Бе може и морал да е, ама моралът не е ли съзнателен избор? Щото особено оная случка на младини изобщо нищо съзнателно нямаше в нея, нещо просто ме дръпна и не ми позволи.
АН, преди много много години ми каза, че с Юпитер във втори без пари няма да остана и винаги ще имам, колкото ми е необходимо. Това го помня до ден днешен и всъщност това ме успокои, щото аз наистина без пари съм оставала веднъж в Германия, когато бяхме на екскурзия и първата вечер не ни бяха обменили левовете. Да нямаш стотинка, въпреки че имаш осигурени храна и спане беше убийствено усещане.
:unsure:
Втори дом е домът на личната сила, така го тълкувам аз, ценностната система и личната сила, аз съм ловец на Силата, цял живот с това се занимавам...
А иначе - не се занимавам с недвижими имоти, отдавна си бях възнамерила смяна на професията и колкото и смешно да звучи - нещо да организирам, точно това правя в момента като административен секретар - нещо като секретарка, нещо като изпълнителен директор

Обаче работата ми е интересна, организирам та пушек се вдига - най-накрая чрез възнамеряване успях да постигна неправене и да си намеря тая работа след година и половина безработица и бездоходност...
Но, има едно но - чужбина ме мами, чужбина и любов, това ми се е загнездило в главата и в душата и това е положението...любов в чужбина....пък за света ще работя на вътрешно ниво :confuse3: :rakeattack:
От известно време насам ми се върти из душата мнението, че ако аз успея да постигна щастие, и целият свят ще бъде щастлив. Че моята работа е да бъда щастлива и от това светът автоматично ще почне да щастливее...