казах ти: на първо време е добре сферата от златна светлина - в горният пост съм ти написала как да го направиш

по въпроса за 5-те елемента, не зная дали ще стане при теб, защото се иска много познание и усет да ги наместиш, а и в крайна сметка не се знае дали елементалите /това са пазителите на елементите/ ще ти позволят да ги ползваш, след като не ги познаваш. тука материята е много опасна, защото можеш да си навредиш самичък заради непознаването им.
мисля, че ще ти помогне сферата. аз все още си я ползвам най-чинно, въпреки, че мога да използвам елементите

демоните не се хранят само със сексуална енергия. те се хранят със страха, който излъчваш и поради тази причина те тровят за да го отделиш и да се нахранят.
преди време бях сънувала, че се намирам уж в огромен магазин във фоаето му. бяха ме наобиколили десетина червенокоси вещици и си мърмореха под нос. изгледах ги всички и им заявих, че този път просто не са случили на човек. веднага изградих около себе си огледална сфера с огледалото навън и те се разбягаха с крясъци
така, че не са толкова силни, колкото изглеждат. просто манипулират със страха, а всъщност те самите са много страхливи