Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378828 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Събития и транзити
« Отговор #1740 -: Август 20, 2013, 12:51:45 pm »
Искаш да бачкаш даскалица в училище? И няма къде? Заповядай в нашия тих черноморски град! Кеф ти и три месеца отпуск на плажа. Тамън може и да заработваш същевременно на някоя сергия, ти си контактна личност.
Ако щеш вярвай, няма никакви места в Пловдив, използвала съм де що имам връзки по високите етажи и пак нищо, откакто им увеличиха заплатите, забрави да има места. А аз мога и като литератор, и като психолог.

Ти ще си най-секси даскалицата, ако заработиш в тази сфера!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1741 -: Август 20, 2013, 03:23:14 pm »
Искаш да бачкаш даскалица в училище? И няма къде? Заповядай в нашия тих черноморски град! Кеф ти и три месеца отпуск на плажа. Тамън може и да заработваш същевременно на някоя сергия, ти си контактна личност.
Ако щеш вярвай, няма никакви места в Пловдив, използвала съм де що имам връзки по високите етажи и пак нищо, откакто им увеличиха заплатите, забрави да има места. А аз мога и като литератор, и като психолог.

Ти ще си най-секси даскалицата, ако заработиш в тази сфера!
Аз съм работила ;D Но се обличах само в костюми, има си протокол все пак.
Бях на 23, когато ми дадоха целият випуск 18 годишни, бях и класен ръководител, но за съжаление за никакви пари, понеже беше по заместване. А в днешния труден живот, не може да работим без пари.

Ела в София, по частните училища съм чувала, че търсят психолози.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1742 -: Август 20, 2013, 03:32:44 pm »

В Пловдив наистина няма свободни работни места в училищата.
Имам позната в Пловдив, тя е с руска филология - от нея знам, че работа за учител в момента има само по селата и пак с връзки. Налага й се да работи каквото намери - секретар в офис, продавач-консултант, дава частни уроци, с преводачество се занимава...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1743 -: Август 20, 2013, 03:50:17 pm »
Гледам, гледам утрешната карта и си мисля, че родените на този ден ще имат една много сбъркана и нещастна курва в хороскопа си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1744 -: Август 20, 2013, 03:57:56 pm »
Защо? Надали ще е само от везнишката Венера. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1745 -: Август 20, 2013, 04:00:28 pm »
Аз помня становището ти, че съвпад и тригон с плутон там действат по-силно в тази насока от твърдите аспекти, но тук само един нонагон от сатурна действа милостиво )))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1746 -: Август 20, 2013, 04:03:45 pm »
Е, да, някои няма да избегнат конфигурацията на Венера с Уран и Плутон, но и такива хора трябва да се раждат, за да е шарен светът и да има театър и драма.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1747 -: Август 20, 2013, 04:06:05 pm »
Драмата ще е пълна наистина с лъвското слънце + мерк ))) А и венера си е и нептунясала отвсякъде с този квинконкс, че и съвпад луна ))))))
Нека има, не може всичките да сме кротки ))))

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1748 -: Август 21, 2013, 07:48:20 am »
Как ви се отразява това положение? От два дена съм много нервна и напрегната. Нападна ме безпричинна тревожност. А сега ми набра и един зъб!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Rahu

• *
  • 50
  • Братчето ми #
« Отговор #1749 -: Август 21, 2013, 08:18:35 am »
ще отговоря с дума (използвана във форума)....ПЪЛНОлудие ;D
...и без майтап...зъболекарят ми се оплака че тогава го побъркват
**Страхуваш ли се - не го прави**
*Правиш ли го - не се страхувай!!*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1750 -: Август 21, 2013, 08:20:47 am »
Мен ни зъб, ни г*з ме боли... голяма скука, дори няма от какво да се оплача...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1751 -: Август 21, 2013, 08:26:15 am »
При мен пълнолунието е в края на оста 6-12, в квадрат с възлите, ИЦ/МЦ и меркурий, та още вчера в 18:20h, колегата ми ми направи страшно подъл номер и ме разрева от яд и безсилие срещу неговите номера и интриги. Защото аз няма да тръгна да го кова на шефа и явно той го знае много добре и си прави каквото си иска. Мазни се на шефа и докато аз го разбрах що за стока е още преди 1-2 години, то вече почти всички го виждат колко е долен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1752 -: Август 21, 2013, 08:31:55 am »
Приключване по пълнолуние в домове на отмиранка, трябва да отвориш джобса и да се хванеш в първото кафене барманка или сервитьорка. Ще падат бакшиши, поне 3,50 на ден, хубава си, атрактивна, ще ти върви. Използвай конфигурацията и се махай от там. Хайде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1753 -: Август 21, 2013, 08:35:32 am »
Ini, не удължавай агонията, търси си друга работа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1754 -: Август 21, 2013, 08:46:49 am »
Нали трябва да ми е гадно?! Мога да се махна най-рано до 2 месеца, като се върне приятеля ми, ще му помагам, имаме идеи. Докато го няма съм вързана.
Нова, за сервитьорка не ставам, много съм нестабилна с носенето на табли. При мене нищо не става когато искам, а когато премина през трудности и след това стават чудеса. С мъжете така бях и с квартирата, и с всичко.  :blink:
Ще си изтрая, аз съм куче.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1755 -: Август 21, 2013, 08:56:52 am »
Мога да се махна най-рано до 2 месеца, като се върне приятеля ми, ще му помагам, имаме идеи. Докато го няма съм вързана.

:-\

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1756 -: Август 21, 2013, 09:09:44 am »
При мен пълнолунието е в края на оста 6-12, в квадрат с възлите, ИЦ/МЦ и меркурий, та още вчера в 18:20h, колегата ми ми направи страшно подъл номер и ме разрева от яд и безсилие срещу неговите номера и интриги. Защото аз няма да тръгна да го кова на шефа и явно той го знае много добре и си прави каквото си иска. Мазни се на шефа и докато аз го разбрах що за стока е още преди 1-2 години, то вече почти всички го виждат колко е долен.

Не мога да разбера, ако някой каже нещо във форума, ще ровиш 10 страници да докажеш, че се разминава с първото му мнение, но ако някой ти развали деня и те разреве ще си траеш?!

Въобще не го щади, гледам можеш да си "зла", ако желаеш (без да се обиждаш), не е хубаво да търпиш хората да ти се качват на главата. Отстоявай си мястото!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1757 -: Август 21, 2013, 09:31:40 am »
Само за протокола ще кажа, че при така оформилата се конфронтация ще взема стараната на Инито. Тя най-много си мълчи и по принцип е в сянка, така че да не й държим сметка. И броя на постовете й най-малкото го потвърждават.
И без това имам поредната точна опозиция уран-марс и тао от марс-плутон-луна, та ако искате днес можем да ги отработим виртуално. Да създадем ли Нова тема за караници?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1758 -: Август 21, 2013, 09:34:26 am »

Не мога да разбера, ако някой каже нещо във форума, ще ровиш 10 страници да докажеш, че се разминава с първото му мнение, но ако някой ти развали деня и те разреве ще си траеш?!

Въобще не го щади, гледам можеш да си "зла", ако желаеш (без да се обиждаш), не е хубаво да търпиш хората да ти се качват на главата. Отстоявай си мястото!
Ти няма как да разбереш каквото и да е. Аз лично, няма нужда да ровя 10 страници кой какво е казал, просто защото помня и не рева само защото някой ми е развалил деня или ми се е счупил нокът. Ти не знаеш, няма и да знаеш нищо за мен, кога и какво търпя, щадя, че да ми казваш кое е хубаво и кое не за мен. Не искам съвети от 93 набор дете. Мисли си ме за 'зла' там и повече никога не се обръщай към мен във форума!!!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1759 -: Август 21, 2013, 09:47:50 am »
Защо си мислите, че някой е умрял да се кара и конфронтира? Това че съм си изказала мнението не значи, че искам да се карам, с който и да е..

- Към Нова - за кое заемаш страна? Какви спорове? За това, че исках да дам съвет? Нито съм молила да ми го приема, нито ме интересува дали ще го приеме.

Първо не те мисля за зла, както казах можеш да бъдеш, ако желаеш. И как реши, че няма да разбере...брейй... :unsure: :unsure:

Второ, недей да съдиш по годините на хората, кой за какво реве, през какво е минал и какво е правил, дали може или не може да ти даде полезен съвет. Смятам, че на 20 години не съм дете, а и смятам че съм го доказала не веднъж, да може би не на теб точно. Не смятам, че си минала и през половината неща, през които аз, но няма да си развалям настроението и да се обяснявам точно сега и точно тук.

Второ, мисля че съм запозната с историята ти частично, понеже ти си я споделяла не веднъж във форума. Никъде не съм те обидила в целият ми пост, опитах се да ти дам съвет, твое си е решението дали ще го приемеш или не. Тук не говорихме за счупен нокът, а за къде къде по сериозни неща, в интерес на истината, ако говорихме за счупен нокът нямаше да мога да ти дам съвет  ;D ;D

Ини въобще не си мълчи, не веднъж е конфронтирала този и онзи за безумно безсмислени неща, очевидно всеки тук си харесва някого или не, аз нямам любимци публично, няма и да имам. Харесвам всички до доказване на противното.

Нова, ти казваш че се дърпам като Рак, ето ти доказателство, че не е така. Аз съм адски позитивен човек, но когато се отнасям добре с някого очаквам същото, ако не го получа просто го игнорирам докато не ми се извини, както и става обикновено. Излизам с чиста съвест от повечето си караници.

Ини няма да те "притеснявам", щом съм те притеснила чак толкова. Пожелавам ти нещата при теб да се наредят.
« Последна редакция: Август 21, 2013, 09:52:32 am от Crabby »