Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377854 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Re: Събития и транзити
« Отговор #320 -: Май 09, 2012, 02:35:17 pm »
Хора какво мислите за това "положение":

тр.Уран тригон нат.Уран.(като в натала е У7) съчетано със Сатурново възвръщане?

Нов поглед ,независимост,ускорение на делата по 7 дом-партньорства,контакти ,сътрудничество.Взависимост от това Уран какви аспекти прави и ако евентуално се намира в 5-ти дом ,ще усещащ вътрешна нетърпимост и нужда от промяна в посока -творчество,деца,любов,спекулации и изразяване на някоя твоя способност/талант ,които досега не си открил/а ,но с помощта на авторитетна фигура,стабилна -съпруг,баща,шеф,приятел.
Не знам какво " иска" натала ти ,но ако не си прекалено водно-земен/неподвижен темперамент-ускорението на Уран ще ти хареса в посока желана промяна,ако не- ще се чувстваш изморена ,нервна от силната му енергия и ще се наблегнеш на бавното,сигурното ,поучителното на Сатурн. :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg180757.html#msg180757
Тук май  трябва да се виждат тези аспекти, за кито говориш. Доста въздух имам, ще ми се да ми хареса този Уран. КОлко време продължава периода?

От доста време си като обсебена на тема любов ,връзка,създаване на дом ,деца (ако нямаш такива) и като че ли насилваш нещата ,търсейки съвет,нещо сигурно в тази насока. :blink: Спри ,огледай се и ако мине влак се качи,но седни в купето на странника с плетеното пуловерче,но с магнетичен поглед.Средата на лятото е подходящо за едно тел.обаждане с цел романтично пътуване. ;) Всичко това ,ако си свободна /необвързана -иначе ,ще е в посока изява .

Мн интересно...Да, необвързана съм. Добре е да знам, че този Сатурнов период ще е по- скоро позитивен...И наистина се чувствам обсебена, ужасно е и не мога да го контролиам и то главно от един човек. ПОлудявам, сякаш нямам контрол над ситуацията.....

Това не е от Сатурн,а от Плутон. ;) Разгледай си хубаво картата и ще видиш .Ако искаш да е позитивен периода на Сатурн,започни да контролираш емоциите си ,като леко се дистанцираш за момент от субекта ,който си обсебила,за да прецениш правилно ситуацията.Намери си някакво занимание,полезно ,което да изисква там да си "вкарваш" многото енергия и страст. ;)

Мн полезен съвет, благодаря ти!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #321 -: Май 09, 2012, 06:36:02 pm »
а какви са тези транзити, които ми пращат все идиоти :91:
Юпитер ми мина и през Луната и през Хирон, но принца го няма...не че го чакам и се надявам на някакво чудо, но никога досега около мен не е било пълно с чак толкова много смешковци.

« Отговор #322 -: Май 09, 2012, 06:48:09 pm »
На Хирон не разчитай. Да, чувала съм за просволутата "врата на Пепеляшка", но само с Хирон тая работа не би трябвало да става. Трябва да са намесени и Венера и Нептун. Транзити на и върху Хирон може да ни предизвикват да се справим с болезнени за нас теми, трънчета в петите.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #323 -: Май 09, 2012, 06:58:15 pm »
казах го в кръга на шегата ;)
от няколко месеца съм дала игнор на мъжете, но те все се навъртат и стават все по-досадни.
ако се беше появил някой, който да ме запали щях да се прежаля, ама..нъцки.
иначе с болезнените теми се боря вече повече от година и дотолкова са ме притиснали, че съм забравила да се смея и забавлявам.
все си казвам, че вече всичко е приключило, но не - няма приключване.

*

Papy

• 4343
« Отговор #324 -: Май 09, 2012, 07:00:10 pm »

иначе с болезнените теми се боря вече повече от година и дотолкова са ме притиснали, че съм забравила да се смея и забавлявам.

тука мирише на сатурн, не на хирон?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #325 -: Май 09, 2012, 07:13:20 pm »
а какви са тези транзити, които ми пращат все идиоти :91:
Юпитер ми мина и през Луната и през Хирон, но принца го няма...не че го чакам и се надявам на някакво чудо, но никога досега около мен не е било пълно с чак толкова много смешковци.

Знаеш ли Рая,
Замисли ме поста ти...И признавам .... :blink:много.
Ти си един от ЧОВЕЦИТЕ, които съм срещала в живота си...,защото хора много..,но човеци малко.
Тъжно звучи...,но вероятно е така. Способността да се тълкува смисъла означава, че човек може лесно да разбере казаното по два коренно различни начина.
В живота човек привлича две неща...себеподобните и противоположните. И колкото и невероятно да звучи...именно тук е магията. Където има зрънце... :blink:там никнат снопове...Понякога това може да са бурени, друг път могат да бъдат полезни за препитанието ни растения...Все едно..,тук е основния смисъл...Привличаш на физическо ниво противоположното..,защото си жена..,на ментално ниво привличаш себеподобното...
Виж какви аспекти прави Хирон в момента... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #326 -: Май 09, 2012, 07:53:06 pm »
Марая, радвам се, че така си ме усетила. :wub:
С една моя приятелка си говорехме точно за това, че с поведението си и цялостното излъчване в момента, привличам точно такива хора, а преди когато бях уверена в себе си и способностите си жена, около мен беше пълно с качествени мъже и хора, като цяло. Един вид първо трябва да променя себе си, за да се промени и обкръжението ми.
Но проблемите с бащата на децата ми, цялата отговорност, която се стовари върху мен, направо ме смазаха. И колкото и сили да имах преди, сега съм на предела и на път да се предам.

В момента единственият аспект на тр. Хирон /5дом/ е секстил с нат. Луна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #327 -: Май 09, 2012, 07:57:18 pm »

е, сатурн още ми се върти около АЦ.

*

Papy

• 4343
« Отговор #328 -: Май 09, 2012, 08:00:17 pm »

на колко градуса е..и ако съм те питала, сори-аспекти към наталните слънце, луна, венера, меркурий?

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Май 09, 2012, 08:03:10 pm »
Марая, радвам се, че така си ме усетила. :wub:
С една моя приятелка си говорехме точно за това, че с поведението си и цялостното излъчване в момента, привличам точно такива хора, а преди когато бях уверена в себе си и способностите си жена, около мен беше пълно с качествени мъже и хора, като цяло. Един вид първо трябва да променя себе си, за да се промени и обкръжението ми.
Но проблемите с бащата на децата ми, цялата отговорност, която се стовари върху мен, направо ме смазаха. И колкото и сили да имах преди, сега съм на предела и на път да се предам.

В момента единственият аспект на тр. Хирон /5дом/ е секстил с нат. Луна.

Хирон е голям шегаджия... ;D По-добре смешни любовници отколкото проблеми с децата..Лесно и леко ще премине...-има секстил с Луната... ;) ;D
Споко бе момиче...всичко ще бъде наред! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #330 -: Май 09, 2012, 08:57:21 pm »

на колко градуса е..и ако съм те питала, сори-аспекти към наталните слънце, луна, венера, меркурий?

Аспектите са предимно положителни - до октомври тази година ще е в секстил със Слънцето и тригон с Венера.
Честно казано като тегля чертата резултата е предимно положителен, защото се промених към по-добро, но има моменти, в които просто се сривам. Дали от прогр. Луна в Рак, или от друго, но никога не съм била с толкова резки промени в настроенията и чувствата си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #331 -: Май 28, 2012, 10:51:20 am »
Чувствам се като в безтегловност - Юпитер е "без курс", през повечето време неаспектиран, приближаващ се към критичен. Венера - ретроградна. Двете ми силни планети, управляващи най-силните ми оси - асцендента и МЦ са в слаб космически статус и сякаш нищо не се случва. като затишие пред буря, ама много по-гадно, щото ми липсва и мотивация. А защо ми липсва мотивация? - щото знам, че по ретро венера, каквото и да направя ще даде кофти плодове. Този период на изчакване, ужасно ме мори - цял месец има още.  :34:

Влезе Меркурий в Близнаци и  не спря да вали.
« Последна редакция: Май 28, 2012, 10:55:31 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Май 28, 2012, 10:59:39 am »
Чувствам се като в безтегловност - Юпитер е "без курс", през повечето време неаспектиран, приближаващ се към критичен. Венера - ретроградна. Двете ми силни планети, управляващи най-силните ми оси - асцендента и МЦ са в слаб космически статус и сякаш нищо не се случва. като затишие пред буря, ама много по-гадно, щото ми липсва и мотивация. А защо ми липсва мотивация? - щото знам, че по ретро венера, каквото и да направя ще даде кофти плодове. Този период на изчакване, ужасно ме мори - цял месец има още.  :34:

Влезе Меркурий в Близнаци и  не спря да вали.

Близнаци е 3-ти мнданен дом и няма нищо общо с времето.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #333 -: Май 28, 2012, 11:43:11 am »
05.06. Нептун става ретрограден
12.06. Юпитер влиза в Близнаци
25.06. Сатурн става директен
28.06. Венера става директна
13.07. Уран става ретрограден
18.09. Плутон става директен.
06.10. Сатурн влиза в Скорпион.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #334 -: Май 28, 2012, 12:00:00 pm »
... и няма нищо общо с времето.... :blink:

Има и такъв дял от астрологията - Астрометеорология

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Май 28, 2012, 12:01:53 pm »
... и няма нищо общо с времето.... :blink:

Има и такъв дял от астрологията - Астрометеорология

Мдааа.... :blink: И този курс минах при небезизвестния на нета-Леон...И това беше причината да си позволя изказването.

*

Asol

• 4140
« Отговор #336 -: Май 28, 2012, 12:23:07 pm »
Аз не ти разбрах логиката, защото не видях обосновката само по едното мунданно управителство на дом. А връзка с времето има, затова и написах коментара си. Иначе би трябвало да знаеш за това, защото си се включила в тема по въпроса, която е пуснала Небесна. Както и да е не съм се занимавала с астрометеорология, защото не представлява интерес за мен и ще се въздържа от коментар.

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Май 28, 2012, 12:25:14 pm »
Аз не ти разбрах логиката, защото не видях обосновката само по едното мунданно управителство на дом. А връзка с времето има, затова и написах коментара си. Иначе би трябвало да знаеш за това, защото си се включила в тема по въпроса, която е пуснала Небесна. Както и да е не съм се занимавала с астрометеорология, защото не представлява интерес за мен и ще се въздържа от коментар.

Prognozata za wremeto se prawi po Lnata i 4-ti dom....Merkurij i 3-ti njmat obscho.

*

Stella

• 7765
« Отговор #338 -: Май 28, 2012, 12:34:43 pm »
:91:

*

Марая

• 28287
« Отговор #339 -: Май 28, 2012, 12:36:18 pm »
:91:

Говорехме за нерви.... ;D