Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379623 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Събития и транзити
« Отговор #80 -: Септември 24, 2011, 08:44:46 pm »
Връщам се от изпълнение на задачи и що да прочета в новините от Родината? Едно почернено село с две мъртви почти деца, управляващата банда мутри - на концерт в Бургас, а жандармерията отбранява имотите и местната империя на ромите-убийци на младежите.
Прочетено в един форум.
Нашата държава повече вече изобщо няма да я бъде

« Отговор #81 -: Септември 24, 2011, 09:22:04 pm »
Мащехата по кой дом е?
Стели, аз самата съм отгледана от мащеха, интересно че не съм се питала никога кой е нейния дом в моята карта. Като човек който е имал нещастно детство много  съм се интересувала от психология  и ти казвам, че тази работа е много объркана. Мащехата е втората жена на бащата, но какво е нейното място в хороскопа на детето, ето това е ключа според мен.
А иначе за планетата на несъщите доведени , заварени и осиновен  е Нептун /измислен, несъщ, лъжовен/ .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Септември 24, 2011, 11:32:10 pm »
НАРОДЕ...,ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ...ПАК ЗА БАТМАН ДА ГЛАСУВАТЕ...ЩОТО НА НЕГО МУ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТ/НЕ НА НАРОДА/И НЕ ГО ЯДОСВАЙТЕ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ...ЩОТО НА ПУК ЩЕ ПОДПИШЕ ДОГОВОРА....ПЪК...КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВИ СИ ЛИЧНОСТИ НА ФОНА НА ДВЕ УБИТИ ДЕЦА...-ПРОСТО КУРБАН...ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА И ИЗБОРИ....
И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО МУТРАТА БОЙКО БОРИСОВ НЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ! :-X :-X :-X

НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА...С КОЕ Е ПО-ДОБЪР ЖИВОТА ВИ ? КОЕ ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ ИЗПЪЛНИ?КОЕ ВИ ДАВА СИГУРНОСТ , КОГАТО ВЪРВИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ И СИНЧЕТАТА НА РАЗНИ ПРОКУРОРИ ВРЪХЛИТАТ В/У ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ПЕШАХОДЦИ МЕСТА...РАЗХОЖДАШ СИ КУЧЕТО И УМИРАШ КАТО КУЧЕ :-\ :-X...ЗАЩОТО ВСЕКИ ЦИГАНСКИ***ИНТЕГРИРАН*** ГЛАС ТИ Е СКЪП....

ЖИВОТ ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ?
ОЗЪБЕНО СВИРЕПО КУЧЕ! :mellow:

НЕ СМЕ В ЕВРОПЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО..,ЗАЩОТО ЛЮБОВНИЦИТЕ НЯМАТ МЯСТО В СЕМЕЙСТВОТО! ПЪТЯ КЪМ ЕС ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ АНАДОЛА...ЗА ЖАЛОСТ...И ОЩЕ НЕЩО....ВСЕКИ ГЛАС Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ....ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е БОЛНА ОТ КОРУПЦИЯ! :-X
ДОКАТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО...НЕ ЧАКАЙТЕ НИЩО!
НИТО САТУРН,НИТО ПЛУТОН ЩЕ ПРОСТЯТ С ТРАНЗИТИТЕ СИ...,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НОДАЛНАТА ОС В СТРЕЛЕЦ-БЛИЗНАЦИ!
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 12:04:57 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #83 -: Септември 25, 2011, 04:49:07 am »
Ай сега знаещите да коментират случващото се в Катуница на фона на транзитите.
Случаят е безпрецедентен.

Кое е безпрецедентното?

*

kaily

• 5145
« Отговор #84 -: Септември 25, 2011, 10:55:16 am »
Събраха се българи и подпалиха сараи на олигарх.
Това му е безпрецедентното.
Май само три къщя са му изгорели, аз съм доброволец да вървя да паля и останалите плюс фабриките му за фалшив алкохол.

*

AH

• 2201
« Отговор #85 -: Септември 25, 2011, 11:03:44 am »
а, рекох да нямаш предвид медиен шум и предизборно отклоняване на вниманието

*

kaily

• 5145
« Отговор #86 -: Септември 25, 2011, 11:33:24 am »
Според мен полицията си свърши добре работата. Предвид факта, че съдът не работи, хем не заклаха некой барон, хем поизгориха малко имотец.
Ако карат така, скоро на царчетокирчо имотите му ще станат равни на декларираните...и ще влезе в крачка със закона. Кво по-добро от това?

*

abroad

• 2187
« Отговор #87 -: Септември 25, 2011, 06:27:03 pm »
Според мен полицията си свърши добре работата. Предвид факта, че съдът не работи, хем не заклаха некой барон, хем поизгориха малко имотец.
Ако карат така, скоро на царчетокирчо имотите му ще станат равни на декларираните...и ще влезе в крачка със закона. Кво по-добро от това?

и аз съм на страната на оптимизма тия дни, но все сега, не съм достигнала тия висини, та чак толкова положителна не мога да бъда :P

ако до скоро най-големият проблем на държавата беше полицията, от няколко години по-голям се оказаха медиите :blink:
конкурентна среда, какво да се прави ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #88 -: Септември 26, 2011, 09:13:09 pm »
Айде бе астролози, накъде отиват работите с тия вълнения антицигански?

« Отговор #89 -: Септември 26, 2011, 09:20:27 pm »
Някой може ли да сподели наблюдения,когато Меркурия ви влезе в транзит? Какво се случва тогава при вас? На мене ми е детрониран Мерка под знака на Стрелеца и е в 11 дом. Помня че при предишния транзит в Стрелец, който беше Януари, ми съобщиха че ми одобряват проекта и започвам работа. Сега следва началото на Ноември. Дали ще има раздвижване се питам аз? :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #90 -: Септември 26, 2011, 09:20:42 pm »
Айде бе астролози, накъде отиват работите с тия вълнения антицигански?

Новолунието във Везни в съвпад с Меркурий и в опозиция на Уран трябва да реши нещата с нарастването на междуетническата омраза по мирен начин. Споко! Като се махне Сатурн от Везните, ще стане мътна и кървава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #91 -: Септември 26, 2011, 09:24:51 pm »
съмнявам се да са антицигански
решението с тях, ако има такова ще е като с гладуващите в Африка - уж им помагаме, а ги държим гладни и изолирани, от там и умствено бедни и т.н.
засега и тук са по-полезни по друг "изгоден" начин

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Септември 26, 2011, 09:25:15 pm »
Някой може ли да сподели наблюдения,когато Меркурия ви влезе в транзит? Какво се случва тогава при вас? На мене ми е детрониран Мерка под знака на Стрелеца и е в 11 дом. Помня че при предишния транзит в Стрелец, който беше Януари, ми съобщиха че ми одобряват проекта и започвам работа. Сега следва началото на Ноември. Дали ще има раздвижване се питам аз? :)

Много е бърз този транзит, за да заслужи вниманието ти. Ти си имала възврат на Меркурий, затова може би си го забелязала като отчетлив транзит. А и зависи как е аспектиран Меркурий. Аз по-често следя аспектите на другите транзитиращи планети, спрямо наталния Меркурий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #93 -: Септември 26, 2011, 09:25:54 pm »
съмнявам се да са антицигански
решението с тях, ако има такова ще е като с гладуващите в Африка - уж им помагаме, а ги държим гладни и изолирани, от там и умствено бедни и т.н.
засега и тук са по-полезни по друг "изгоден" начин

те сами се изолират, затова нямат и държава.

« Отговор #94 -: Септември 26, 2011, 09:26:41 pm »
Ако събитията са в резултат на квадратурата на транзитен Марс със съвпада Слънце/Уран на IC в картата на България, скоро ще стихнат - Марс е бърза планета и аспектът ще се разпадне до седмица-две. Утрешното новолуние е на върха на 9-тия дом и е в квадрат с натална Луна (У7) на АС. Предполагам, че този дисхармоничен аспект ще се отрази повече на международните ни отношения, отколкото директно на положението вътре в страната. Но аз не съм профи, просто се уча.

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Септември 26, 2011, 09:32:41 pm »
Мащехата по кой дом е?
Стели, аз самата съм отгледана от мащеха, интересно че не съм се питала никога кой е нейния дом в моята карта. Като човек който е имал нещастно детство много  съм се интересувала от психология  и ти казвам, че тази работа е много объркана. Мащехата е втората жена на бащата, но какво е нейното място в хороскопа на детето, ето това е ключа според мен.
А иначе за планетата на несъщите доведени , заварени и осиновен  е Нептун /измислен, несъщ, лъжовен/ .

И аз съм имала пастрок и мащеха. Но въпросът ми беше в друг контекст.
Мой приятел живее в една къща с втората съпруга на починалия си баща, която му е приписала своята част (етаж) от къщата, след смъртта на баща му. Самата тя полага грижи за неговото дете. Исках да разбера това нещо ВИЖДА ЛИ СЕ В ХОРОСКОПА МУ. В четвърти дом, той има Венера в Риби (У6,7,11) в квадрат с господаря си Нептун. Тя няма деца, но има други наследници. Това което със сигурност виждам е, че ще наследи жилище, понеже У4 (Нептун) е в първи дом.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #96 -: Септември 26, 2011, 10:13:24 pm »

Това което със сигурност виждам е, че ще наследи жилище, понеже У4 (Нептун) е в първи дом.

А, ако управителят на 4-ти е във 2-ри дом и това е Уран, човек ще наследи ли жилище?

« Отговор #97 -: Септември 30, 2011, 07:56:24 am »
Мили хора ,косата ми настръхва от този Сатурн,особено както е при мен в съвпад с Плутон...Тъкмо се успокоих малко ,че пусна Венерата ми от опозиция сега ще се вкопчи в Марса ми(управител на 4ти),който е съвпад с Меркурий(управител на 7ми и 9ти дом) :lol:Отново ОПОЗИЦИЯ!Луда работа....какво ме чака не знам! :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #98 -: Септември 30, 2011, 08:24:26 am »
Мили хора ,косата ми настръхва от този Сатурн,особено както е при мен в съвпад с Плутон...Тъкмо се успокоих малко ,че пусна Венерата ми от опозиция сега ще се вкопчи в Марса ми(управител на 4ти),който е съвпад с Меркурий(управител на 7ми и 9ти дом) :lol:Отново ОПОЗИЦИЯ!Луда работа....какво ме чака не знам! :unsure:
И на мен ми предстои след около 2 месеца опозиция на Сатурн към Меркурий в 1-ви дом. Сатурн транзитира през 7-ми дом, а Меркурий го управлява. Меркурий е управител и на 3-ти и 4-ти дом. Само да не ми докара някоя депресия в края на годината  :angry:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #99 -: Септември 30, 2011, 08:32:14 am »
Не знам,но опозицията към Венера беше много трудна за мен!Изключително тежък период...а сега предполагам тези трудности ще засегнат аналогиите на 4ти,7ми и 9тти дом т.с семейство и партньорски отношения... :-[Tania,трябва да ти кажа ,че черногледството е доста характерно за този период