната сфера - МЦ /10 дом/ - социалния ти статус, положението в обществото и професионален план...престиж...обществени ангажименти... От съществено значение, разбира се, е статусът на Юпитер в радикса, т.е позицията му по знак, дом и аспекти и на кой дом в хороскопа е управител... другата му крайност /на Юпитер/ обаче може да се прояви като прекалени очаквания и свръхекспанзия, прахосване на енергия и средства в съответната област...  :blink:  :o  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ete

Юпитер
« Отговор #13 -: Ноември 18, 2005, 10:39:13 pm »
Mnogo ti blagodaq za otgovora, Lillie!  :)
Naistina naposledyk mi e dosta natovareno v rabotata, vyzlagat mi dosta nesvoistveni i otgovorni zada4ki, ot koeto i se radvam za doverieto, i si me e 6ube da ne se izdynq... A za v ky6i zasega vs si e ok, samo myj deto lipsva ;) , ama...  
Ne razbiram ot astrologiq, no sym liubopitna  :rolleyes: zatova izteglih edna ruska programa zet 7. Ottam vidqh, 4e po natalna karta Iupiter mi e v 3 dom, Oven 6.19, kakvoto i da ozna4ava tova :)
Pozdravi! :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2005, 03:35:35 pm »
Доволна съм от Zet, предимно тази програма ползвам... а  транзитите на Юпитер през домовете, както и на всяка по-бавна планета, би трябвало да се съобразят със спецификата на индивидуалната натална карта  ;)  за преминаването му през Имум Цели /4 дом/ написах общи и абстрактни предположения, но се чудя пък... в твоя случай, да речем, понеже 4 дом е символичното "дъно" на хороскопа, основата, фундаментът, защо пък транзитът на Юпитер тук да не внесе сравнителна стабилност в позициите ти не само в дома, семейството, но и в социума, обществото - Медиум Цели, с която точка Юпитер прави транзитна опозиция, стига да не прахосваш прекалено енергията си... Всъщност планетните транзити се тълкуват с оглед на това кои натални планети /и домове/ аспектират, дали образуват планетна конфигурация или пък отключват някоя натална такава...  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ete

Юпитер
« Отговор #15 -: Ноември 19, 2005, 05:59:01 pm »
mdaa dosta slojni4ko mi se vidi... nujno e mnogo tyrpenie, 4etene, rovi4kane i uset, intuiciq i dvije6ata sila - interesyt, predizvikva6 jelanie da znae6, da razbira6, da nau4ava6... e, to togava razbira6 i kolko malko znae6 vsy6nost, de... i pak, i otnovo krygyt na jajdata se zavyrta... :)
spolai ti, Lillie! :)

*

Гостbogi

Юпитер
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2006, 06:11:55 pm »
здравейте чак сега като се поразгледах видях тази тема юпитер ми е любимец  :D намира ми се във втори дом и мисля че е добре,но е в дева а  :( от това което съм чела май само жълти стотинки ще печеля,вие какво мислите за тази комбинация/ :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #17 -: Февруари 16, 2006, 06:35:29 pm »
Е, не може да се твърди със сигурност колко и дали ще печелиш с Юпитер във 2ри дом в Дева, но независимо от всичко самото присътствие на *Голямото щастие* в този дом вече е "плюс"  ;)   :rolleyes:  
Много са важни аспектите на Юпитер в радикса...кои домове управлява? Има случаи, когато дори е по-добре да е дисхармонично аспектиран, отколкото неаспектиран, защото при липса на мажорни аспекти енергийният обмен между Юпитер  /а и която и да било друга планета/ и останалите компоненти на картата е донякъде възпрепятстван или, да кажем, не така явен и забележим...  :huh:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Гостbogi

Юпитер
« Отговор #18 -: Февруари 17, 2006, 11:41:56 am »
благодаря ти lillie опитвам се от скромните си познния сама да си тълкувам нещата ,но ми е още трудно юпи е даже много аспектиран говоря за съвпадите му с лилит и сев.възел това са силни аспекти ,но не мога да ги тълкувам ,за лилит не е хубаво да е там май ,но не съм мафиот B) има и опозиция с южния възел ,и хубавия секстил с венера и прозерпина :rolleyes: така че е доста аспектиран

*

Lillie

• 30532
Юпитер
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2006, 11:48:23 am »
Имам Юпитер в съвпад с Лилит в 7ми дом /без мажорни аспекти/... мен питаш ли ме как го "усещам"? Никак  :blink: Дори транзитите му спрямо най-важните ми лични планети  /с изключение на Луната, но тук е замесена вече индийската астрология, доколкото разбрах/ не работят! Да не говорим пък за това какви "розови" интерпретации за Юпитер и Лилит в 7 дом четох по разни форуми... безбрачие/многобрачие, разводи, свързване все с неподходящи патньори /Лилит на Дсц/...  :unsure:  :ph34r:  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.