Здравей Гост

.

• 150 Отговора
  • 16589 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Аспекти Плутон-Марс
« Отговор #40 -: Юни 21, 2011, 12:47:13 am »
Имам приятелка със съвпад на Марс и Плутон във Везни. Била е изнасилвана през пубертета, гадна история  :'( А наскоро, когато Плутон образува квадратура към съвпада, направо полудя! Стана кълбо от нерви, налиташе да се бие - много стаен гняв и агресия. А иначе тя е със Слънце и АЦ в Дева, много спокоен човек, та направо ме изуми
Ай...не думай....в кой дом е тоя съвпад и кои домове се ъправляват?...да не вземе да ме сполети и мене....
хъмм да не би марс /плутон/ да са у8? (то по сметките ми дето хич ме няма там отива)
Съвпада е в 1 дом, да 8 дом управляват - там е и Хирон

Хирон в 8-ми е ъъъ  болезнена тема и е много труден за разбиране по отношение сексуалност - лично мое мнение, което не претендира за достоверност - Хирон в 8-ми е "удобна" позиция за намиране на удовлетворение в отдалечени връзки (любовници, гаджета), разбира се така на парче е трудна работа да се каже "раз-режи"

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Юни 21, 2011, 12:48:37 am »
Когато казах ,че хората с АСЦ Скорпион ,Плутон в 1 дом винаги постигат реализация,имах предвид,че рано или късно развиват потенциала си заложен в натала.Реализацията не винаги е свързана с това да си на директорски пост,известен ,популярен. :blink:Човек може да се реализира и в семейството ,във взаиомоотношенията,да е най-добър в професията си и т.н...Плутон винаги дава амбиция,целеустременост,,интезитет,не напразно за Скорпион се казва,че е огнена вода. ;)  

Това, което си написала е нелогично, понеже всеки има Скорпион някъде в карта си, а и Плутон - също. Асцендентът, като фактор за реализация, не достатъчен, защото определя личността, Аз-образа и физическото тяло. Други са факторите за професионална реализация или за реализация в семейството и взаимоотношенията. Плутон в аспект с господаря на асцендента би свършил също много добра работа в контекста, в който говориш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Юни 21, 2011, 12:50:58 am »
Имам приятелка със съвпад на Марс и Плутон във Везни. Била е изнасилвана през пубертета, гадна история  :'( А наскоро, когато Плутон образува квадратура към съвпада, направо полудя! Стана кълбо от нерви, налиташе да се бие - много стаен гняв и агресия. А иначе тя е със Слънце и АЦ в Дева, много спокоен човек, та направо ме изуми

Горката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Юни 21, 2011, 02:03:43 am »
Stella,прочети внимателно какво съм написала. :blink:Никъде не споменавам ПРОФЕСИОНАЛНА реализизация,а реализиране на потенциала в натала-има разлика.Там където е Плутон в картата ни винаги има някакви препятствия,с които трябва сами да се справим.Как ще стане това-като предприемем  действия,водещи до промени.В случая говоря за 1 дом,който изисква изразяване на самите нас.Импулс,мотивация(Плутон)+естествени наклонности,личност(АСЦ)=реализиране. ;)

Аз имам Плутон в 1-ви дом в Скорпион в съвпад с асцендента Везни, обаче досега не изразявам напълно себе си.

Кое е по-особеното във външния ти вид...?По-едра си , ...или.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #44 -: Юни 21, 2011, 02:21:46 am »
Stella,прочети внимателно какво съм написала. :blink:Никъде не споменавам ПРОФЕСИОНАЛНА реализизация,а реализиране на потенциала в натала-има разлика.Там където е Плутон в картата ни винаги има някакви препятствия,с които трябва сами да се справим.Как ще стане това-като предприемем  действия,водещи до промени.В случая говоря за 1 дом,който изисква изразяване на самите нас.Импулс,мотивация(Плутон)+естествени наклонности,личност(АСЦ)=реализиране. ;)

Аз имам Плутон в 1-ви дом в Скорпион в съвпад с асцендента Везни, обаче досега не изразявам напълно себе си.

Напротив. Ти даваш често мнението си, дори и когато не е поискано от обкръжението ти. Ако мнението ти е искренно, и ако то е твоето мнение, значи Плутон добре се справя в 1ви дом, тъй като ти налагаш личността си в живота.
Ако си склонна към подтискане на личното мнение, значи не си усвоила все още енергията на Плутон.

*

abroad

• 2187
« Отговор #45 -: Юни 21, 2011, 02:44:58 am »
passion, а какво мислиш за същата опозиция, но по линията 10-4, съответно в знаците Везни-Овен, отново със Скорпион управител на АС?

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Юни 21, 2011, 02:58:07 am »
извинявам се :blink:, грешно съм прочела, че темата е за опозицията на Плутон/Марс

*

abroad

• 2187
« Отговор #47 -: Юни 21, 2011, 03:17:46 am »
Да :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юни 21, 2011, 03:29:21 am »

Интересно...Плутон в 1-ви дава аномалии...в смисъл нещо по-различно и извън общоприетото за *нормално*
Аз имам дъщеря с Плутон на АСЦ в Скорпион...и да ти кажа..често и задават въпроса "Извинете с колко кубика сте !?-375 ли****

Кое е по-особеното във външния ти вид...?По-едра си , ...или.......

Няма нещо особено. Казват, че на вид съм крехка, но в мен се криела сила.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Юни 21, 2011, 03:41:38 am »
Да не е тази, дето е зодия Везни? Бях я виждала на снимка и те питах дали не е Скорпион. Ти каза, че е Везни и е голям манипулатор.

Да не си е сложила силикон тайно от теб?  ;D

Това с големите гърди не е ли по Стрелец?

Гърдите не са ли по Луна и по Рак?

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Юни 21, 2011, 03:45:44 am »

Не е съвсем толкова просто, колкото го описваш. Съмнявам се, че един интровертен асцендент ще се реализира по-добре във външния свят, отколкото един екстровертен.

Сравнявала съм хороскопи с почти еднакви констелации, но единият с екстровертен, а другият с интровертен асцендент. Първият търси реализация по-скоро във външния свят, а вторият работи основно на вътрешно ниво. Но има значение и управителят на асцендента в какъв знак се намира - мъжки, активен или женски, пасивен и какви аспекти сключва...Вътрешните борби при скорпионите отнемат немалко вътрешна енергия.

ПП. Осъзнаването на енергиите и уроците на Плутон започва на една по-късна възраст, което е свързано и с по-трудна и късна реализация...в млада възраст се разчита основно на енергиите на Марс - като първи управител на Скорпиона, защото са по-достъпни и лесни за осъзнаване.
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 03:52:08 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 21, 2011, 03:46:13 am »
Да не е тази, дето е зодия Везни? Бях я виждала на снимка и те питах дали не е Скорпион. Ти каза, че е Везни и е голям манипулатор.

Да не си е сложила силикон тайно от теб?  ;D

Това с големите гърди не е ли по Стрелец?

Не знам...асц-то е везни в анаретен градус.... ;D
Ми..не..сигурна съм...Много спорт- плуване...няколко години.... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #52 -: Юни 21, 2011, 03:58:29 am »
Гърдите са по Луна, а ханша е по Юпитер (стрелец).

Благодаря, Passion-Desire!  :blink:

Hello, можеш да си поставиш картата, за да я разгледаме и да се опитаме да дадем мнение, ако желаеш, разбира се.

*

Divna

• 2478
« Отговор #53 -: Юни 21, 2011, 04:26:06 am »
Чувала съм, че Луна в Стрелец дава големи гърди.

Не знам за големи гърди, но за голям апетит ...  ;D (В медицинската астрология, Стрелец се свързва с храносмилателната система). Луна в Стрелец обича да си похапва.  ;)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #54 -: Юни 21, 2011, 04:34:02 am »
Чувала съм, че Луна в Стрелец дава големи гърди.

Не знам за големи гърди, но за голям апетит ...  ;D (В медицинската астрология, Стрелец се свързва с храносмилателната система). Луна в Стрелец обича да си похапва.  ;)
   Вярно е  :blink: Сина ми е с Луна в съвпад с АЦ в Стрелец и обича да си похапва и то доста. Добре, че е пъргав и подвижен, та не му се лепи
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Юни 21, 2011, 04:49:16 am »
Благодаря, passion :blink:
Опозицията не е в моята карта, а на брат ми :blink:
Интересно ми беше да чуя твоето виждане
Имаме сходни положения, съвсем ясно изразени като семейна среда (мисля, без да съм сигурна) и толкова различни при развитие на живота

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Юни 21, 2011, 04:58:13 am »
Благодаря, passion :blink:
Опозицията не е в моята карта, а на брат ми :blink:
Интересно ми беше да чуя твоето виждане
Имаме сходни положения, съвсем ясно изразени като семейна среда (мисля, без да съм сигурна) и толкова различни при развитие на живота

Аброд...помня му картата...,качвала си я... :blink: Невероятна е...и е много качествен мъж.... :blink: Да не те е ядосал...и да питам...,соори , че тук...Какво стана с баща ти? :blink: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Юни 21, 2011, 06:49:11 am »

Дори по-често се среща Венера-Уран или Венера-Нептун при куртизанките.  ;)
Брей, знаех си аз, че натам трябва да се насоча :mellow:

И аз, и аз...   :-[ :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юни 21, 2011, 07:22:39 am »

Дори по-често се среща Венера-Уран или Венера-Нептун при куртизанките.  ;)
Брей, знаех си аз, че натам трябва да се насоча :mellow:

И аз, и аз...   :-[ :57:

Za jalost...ili радост...И аз.... ;D ;D ;D
АЗ съм убавиня....с венера/уран....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #59 -: Юни 21, 2011, 07:01:39 pm »
да ви попитам момичета...
очаква ме опозиция на транзитен Плутон към Марс-а ми.....
не можах да изчета цялата тема....
някой имал ли е такъв трянзит и как му се отрази...?