Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377558 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Събития и транзити
« Отговор #260 -: Януари 14, 2012, 05:36:40 pm »
Какво за него ? Време да създадем и материализираме нещо красиво ли  ?

« Отговор #261 -: Януари 14, 2012, 05:47:38 pm »
ха,ето от къде е неистовото ми желание да сложа в рамка ,някой свой творчества- мундо тригона Сатурн/Нептун ми активира нат.Сатурн Водолей
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #262 -: Януари 14, 2012, 05:48:59 pm »
Мунданният съвпад Венера/Нептун е на 1 градус от наталното ми Слънце. И аз съм на романтична вълна или по-скоро на вълна, свързана с изкувствата тези дни.

ами мунданния тригон със Сатурн?

Повтаря наталния ми тригон Слънце/Сатурн, а и натално имам секстил Сатурн/Нептун. Не съм материализирала артистичните си пориви все още. Няма да успея да се явя на кастинга на БНТ за сериала, защото съм на работа. Не звучи като тригон, но прилича на Сатурн (задължение). ;D... Добре де, нямам и подготвен монолог. ;D
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 05:54:51 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #263 -: Януари 14, 2012, 08:07:14 pm »
Аз си имам натален тригон на Нептун със Сатурн, но не съм забелязала да ми се засилва желанието на практическа реализация на творческите планове. Освен, че днес имах подтик да гледам един документален филм, ама не ми се получи нещо със субтитрите.

Този Нептун е в тригон с моя Марс. Сатурн е върху Марса ми. Имам доста продължително боледуване, нещо вирусно. Нептун май само замъгли клиничната картина, ми се струва. Десет дена пих хомеопатични без никакъв резултат и сега съм на антибиотик с пробиотик.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #264 -: Януари 15, 2012, 05:40:55 am »

Повтаря наталния ми тригон Слънце/Сатурн, а и натално имам секстил Сатурн/Нептун. Не съм материализирала артистичните си пориви все още. Няма да успея да се явя на кастинга на БНТ за сериала, защото съм на работа. Не звучи като тригон, но прилича на Сатурн (задължение). ;D... Добре де, нямам и подготвен монолог. ;D

Съвпадът е силен и е подкрепен от тригон.
Можем да обърнем внимание тук дали акцентът при тригон пада върху „благоприятност“ или върху „изчезване на пречки, развитие на ситуация и осъзнаване, за добро или лошо“.

Интересното вчера беше, че имахме взаимодействие на три планети в анерет.
Анерет – позиция на планета в 29-я градус на знак.
Основно значение на „анерет“ – обръщане.
Венера в анерет- обръщане на чувства
Нептун в анерет- обръщане на илюзии
Сатурн в анерет- обръщане на работа – поява на фикс идеи за работа

На примера на Титаник2 вчера:
-   Венера - Обръщане на чувствата от радост и щастие в тъга и нещастие
-   Нептун – обръщане на илюзията за безметежност
-   Сатурн- обръщане на спокойствието в паника

Естествено, в личен хороскоп планети в анерет са много важни- може с години нищо да не се случва, но при бавен транзит в съвпад с натална планета в анерет всичко в живота да се обърне за кратко време. /за добро или лошо в краткосрочен план, а в дългосрочен- не се знае/

« Отговор #265 -: Януари 15, 2012, 08:31:45 am »
В Китай казват: "Още не са разбрали смисъла на живота, а се плашат от смъртта"

*

Grace

• 2257
« Отговор #266 -: Януари 15, 2012, 11:34:44 am »
Цитат
Естествено, в личен хороскоп планети в анерет са много важни- може с години нищо да не се случва, но при бавен транзит в съвпад с натална планета в анерет всичко в живота да се обърне за кратко време. /за добро или лошо в краткосрочен план, а в дългосрочен- не се знае/
с

охх...плаши ме това с тоя Сатурн върху Марс във Везни.  :o

AH, кажи нещо повече....

*

Stella

• 7765
« Отговор #267 -: Януари 15, 2012, 11:39:50 am »
Цитат
с

охх...плаши ме това с тоя Сатурн върху Марс във Везни.  :o

AH, кажи нещо повече....

Тези планети са много важни, наистина, поради критичния градус.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #268 -: Януари 15, 2012, 12:03:41 pm »
Стела, ти намери ли тригера за този съвпад при теб?
При мен ще е прогресивната Луна. Влиза на критичен градус скоро и ще направи секстил към съвпада.

*

Stella

• 7765
« Отговор #269 -: Януари 15, 2012, 02:52:36 pm »
При мен ще е прогресивната Луна. Влиза на критичен градус скоро и ще направи секстил към съвпада.

Що ми е тригер? Той откакто е върху Марса, аз не съм спряла да боледувам. Сатурн затяга положението. С тр. сатурн на 1 градус от марса се разболях. Дотогава бях под въздействието на тригона му със светилата. На 30.12.2011 се разболях.
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 02:57:15 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #270 -: Януари 15, 2012, 03:00:34 pm »
Утре тр. Хирон е в точен съвпад с тр. Венера в Риби. :P

« Отговор #271 -: Януари 15, 2012, 03:03:01 pm »
За някого може да се отвори вратата на Пепеляшка. Доколкото помня и Хирон го броят към пепеляшкините истории (Уран беше споменала по-горе в темата, предполагам във връзка със съвпада Венера/Нептун).

*

Grace

• 2257
« Отговор #272 -: Януари 15, 2012, 03:08:04 pm »

Що ми е тригер? Той откакто е върху Марса, аз не съм спряла да боледувам. Сатурн затяга положението. С тр. сатурн на 1 градус от марса се разболях. Дотогава бях под въздействието на тригона му със светилата. На 30.12.2011 се разболях.

и кое е във връзка с 6-и дом или АСЦ ? защо мислиш, че само това ще ти е проявлението? При Сатурн У2 и намиращ се в 3-и ?

« Отговор #273 -: Януари 15, 2012, 03:24:25 pm »
За някого може да се отвори вратата на Пепеляшка. Доколкото помня и Хирон го броят към пепеляшкините истории (Уран беше споменала по-горе в темата, предполагам във връзка със съвпада Венера/Нептун).

Минах за пореден път през нея - незабелязано, като Хари Потър ;D Съдба... :34:
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 03:30:24 pm от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #274 -: Януари 15, 2012, 03:27:43 pm »

и кое е във връзка с 6-и дом или АСЦ ? защо мислиш, че само това ще ти е проявлението? При Сатурн У2 и намиращ се в 3-и ?

Не твърдя, че само това ще ми е проявлението. Но Марс е в аспект с Юпитер - господаря на асц. и на 12-ти дом и както изтъкна Дияна е претендент за "дистанционно" в управлението на асцендента ми, тъй като има видим аспект с него и с Юпитер едновременно. ;D ;D ;D

ПП. Болестите не са само по 6-ти дом, 1,8,12 дом също играят роля, а и 4-ти при някои наследствени заболявания.

« Отговор #275 -: Януари 15, 2012, 03:29:56 pm »

Минах за пореден път през нея - незабелязано, като Хари Потър ;D Съдба... :34:

Следващия път пробвай Chuck Norris style (няма емоиконка за това). :mellow:

*

Grace

• 2257
« Отговор #276 -: Януари 15, 2012, 03:50:31 pm »
Цитат
Но Марс е в аспект с Юпитер - господаря на асц. и на 12-ти дом

това обяснение си дадох и аз като реших да търся болестта по Марс и Сатурн. нарочно така те попитах, за да видя дали и ти така си я обясняваш. май в доста отношения мислим еднакво.  :blink:

« Отговор #277 -: Януари 15, 2012, 03:52:09 pm »

че то в България сме си Пепеляшки и вратата се отваря,само за да отидем да изхвърлим боклука ,...ако беше сливи за смет...поне некой богат фермер да  отвори вратата,ма пък нямаме селско стопанство, нито сме кралство, какви врати,те циганите отдавна ги изпокрадоха, а мечтите са си просто илюзии в бг.реалността :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #278 -: Януари 15, 2012, 05:42:51 pm »

че то в България сме си Пепеляшки и вратата се отваря,само за да отидем да изхвърлим боклука ,...ако беше сливи за смет...поне некой богат фермер да  отвори вратата,ма пък нямаме селско стопанство, нито сме кралство, какви врати,те циганите отдавна ги изпокрадоха, а мечтите са си просто илюзии в бг.реалността :mellow:

:rolf: Вълшебните приказки са хубаво нещо, стига да не влизат в конфликт с реалността. За целта трябва ясно да разделяме едното от другото.

*

abroad

• 2187
« Отговор #279 -: Януари 15, 2012, 05:53:50 pm »

Интересното вчера беше, че имахме взаимодействие на три планети в анерет.
Анерет – позиция на планета в 29-я градус на знак.
Основно значение на „анерет“ – обръщане.
Венера в анерет- обръщане на чувства
Нептун в анерет- обръщане на илюзии
Сатурн в анерет- обръщане на работа – поява на фикс идеи за работа

На примера на Титаник2 вчера:
-   Венера - Обръщане на чувствата от радост и щастие в тъга и нещастие
-   Нептун – обръщане на илюзията за безметежност
-   Сатурн- обръщане на спокойствието в паника

може ли да се обърне за добро или да се радвам, че отново при много засегнат точно сега анаретен Сатурн пак няма проява, освен че вчера похарчих с удоволствие повечко пари за дома ;D