Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379879 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Събития и транзити
« Отговор #440 -: Август 22, 2012, 07:35:07 pm »
Поздравления!
Моя се върна на 17.08, но нали и Сатурн е отгоре му, та много не го усещам толкова интензивно.... ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #441 -: Август 22, 2012, 09:41:56 pm »
На мен ми е слънчев управител, усещам си го аз, а и при влизането в Скорпион почти веднага ще съвпадне със Слънцето и Уран (и ще квадратира Сатурн  ;D ).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #442 -: Август 28, 2012, 04:05:01 pm »
От вчера ме е затресла една треска по един стар възлюблен, днес взе да изглежда вече като болестно състояние, а то Венера се била покатерила баш на ДЦто ми. Че и опозе Луна днес (У7). Подмолни двечките.  ;D

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #443 -: Август 29, 2012, 10:34:00 am »
Ronia, и аз съм имала такива моменти. След многогодишно взиране във всичко, което има връзка с мен, установих, че това винаги ми се случва в период на овулация. Погледни си и ти календарчето  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #444 -: Август 29, 2012, 01:04:24 pm »
Не, не е овулация.  :blink: Не ми е ясно обаче защо изведнъж изплуваха толкова спомени... Докато беше ретро Венера в 5ти дом нямаше такива прояви, сега се сети.  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #445 -: Август 30, 2012, 08:41:12 pm »
Започна да се проявява аспекта в картата ми - тригона на тр юпитер 11 дом  с нат. уран в 3ти У7 и 8.
Точно последната седмица изникнаха трима мъже,които напират да се виждам с тях и вече се чудя на кой да се спра ;D
Като няма-няма,като има-има.
Както казва Ръшман ,при такъв транзит внимавай какво си пожелаваш.
Е,аз не си пожелавах,аз се стремях към това да си намеря приятел от мъжки пол.....и направих всичко възможно да се запозная с тези които АЗ желая.
Посях семето ;D А то какво стана...сега се чудя как да отбивам ударите ,как да ги съчетавам и т.н и т.н.
Имам чувството ,че и плюс съчетанието на транзитният марс в скорпион,всички са се разгонили. ;D
Наистина съм изкушена,та не знам какво още ще стане......
Трябва да извадя ситото и да пресея ,кой най-много ще ми пасне :-[ :rolleyes:

Че май няма да мога със всички наведнъж,все пак не съм на 20,а на цеееели 40.
Ама как ги омайвам мъжете не  е истина.
Само както една риба може :P
« Последна редакция: Август 30, 2012, 08:45:37 pm от Milkyway »

« Отговор #446 -: Август 30, 2012, 08:54:47 pm »
Започна да се проявява аспекта в картата ми - тригона на тр юпитер 11 дом  с нат. уран в 3ти У7 и 8.
Точно последната седмица изникнаха трима мъже,които напират да се виждам с тях и вече се чудя на кой да се спра ;D
Като няма-няма,като има-има.
Както казва Ръшман ,при такъв транзит внимавай какво си пожелаваш.
Е,аз не си пожелавах,аз се стремях към това да си намеря приятел от мъжки пол.....и направих всичко възможно да се запозная с тези които АЗ желая.
Посях семето ;D А то какво стана...сега се чудя как да отбивам ударите ,как да ги съчетавам и т.н и т.н.
Имам чувството ,че и плюс съчетанието на транзитният марс в скорпион,всички са се разгонили. ;D
Наистина съм изкушена,та не знам какво още ще стане......
Трябва да извадя ситото и да пресея ,кой най-много ще ми пасне :-[ :rolleyes:

Че май няма да мога със всички наведнъж,все пак не съм на 20,а на цеееели 40.
Ама как ги омайвам мъжете не  е истина.
Само както една риба може :P

след като плака цяла седмица на морето,сега малко в другата крайност,ама махалото  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #447 -: Август 30, 2012, 08:56:21 pm »
Супер, Милки! Само това да се чува. Нека са повече, заслужаваш компенсация.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #448 -: Август 30, 2012, 09:32:37 pm »
Даааа,колко тежък беше август за мен :(
Цял месец отпуск,без социалния живот в работата.Само със семейството.Имах добра нагласа,но беше трудно.Всячески търсех контакт с някой ,с който да разговарям,да се смея.
При ретро фазата на меркурия ,започнах интернетния флирт със съседа ,който съм харесала още преди 6 години.Той е със стелиума в близнаци.Явно му е било интересно това,защото той не знаеше с кой си пише.Запознахме се след морето-на 25 август.Същата вечер по-късно се запознах с един друг набор,за когото днес сложих синастрия.А на следващата вечер се запознах с един с който си пишех от друг сайт ;D,който съдбовно също бях видяла "на живо" на 2 спирки до нас.Пак той не знаеше с кой си пише,а аз го знаех.Та...на следващата вечер се запознах и с него,но като че ли не съм очарована.Но за 45 минути разговор,бе много приятно.
Може би започва да ми влияе и урановата опозиция,може и този аспект за който споменах по-горе,а може и промяна в убежденията,мирогледа  при  съвпада на тр плутон с нат юпитер.А може и напускането на сатурн на знака, в който са ми управителите на 5 и 7ми домове.Но нещо се "отпуши" буквално за 2 седмици .Много са аспектите.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #449 -: Август 30, 2012, 09:36:24 pm »
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже как се тълкува съвпада на северен лунен възел със транзитна венера .

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #450 -: Август 31, 2012, 01:46:56 pm »
Подариха ми билет за лейди Гага - тр Луна съвпад тр Венера тригон към моя натална Венера. За Guns'n'Roses Луната беше върху Венерата ми, когато ми подариха билета.  ;) :P Различни хора, няма връзки в музикалната бизнес индустрия (за съжаление).  :clap:

ПОДАРИХА ми билет за RHCP :clap:, току що - трети различен човек, просто не знам какво става. Транзитната Луна пак е в Риби и аспектира моите Венера и Марс. Както и транзитната Венера.

За София Рокс, не си купих билет, защото не бях на кеф, Лейди Гага не я харесвам (и концерта си беше очаквано слаб, но е интересно да се види за 30 мин, като шоу), за RHCP не знаех ще бъда ли в България, просто се удивлявам Вселената колко е разумна, ако и се довериш.  ;)

Така, че утре съм на КОНЦЕРТ!!! :) и то със страхотни хора.  :yahoo: :yahoo:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #451 -: Август 31, 2012, 02:26:12 pm »
Още нещо интересно - майка ми спечели 4 от ТОТО (тя не е хазартен ентусиаст и рядко играе, но пусна по случай рождения си ден). Сумата не е голяма, но все пак е печалба - транзитния Юпитер и е в знака на асц в 12 дом и прави тригон с наталната и Венера и Юпитер и опозиция с натален Сатурн.  ;)

Меркурий в доста разходящ аспект с наталния и Уран.

*

Papy

• 4343
« Отговор #452 -: Август 31, 2012, 02:34:53 pm »

ПОДАРИХА ми билет за RHCP :clap:, току що - трети различен човек, просто не знам какво става. Транзитната Луна пак е в Риби и аспектира моите Венера и Марс. Както и транзитната Венера.

Благородно ти завиждам :) много ме кефят

*

Anabell

• 2022
« Отговор #453 -: Август 31, 2012, 02:40:23 pm »

и мен, истинска група, истинска музика... емоция. :)) ;) Жена ми подари билета - Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #454 -: Август 31, 2012, 03:55:10 pm »
И на мен последните три дни са ми много печалбарски (пу пу, дано пак не изтекат към другите парите!  ;D), дори се чудех с кой транзит да си го обясня - не би трябвало да е по квадрата на транзитната Венера към наталната. Но не става въпрос за подаръци в моя случай, а за заработени пари.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #455 -: Септември 02, 2012, 10:44:44 am »

Папи - RHCP са най-доброто нещо, което съм виждала като концерт (и тук включвам опери, балети и т.н.). Такава емоция, такава публика наистина се виждат рядко. Абсолютно сериозно се усеща "любовта" на феновете. Дори моя приятелка каза нещо, за което съм склонна да се съглася - най-добрата група на света като живо преживяване, към днешна дата (говорим за големи концерти).

Освен това визуалните ефекти са толкова добри, че напълно възпроизвеждат чрез светлина, форма, цветове, музиката и емоцията на групата.... пак им признах на американците класата....

Мадона, Лейди Гага, Кайли Миноуг - толкова слаби, изкуствени, скучна публика, дори сковани на фона на RHCP....само за Depeche Mode съм чувала подобни отзиви...но така и не съм смогнала и тях да видя на живо. 

Така, че ако имаш шанс, задължително ги виж, преживяване за цял живот е. 
« Последна редакция: Септември 02, 2012, 10:53:17 am от Anabell »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #456 -: Септември 06, 2012, 08:17:46 am »
В момента транзитната венера се е отправила къв съвпад с южния ми възел ,по остта АС-ДС.
Какви може да са тези дни за мен?

« Отговор #457 -: Септември 06, 2012, 06:02:14 pm »
В момента транзитната венера се е отправила къв съвпад с южния ми възел ,по остта АС-ДС.
ще преповтаряш уроци от миналото, който не си усвоила добре на течи взаимоотношения,любов с хора,с който си била свързана и преди,ще довършвате нещо незавършено :mellow: може и темите по домовете,който управлява венера да се активират
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #458 -: Септември 06, 2012, 09:42:46 pm »
ще преповтаряш уроци от миналото, който не си усвоила добре на течи взаимоотношения,любов с хора,с който си била свързана и преди,ще довършвате нещо незавършено :mellow: може и темите по домовете,който управлява венера да се активират

Благодаря ти Стреличке,
а точният съвпад е сега на 9-10 септ.
Аз си мислех,че понеже венера е жена,да имам съдбовна среща със жена.
А ако е така както казваш,възможно ли да е с мъж?
Този аспект -съвпада на тр венера с южен възел ,нали спада уж към добрите,защото южния възел  е мястото където се чувстваме добре.?
Иначе в моята карта венера управлява 4ти и 11 домове.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #459 -: Септември 06, 2012, 09:47:24 pm »
Е, точно южният не е от добрите, ако изобщо има такова определение в астрологията, че е доста хлъзгава в последно време.  ;D Южният е миналото, добро, лошо... нещо, което се влачи още. Северният е този, който гледа напред към новото, успешното, свежото.