Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379785 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Събития и транзити
« Отговор #460 -: Септември 06, 2012, 09:58:53 pm »
Значи пак нещо не съм разбрала ;D

А пък аз знам че северният е трудният , южният -е областа, която носим като талант и ни се отдава лесно :-\

« Отговор #461 -: Септември 07, 2012, 08:11:58 am »
Благодаря ти Стреличке,
а точният съвпад е сега на 9-10 септ.
Аз си мислех,че понеже венера е жена,да имам съдбовна среща със жена.
А ако е така както казваш,възможно ли да е с мъж?
Този аспект -съвпада на тр венера с южен възел ,нали спада уж към добрите,защото южния възел  е мястото където се чувстваме добре.?
Иначе в моята карта венера управлява 4ти и 11 домове.

Венера е и любовницата,в лъв иска внимание, в съвпад с юлв -среща с човек от миналото,с който сте били в интимни нелегитимни отношения и сега си пред дилема да срещнеш нещо старо и познато ,но да постъпиш по същият или по друг начин щом У11 -да станете приятели
тр.на планети /най-вече съвпадите по сила на аспекта/ са свързани с емоционални кризи,
  Отговорът на ситуация по ЮЖНИЯ възел е реагиране, докато по СЕВЕРНИЯ възел е действие

Западните астролози СВЪРЗВАТ СЕВЕРНИЯ ВЪЗЕЛ С ЮПИТЕР, а ЮЖНИЯ ВЪЗЕЛ СЪС САТУРН
Слънцето,като диспозитор на ЮЛВ, как е активирано в момента ,както и в каква фаза са транзитните възли към наталните,мисля,че те очаква квадратура
А ключът при възлите не е толкова събитийността, а изборите, които правим или се въздържаме/отказваме да правим по време на някой важен техен транзит
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #462 -: Септември 07, 2012, 08:36:01 am »
Благодаря Стреличке,
значи в момента слънцето ми ,като диспозитор на ЮЛВ е аспектирано от транзитна венера с тригон,разходящ съвпад с уран от 8 гр.,и точен тригон от транзитния северен възел.

В момента няма никакъв аспект между транзитни възли към наталните.

Значи възможно е проблемите които имам в момента с един мъж,да се изявяват ,чрез този аспект :mellow:

« Отговор #463 -: Септември 07, 2012, 08:59:00 pm »
Благодаря Стреличке,
значи в момента слънцето ми ,като диспозитор на ЮЛВ е аспектирано от транзитна венера с тригон,разходящ съвпад с уран от 8 гр.,и точен тригон от транзитния северен възел.

Значи възможно е проблемите които имам в момента с един мъж,да се изявяват ,чрез този аспект :mellow:

значи венера ти е активирала и юлв и диспозитора му слънце,а щом и уран е замесен ще реагираш на случка,събитие нетипично ,нетрадиоционно в подхода към др.пол,което не си правила никога или пък нещо различно,ново,шокиращо, изненадващо дори за самата теб :mellow:може и да е свързано и дом-семейство тъй като венера ти упр.4, 11 дом или с приятели

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #464 -: Септември 07, 2012, 09:27:12 pm »
Благодаря Стреличке,

значи венера ти е активирала и юлв и диспозитора му слънце,а щом и уран е замесен ще реагираш на случка,събитие нетипично ,нетрадиоционно в подхода към др.пол,което не си правила никога или пък нещо различно,ново,шокиращо, изненадващо дори за самата теб :mellow:може и да е свързано и дом-семейство тъй като венера ти упр.4, 11 дом или с приятели
Направо в десятката :o
Просто не е истина,как точно го назова.
Така е,това направих.Нещо нетипично,което никога не съм правила.Но не е свързано с дома,а с приятел–мъж.
Не че е нещо кой знае какво.... :unsure:

« Отговор #465 -: Септември 07, 2012, 09:30:01 pm »
значи може и да си довършила нещо недовършено с него по юлв

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #466 -: Септември 07, 2012, 09:31:14 pm »
Направо в десятката :o
Просто не е истина,как точно го назова.
Така е,това направих.Нещо нетипично,което никога не съм правила.Но не е свързано с дома,а с приятел–мъж.
Не че е нещо кой знае какво.... :unsure:

значи може и да си довършила нещо недовършено с него по юлв
[/quote]
Нали ти казвам,не е нещо супер странно..... :unsure:
Там е работата,че не се знае дали е довършено....или напротив тепърва да започне :unsure:

Благодаря ти Стреличке :blink:

« Отговор #467 -: Септември 08, 2012, 07:42:49 am »
ти го искаш да започне,защото те привлича необяснимо и вълнуващо,като човек ,с който имаш общо дежаву :mellow:неясен спомен ...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #468 -: Септември 08, 2012, 09:31:49 am »
В съвпад със "зловредните" планети СЛВ им дава повече сила, ЮЛВ ги неутрализира до някаква степен.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #469 -: Септември 08, 2012, 09:43:54 am »
В съвпад със "зловредните" планети СЛВ им дава повече сила, ЮЛВ ги неутрализира до някаква степен.  ;)

То според индийската и слънцето е зловредно

*

Anabell

• 2022
« Отговор #470 -: Септември 08, 2012, 09:49:08 am »
зависи, дали е дневно раждане, дали е във собствен домицил, какво управлява (според индийската всеки упр на асц е до някаква степен благотворен за дадения радикс) и в кой дом се намира, на какво е диспозитор.

Марс упр на асц подкрепен от една Луна в негов домицил, екзалтиращ в 10 дом, на мой приятел му осигури такъв живот в чужбина, и то на съвсем ранна възраст, за който 90% от мъжете сигурно биха си продали душите  :P. И понеже и Луната се намеси - една баба американка си го бе харесала и му плати образованието (повече от 100 000 долара, ако трябва да говорим в цифри  ;)).

*

Papy

• 4343
« Отговор #471 -: Септември 08, 2012, 09:57:00 am »
Това с бабата-безвъзмездно ли  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #472 -: Септември 08, 2012, 10:08:19 am »

естествено - не е заем към университета, а е стипендиант.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #473 -: Септември 08, 2012, 10:11:45 am »

;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #474 -: Септември 10, 2012, 03:11:50 pm »
Момичета, може и да ми се смеете, че така се вманиачавам, но ми е нужно да знам какви транзити да гледам, за да разбера как ще се развие делото за развод. Може би Меркурий и Юпитер?

*

Uran

• 6041
« Отговор #475 -: Септември 10, 2012, 03:51:43 pm »
Момичета, може и да ми се смеете, че така се вманиачавам, но ми е нужно да знам какви транзити да гледам, за да разбера как ще се развие делото за развод. Може би Меркурий и Юпитер?

Управителите на 7, 8 и 9 домове, а също и на 5-ти-деца. Абе, ако имате нещо за делене- цялата карта. ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #476 -: Септември 10, 2012, 07:28:46 pm »

Никакви. Намери вътрешната си сила и мотивация и мисли позитивно. Това е, което аз направих, изобщо не съм си гледала картата по онези времена. Всичко мина супер интелигентно и умерено.

« Отговор #477 -: Септември 17, 2012, 07:24:32 pm »
Ако някой има рецепта за омекотяване на влиянието на тр Уран опозиция Уран /У6 и в резултат здравосл проблеми и огромно псих напрежение/  ;  Нептун квадратура Нептун/У7 и проблеми с партньорите в службата /   ;   тр Уран квадратура с нат Плутон/У3 - сега поне там ми е кротко/   и    тр Сатурн опозе нат Венера  -  ще съм неописуемо благодарна.....не мога да опиша колко силно напрегната и без изход от ситуациите се чувствам... и интриги по мой адрес-коооолкото щеш/а аз хабер нямам от нищо това  :-X/ и проблеми....все си мислех,че опозицията на тр Сатурн към нат Луна е най-кофти, ама имало още по- .......
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #478 -: Септември 17, 2012, 09:13:16 pm »
За съжаление в живота се случват неща, през които просто се налага да минем, готовите рецепти не действат (ако изобщо има такива).  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #479 -: Септември 17, 2012, 09:41:43 pm »
Аз имам натален доста точен квадрат слънце-уран-помага ми само физическо натоварване
Колкото по-тежко психическо напрежение, толкова по-тежко физическо