Защо си мислите, че някой е умрял да се кара и конфронтира? Това че съм си изказала мнението не значи, че искам да се карам, с който и да е..
- Към Нова - за кое заемаш страна? Какви спорове? За това, че исках да дам съвет? Нито съм молила да ми го приема, нито ме интересува дали ще го приеме.
Първо не те мисля за зла, както казах можеш да бъдеш, ако желаеш. И как реши, че няма да разбере...брейй... :unsure: :unsure:
Второ, недей да съдиш по годините на хората, кой за какво реве, през какво е минал и какво е правил, дали може или не може да ти даде полезен съвет. Смятам, че на 20 години не съм дете, а и смятам че съм го доказала не веднъж, да може би не на теб точно. Не смятам, че си минала и през половината неща, през които аз, но няма да си развалям настроението и да се обяснявам точно сега и точно тук.
Второ, мисля че съм запозната с историята ти частично, понеже ти си я споделяла не веднъж във форума. Никъде не съм те обидила в целият ми пост, опитах се да ти дам съвет, твое си е решението дали ще го приемеш или не. Тук не говорихме за счупен нокът, а за къде къде по сериозни неща, в интерес на истината, ако говорихме за счупен нокът нямаше да мога да ти дам съвет

Ини въобще не си мълчи, не веднъж е конфронтирала този и онзи за безумно безсмислени неща, очевидно всеки тук си харесва някого или не, аз нямам любимци публично, няма и да имам. Харесвам всички до доказване на противното.
Нова, ти казваш че се дърпам като Рак, ето ти доказателство, че не е така. Аз съм адски позитивен човек, но когато се отнасям добре с някого очаквам същото, ако не го получа просто го игнорирам докато не ми се извини, както и става обикновено. Излизам с чиста съвест от повечето си караници.
Ини няма да те "притеснявам", щом съм те притеснила чак толкова. Пожелавам ти нещата при теб да се наредят.