Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379967 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #400 -: Юли 30, 2012, 11:55:59 am »
Днес късметът ми се е събудил и от сутринта ми върви на пари и телефони. ;D Първо си намерих 5лева,после телефон и пари.Петолевката нямаше на кой да я върна и задържах за себе си,но другите пари и телефона ги върнах. :mellow:
и къде ти е мундо секстила юпитер/уран и какво активира в натала :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #401 -: Юли 30, 2012, 12:15:39 pm »
Днес късметът ми се е събудил и от сутринта ми върви на пари и телефони. ;D Първо си намерих 5лева,после телефон и пари.Петолевката нямаше на кой да я върна и задържах за себе си,но другите пари и телефона ги върнах. :mellow:
и къде ти е мундо секстила юпитер/уран и какво активира в натала :rolleyes:

Юпитер(не образува аспекти,но върви към секстил с възела) в 10дом,а Уран(квадратура Нептун,куинконс Плутон и широк съвпад с възела)-8дом. :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #402 -: Август 09, 2012, 07:44:14 pm »
Днес се събуждам, поглеждам какво става във Фейсбук  :rolleyes: и хоп - писали са ми, че печеля смартфон.  ;D Иска ми се да си го обясня някак, и като си гледам транзитите - транзитна Венера (през 10-ти дом) в опозиция с натален Уран (в 4-ти), който ми е управител на 5-ти дом  :-\. Венера ми управлява 1-ви и 8-ми дом, но след като част от 2-ри дом попада във Везни, значи ли, че управлява и 2-ри дом? Всичко това може ли да се тълкува като изненадваща (по Урански) материална придобивка (по 2-ри дом) :Р ?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #403 -: Август 09, 2012, 07:52:06 pm »
Върхът на 2-ри и 9-ти дом ти попадат във Везни и Телец, не трябва ли Венера да управлява само 2-ри и 9-ти ?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #404 -: Август 09, 2012, 07:54:11 pm »
Венера е У2,9, Меркурий е У1 . От значение е в кой знак попада върхът на даден дом .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #405 -: Август 09, 2012, 08:06:19 pm »
Хаха, благодаря, най-накрая го схванах! :>>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #406 -: Август 10, 2012, 08:28:12 am »
Да, и аз мисля, че ще да е по Уран. Въпреки че аспектите са напрегнати. :-\ Транзитен Уран ти закача наталното тау.

А имаш и тригон на транзитен Хирон с натален Юпитер в 10-ти дом. Казват, че благоприятните аспекти на Хирон към Юпитер увеличавали популярността. След няколко дни, когато транзитна Венера докосне Юпитера, би трябвало да си неотразима и да се чувстваш добре в кожата си, нарастване на личния чар и самочувствие. Транзитен Сатурн ти е отпуснал Луната вече - наслаждавай се на живота. ;)
А, и честито за смартфончето! Разбиваш ме, сериозно. Много ти се кефя на късмета.

*

Stella

• 7765
« Отговор #407 -: Август 10, 2012, 09:23:45 am »
Този късмет в лотариите и игрите трябва да е заложен в наталната карта, иначе няма да се получи. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #408 -: Август 10, 2012, 10:03:22 am »
Тя си има по натал аспект Юпитер - Уран, а сега има и мунданен такъв. От 2010 до сега може и да печели нещо от игри на късмета.

*

Stella

• 7765
« Отговор #409 -: Август 10, 2012, 10:14:19 am »
Тя си има по натал аспект Юпитер - Уран, а сега има и мунданен такъв. От 2010 до сега може и да печели нещо от игри на късмета.

Супер и аз имам натален аспект между Юпитер и Уран, но не ми върви в лотария, дори и при мунданно повторение - изразява се чрез късмет в други области. Някои от тези планети засяга ли 5-ти дом при нея или да е негов господар?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #410 -: Август 10, 2012, 10:24:23 am »
Наталната карта се вижда в по-горните постове - единия е У5. Затова бе споменат както фактор в тази насока. Важен е принципът, който като гледам ти потвърждаваш.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #411 -: Август 10, 2012, 10:33:33 am »
Да, и аз мисля, че ще да е по Уран. Въпреки че аспектите са напрегнати. :-\ Транзитен Уран ти закача наталното тау.

А имаш и тригон на транзитен Хирон с натален Юпитер в 10-ти дом. Казват, че благоприятните аспекти на Хирон към Юпитер увеличавали популярността. След няколко дни, когато транзитна Венера докосне Юпитера, би трябвало да си неотразима и да се чувстваш добре в кожата си, нарастване на личния чар и самочувствие. Транзитен Сатурн ти е отпуснал Луната вече - наслаждавай се на живота. ;)
А, и честито за смартфончето! Разбиваш ме, сериозно. Много ти се кефя на късмета.

Благодаря! :>  :-[ Дано се сбъднат тия прогнози. В момента е малко неприятно, че настояват да ида лично да си взема наградата, а аз изобщо не обичам да се снимам, и не позволявам да ме снимат. Предложих майка ми да вземе телефона вместо мен, надявам се да се съгласят.

Да, Уран ми е управител на 5-ти дом, но все си мисля, че е замесен тоя Лунен възел, иначе каква друга му е ролята?  :-\
През 2010-та спечелих първата си по-голяма награда, и оттогава не се спирам  ;D. Но още в училище участвах в музикални и литературни конкурси, но откакто имам Фб профил съм доста по-успешна. :>>

Спечелих билетче за концерта на Лейди Гага! :>>

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #412 -: Август 10, 2012, 10:34:55 pm »
Някой има ли впечатления за транзит на Юпитер през ИЦ и 4 дом ? Преместване може ли да се случи ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #413 -: Август 11, 2012, 12:14:43 am »
Някой има ли впечатления за транзит на Юпитер през ИЦ и 4 дом ? Преместване може ли да се случи ?

Когато ми мина през Марса в съвпад с ИЦ, абсолютно нищо не се случи. Никакви събития, никакви промени, пълна стагнация...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #414 -: Август 11, 2012, 01:24:17 am »
При мен когато е минавал през 2000 г. съм сменил училището/записах се в техникум след 7 клас /, но гледам, че и Плутон е бил на няколко градуса от МЦ и Сатурн е влезнал в знакът на ИЦ .

*

Uran

• 6041
« Отговор #415 -: Август 11, 2012, 07:48:50 am »

Изплатихме си ипотеката като продадахме друг имот. Не изглежда много юпитериански защото има лишение.

*

Asol

• 4140

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #417 -: Август 11, 2012, 10:51:53 pm »

Може да е преместване. Аз си завърших ремонта (разширение по Юпитер точно), мина преди месец някъде, съвсем скоро. Може да са и сделки с недвижимости също.

« Отговор #418 -: Август 12, 2012, 09:04:50 am »

Може да е преместване. Аз си завърших ремонта (разширение по Юпитер точно), мина преди месец някъде, съвсем скоро. Може да са и сделки с недвижимости също.
потвърждавам ,тр. Юпитер през 4 дом,и като У4 - голям ремонт, сега при тр. Юпитер през МС- пак основен ремонт ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

• 2478
« Отговор #419 -: Август 12, 2012, 01:14:38 pm »

В по-голямо жилище, да, възможно е.
Имам наблюдения в мъжки радикс, че Юпитер в 4ти дом дава увеличаване на членовете в семейството.