Здравей Гост

е добре де -може ли такава смотана карта- на моя близка е...

• 18 Отговора
  • 2199 Прегледи
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:46:07 am от НАДЕЖДА77 »

*

Lillie

• 30532
Назъбена карта още не бях виждала, но щом я определяш като такава....  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:46:43 am от НАДЕЖДА77 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Az съм на мнение , че са доста добре назъбени , има още по-зле.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Няма грозни карти, Наде.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:47:48 am от НАДЕЖДА77 »

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
малкото аспекти не определят дължината на живота

а "красива" и "грозна" карта  :blink: няма такова нещо - тези карти са нещо като снимка, на това горе, нищо повече

Според мен няма смотани или още по-малко назъбени карти! Всеки човек идва на този свят с определена мисия, която може да се разкрие донякъде чрез астрологията. Казвайки, че картата му е смотана, обиждаш него. Ако наистина е 55 набор, се чудя как не й е потръгнало досега. Също така няма лоши или добри аспекти, всичко зависи от това как ще ги отработим.

*

Alric

• *
  • 358
еми виж ЛИЛИ -досега гледах картата на Глория която ми прилича на диамант и е много успешна и сега сложих тази която ми е много скъпа защото е на скъп на сърцето ми човек  но е толкова грозна....направо ме плаши-само някакви остри назъбени триъгълници....кой знае какви лоши неща значат... :'(

На мен цялата ми карта е общо взето един триъгълник ( при това правоъгълен  :mellow: ), пък още си живуркам  ;D .

*

Lillie

• 30532
а "красива" и "грозна" карта  :blink: няма такова нещо - тези карти са нещо като снимка, на това горе, нищо повече

Звездното небе винаги е завладяващо красиво, дори ако има повечко облаци през нощта... По тази логика няма грозни карти, те просто са отражение на моментната ситуация в небето в мига, в който поемаме първата си глътка въздух.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:48:33 am от НАДЕЖДА77 »

Мисля, че проблемите й са само в нейната глава. Нека благодари на Господ за това, което има (  5 деца трябва да са я направили много щастлива, здраве и приятели ) и да гледа напред с повече оптимизъм. А след тунела винаги има светлинка.

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:48:54 am от НАДЕЖДА77 »

Наде имам 3 много добри приятелки с изгряващ Уран, те ОБИЧАТ да им е трудно, вярвай ми.
И обичат да си пробват до къде ще им стигне безкрайната Урановска енергия.

Защо си мислиш, че на всеки му е писано да има любов, кариера и пари. Има 12 дома, и те значат и много други неща.
Някой имат приятели, други просто спокоен живот или добър дом на готово,  и тн и тн....

няма лоши карти....аз и Глория честно да ти кажа, не мисля, че е много щастлива, пластични операции, диети, силикон,
коса като на кукла Барби (веднъж я засякох на Витошка преди може би 6-7 год в Манго и верно веднага усещаш, че не е обикновена жена, има нещо странно в поведението и, заглеждаш се и осъзнаваш колко е самодоволна и как ТЯ се оглежда, за да я видят другите, иначе като кукличка, нагласена... и си помислих колко съм щастлива, че нямам такъв живот! Аз съм свободна да ходя където си искам, както си искам.....)

« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:49:15 am от НАДЕЖДА77 »

за Уран говорех по принцип ......

*

Stella

• 7765
А къде е картата?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
 И аз не я виждам  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Клонинги...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.