Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379378 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #360 -: Юни 04, 2012, 03:15:45 pm »
благодаря много! Разгледах транзитните аспекти, според мен (като лаик) изглеждат позитивни откъм работа, дано да е така!!

« Отговор #361 -: Юни 04, 2012, 03:21:34 pm »
благодаря много! Разгледах транзитните аспекти, според мен (като лаик) изглеждат позитивни откъм работа, дано да е така!!

Това е за общото значение на транзитите.Има значение и на кои домове са управители съответните планети и къде са разположени в радикса.Но все пак ще си създадеш някаква представа за действието им.

*

Asol

• 4140
« Отговор #362 -: Юли 08, 2012, 10:32:12 am »
Днес нещо попадам на късметлийска вълна по нета - статии на такава тематика, по тв пък предавания. Сигурно сходящия секстил Юпитер - Уран "знае" нещо по въпроса.
Преди няколко дни съвсем случайно намерих разрешение на един въпрос.

« Отговор #363 -: Юли 08, 2012, 10:40:15 am »
Днес нещо попадам на късметлийска вълна по нета - статии на такава тематика, по тв пък предавания. Сигурно сходящия секстил Юпитер - Уран "знае" нещо по въпроса.

Това е много хубаво,Асол. :blink: Възползвай се максимално от късмета.Може ли да попитам кои домове са засегнати в радикса ти? ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #364 -: Юли 08, 2012, 10:57:43 am »

Точно по темите работа/статус да е имало някакви обрати- все пак Юпитер е минал през натален Марс и е задействал тао квадрата? Тр. Уран съвпад с натален Юпитер- проявления?  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #365 -: Юли 08, 2012, 11:10:08 am »
Снощи при тр Меркурий в съвпад с моя Луна в 9 дом и тр Луна в съвпад с нат Венера и Марс - ми подариха билет за София рокс (и то във вип ложата - иначе нямаше да се навия, да съм в мелето, последно време съм интровертно настроена).

Точно подарък от съдбата, който някак много ме зарадва. Юпитер, Венера в близнаци, подаръкът дойде от мои съученици. И брат ми ми направи друг малък подарък (пак без да е искан), освен това се видяхме (нещо, което последно време ни се случва доста рядко).  ;)

Моя приятелка Слънчев Водолей и се случи нещо подобно, когато Меркурий съвпадна с Уран (при нея Луната е в Близнаци и всъщност съвпаднаха упр на светилата в 5 дом в Овен).
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #366 -: Юли 08, 2012, 07:43:20 pm »
Асолче,сърфирай все до пролетта на 2013 ще е вървежна, имаш ли си натално асп. юпи-уран, ще е дабъл по силна приливната вълна
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #367 -: Юли 08, 2012, 09:18:23 pm »
Е, става въпрос за дребни неща, но и това е нещо. Затова и "насреща" е късметлийски ориентирания мунданен секстил. Интересното в такива случки, е че стават с лекота даже и без предварителни нагласи, не се и надявах, че така ще се получи като на шега.

« Отговор #368 -: Юли 09, 2012, 07:46:55 am »
Е, става въпрос за дребни неща, но и това е нещо. Затова и "насреща" е късметлийски ориентирания мунданен секстил. Интересното в такива случки, е че стават с лекота даже и без предварителни нагласи, не се и надявах, че така ще се получи като на шега.

стават с лекота ,като  тото джакпота шест милиона - пет фиша ще си ги поделят

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/07/09/petima-udariha-rekordniia-djakpot-poluchavat-po-1-2-mln-lv.163280

Те ще получат по 1 258 936 лева, след като улучиха комбинацията на късмета – 1, 3, 9, 13, 19 и 21, във вчерашния тираж № 54
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #369 -: Юли 20, 2012, 01:28:04 pm »
За трети път ми минава Сатурна в квадрат към натална Луна и ми се плаче вече. Просто ми се реве. Разгони ми фамилията, чувствам се като... едно голямо нищо. Превърна ми майчинството, което обичам, в кошмар. Като квадратира и себе си, не знам откъде да го наритам. Дано като се намърда върху Слънцето ми се държи по-адекватно!  :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #370 -: Юли 20, 2012, 01:40:42 pm »
Как така превърна майчинството в кошмар? Майчинството си е до голяма степен изолация, саможертви, дисциплина. Не ми е купон изобщо, нищо че сатурн е в секстил нат луна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #371 -: Юли 20, 2012, 01:59:43 pm »
На мен ми е удоволствие и зареждаща любов с много красиви моменти. Няма нужда да е купон, купоните отдавна не ме влекат. В момента е просто болка и страхотна емоционална умора.

*

Papy

• 4343
« Отговор #372 -: Юли 20, 2012, 02:17:24 pm »
Много зависи и от детето-моето е с много натоварена луна и е супер капризно, в същото време не обича да е само, или само с мен, иска постоянен купон, ама майка му колкото и енергия да има, все пак има и други задължения, та...не е лесно.
Аспектите на луната няма да ги описвам, щото пешън веднага ще ме разкости що за майка съм  ;D

« Отговор #373 -: Юли 20, 2012, 02:56:52 pm »
За трети път ми минава Сатурна в квадрат към натална Луна и ми се плаче вече. Просто ми се реве. Разгони ми фамилията, чувствам се като... едно голямо нищо. Превърна ми майчинството, което обичам, в кошмар. Като квадратира и себе си, не знам откъде да го наритам. Дано като се намърда върху Слънцето ми се държи по-адекватно!  :'(

... ох и при мен,само че Сатурн опонира , а не квадратира Луната ми....това е най-голямата  емоционална дупка,която съм изживявала някога,май....- чувствам се безкрайно сама, душата ми страда в дълочина....кога този Сатурн ще излезе от везни  :-\....че и тр Марс след седмица ще опонира двечките ми светилца...../добре  е поне,че съм в отпуск и не контактувам служебно все още/....а иначе днес Луната днес тригонира Слънцето ми- въобще не го усещам този тригон- рева си на воля из къщи/добре е ,че сина ми го няма /....и така с моите транзити и мен.... :P...а- и този ретро Меркурий допълнително ме прави разсеяна,завеяна, невъзможно ми е да се концентрирам в каквото и да е ....../що се сещам за лафа за кривата ракета и Космоса - не знам  :-[ / ..
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #374 -: Юли 20, 2012, 04:08:14 pm »
Последният квадрат на Сатурн с Луна не го свързвам с нищо негативно.
Тогава бях с едно гадже с което се разбирахме доста добре (до едно време де  ;D) и общо взето беше спокоен период.
Нещо друго трябва да има - нещо свързано с енергиите на планетите които са в аспект, някакво неразбиране или недоотработване, знам ли, което да притиска човек (става въпрос за тегавото ИЗЖИВЯВАНЕ на аспекта, а не нещо което е извън човек).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #375 -: Юли 20, 2012, 09:00:20 pm »
марсин, при теб повторение ли е (заради ретроградността)?

Тогава бях с едно гадже с което се разбирахме доста добре (до едно време де  ;D) и общо взето беше спокоен период.
Нещо друго трябва да има - нещо свързано с енергиите на планетите които са в аспект, някакво неразбиране или недоотработване, знам ли, което да притиска човек (става въпрос за тегавото ИЗЖИВЯВАНЕ на аспекта, а не нещо което е извън човек).

Зависи кой е Сатурн в радикса, коя е Луната, къде е и т.н. За мен винаги транзитите на Сатурн са силни (У Асц) и Луната в Рак в 7ми дом няма как да не е отражение на майчинството и винаги е била. Всяка карта е индивидуална.

« Отговор #376 -: Юли 20, 2012, 09:20:28 pm »

Зависи кой е Сатурн в радикса, коя е Луната, къде е и т.н. За мен винаги транзитите на Сатурн са силни (У Асц) и Луната в Рак в 7ми дом няма как да не е отражение на майчинството и винаги е била. Всяка карта е индивидуална.

да,Роня  :(...потретване и т.н....че и Сатурн е управител на мой 5д  и пряко ми влияе там , сега е във мой 2ри и опонира светилата м и в 8ми дом...описах ти по-горе как се чувствам... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #377 -: Юли 20, 2012, 09:49:09 pm »
Съчувствам ти искрено. Мен ме крепи мисълта, че "и това ще мине", но наистина този транзит беше и още е много труден емоционално.  :-[

« Отговор #378 -: Юли 20, 2012, 10:26:54 pm »

Според мен зависи кой е човека. Сатурн е един за всички, хората са различни!  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #379 -: Юли 20, 2012, 10:31:40 pm »
Сатурн е един, но нито Сатурн управлява едни и същи неща за всички, нито светилата на всички са на едно и също място. За мен Сатурн като управител на Асцендента носи едни неща, за друг - други. Мисля, това всички тук го знаем.  ;) Няма как да приравним транзитите на всеки един. Вероятно ще е по-полезно да кажеш къде е твоят Сатурн, какво управлява, както и Луната или каквото друго е засегнал.