Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379029 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Събития и транзити
« Отговор #420 -: Август 13, 2012, 06:24:24 pm »
Подариха ми билет за лейди Гага - тр Луна съвпад тр Венера тригон към моя натална Венера. За Guns'n'Roses Луната беше върху Венерата ми, когато ми подариха билета.  ;) :P Различни хора, няма връзки в музикалната бизнес индустрия (за съжаление).  :clap:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #421 -: Август 13, 2012, 06:33:13 pm »
С транзитна Венера в съвпад с натална Луна в 8 дом да очаквам ли астрален секс тая вечер?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #422 -: Август 13, 2012, 06:35:15 pm »
 ;) не, но можеш да пробваш някакво запознанство по Венера - първо срещите и романтиката на Везните.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #423 -: Август 13, 2012, 06:36:47 pm »
Аз от съвпад на тр Венера с натален Марс + още три положителни аспекта от нея и към него нищо не дочаках. Рядко мързеливи са болшинството тази година, взе да ми писва от тях.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #424 -: Август 13, 2012, 06:59:08 pm »
защото не се настройвате правилно. Аз от сутринта знам, че ще има важен аспект и си чаках подаръците.  ;)

И срещнах близка приятелка Везни днес, докато разглеждаше арт изложба в центъра.  ;)

Или пък не правите това, което Ви се прави.

*

Papy

• 4343
« Отговор #425 -: Август 13, 2012, 07:05:59 pm »
С транзитна Венера в съвпад с натална Луна в 8 дом да очаквам ли астрален секс тая вечер?  ;D

Ами...може някоя жена да ти поиска пари назаем  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #426 -: Август 13, 2012, 07:13:28 pm »

Ами...може някоя жена да ти поиска пари назаем  ;D

А не може ли и аз да поискам?  ;D

Шегата настрана, но днес имах приятно изживяване, свързано с жена (сега да не си помислите нещо мръсно  :P).

Преди седмица или две кандидатствах в една бургаска преводаческа агенция, в петък ме потърсиха направо за превод, без да ми възлагат първо пробен текст. Притеснявах се да не са поредните мошеници, каквито са половината във Варна, но се оказа коректна жената, чак се изненадах - този път приятно, което толкова рядко се случва в отношенията с местния контингент. И се оказа, че тяхната преводачка с моя работен език излиза в майчински и сега й търсят замяна, не са пуснали тази обява колкото да попълнят служебно списъка с преводачи. Рядко се случва след такова кандидатстване и превод на пробен текст да те потърси някой за реална поръчка, при това да няма проблем с плащането.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #427 -: Август 13, 2012, 07:16:26 pm »
Може, естествено, особено по 8-ми :) шегичка беше

Но виж как хубава случка с жена се е случила
Само не разбрах-даде ли ти пари днес?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #428 -: Август 13, 2012, 07:37:13 pm »
Каза, че ще ми ги нареди по банка.
Може още да не са пристигнали, но сумата не е голяма. Под определени суми не получавам известяване по смс, ще проверя тия дни онлайн. Тоест реално днес нито съм дала, нито съм взела. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #429 -: Август 13, 2012, 07:39:18 pm »
И по банка става :)
Не е точно секс, но...  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #430 -: Август 13, 2012, 08:15:11 pm »
Е 8ми дом да не е само секс, ааа!  ;D Парите, парите на другите ми даааай...  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #431 -: Август 13, 2012, 08:25:52 pm »
Де да бяха чужди пари, само от мен в посока към другите изтичат.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #432 -: Август 13, 2012, 09:25:01 pm »
Е, нали сега за плащания говорим.  :blink: От другите към теб. Не знам какво се случва в твоя 8ми дом, затова малко наизуст. Иначе аз моята Венера там съм я произвела в генерал, Плутон в главнокомандващ, Меркурий в знаменосец, не се оплаквам, макар че на мен пък това ми е дерт голям. Явно не ми е писано в този живот да взема аз да забогатея лично, ама... Каквото такова.

« Отговор #433 -: Август 14, 2012, 03:05:06 pm »
Ааа, днес имам повод за радост ;D . Съседите които ни наводниха къщата, днес цъфнаха на вратата и ще си изплатят щетите, от утре почваме ремонт. Вече се бях отказала, да се занимавам с тях, ама в крайна сметка проявиха коректност.

Сега се чудя по какви аспекти да търся това събитие :rolleyes: .
strelicka, е писала за Юпитер на МЦ - основен ремонт. Моя е баш там ;D .
Транзитен Плутон е в секстил с Юпи, който е и У4 - добър период за реконструкции и обновление на дома. А транзитна Венера тригон Юпи - вече имам идеи за нови декорации и цветове :P .

« Отговор #434 -: Август 14, 2012, 08:36:22 pm »
Майсторите, майсторите, че сега приятелка пропищя от некадърен майстор и как фаянс за майка си и баща си бил счупен :)
За майсторите може би нещо с работа и дома трябва да се гледа :rolleyes:

« Отговор #435 -: Август 15, 2012, 06:34:34 am »
Транзитен Юпи съвпад с нат Луна и прогресивна Луна съвпад с нат Сатурн и транз Сатурн съвпад със Слънце и всичко това се препокрива във времето .Как ще коментирате тази комбинация?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #436 -: Август 15, 2012, 02:04:58 pm »
Майсторите, майсторите, че сега приятелка пропищя от некадърен майстор и как фаянс за майка си и баща си бил счупен :)
За майсторите може би нещо с работа и дома трябва да се гледа :rolleyes:

Майсторите са внимателни, поне за сега :P гледат аз да не пропищя  ;D .

« Отговор #437 -: Август 15, 2012, 09:28:27 pm »
Из картата на елитен тенисист от топ 3 на АТР.
Транзитен Сатурн в 12-ти дом в квадрат с натален Марс в 3-ти (Марс е екзалтиран в Козирог), който е натален У6. Прогресивна Луна на К6. Дам, познахте - обостряне на контузия, която при него се е превърнала в хронично заболяване. Не е първият път, в който страда от нея. Става дума за тендинит - възпаление на сухожилия. Доколкото знам проблемът е в коленете му. Тениситът е Рафаел Надал, който отказа участието си в тазгодишното издание на US Open.

« Отговор #438 -: Август 22, 2012, 04:57:54 pm »
В момента изживявам опозиция на Уран/Уран /У6/ /освен другите нестабилности ментални при мен,породени от този аспект, а и четох някъде,Уран  и Меркурий имат отношение към нервните импулси в чов.организъм/  , прогр Луна в 1д  и тези аспекти ме карат да мисля,че заради тях имам проблем с нервите/не психологиЦки, неврологиЦки  проблеми,обаче , а с гръбначните нерви...дискова хернийка :P/..а и от 2дни съвпада на тр Марс  с тр Сатурн ми ги активира съвсем-вчера и днес почти не мога да се раздвижа до следобяда -толкова съм схваната в целия гръбнак.....и в солара за тази година Сатурн ми е на Ацто  :blink:
« Последна редакция: Август 22, 2012, 05:06:34 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #439 -: Август 22, 2012, 05:30:09 pm »
Ден преди Марс да си дойде вкъщи (най-накрая!), буквално ми се върна енергията в двойна доза! През последния месец сякаш наистина бях на края на батериите си, от час и половина ежедневна тренировка, едва го докарвах до 45 минути, никъде не ми се ходеше, нищо не ми се правеше. От днес съм си пак аз.  :blink: