Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377688 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Събития и транзити
« Отговор #620 -: Ноември 13, 2012, 06:10:35 pm »
Мерси qnita, аз не мога да слушам и гледам нищо като ми е гадно, и всичко което ми казваш го знам и съм го чувала много пъти, на 28 години съм вече, помислих си, че вече съм си намерила похлупачето пък то..  :'( :'( :'(  аз не мога да избера кого да обикна и кого не, то става и после следва и болката, като нещо нормално вече, даже се чудя защо все ми е гадно, не свикнах ли толкова...

« Отговор #621 -: Ноември 13, 2012, 06:16:57 pm »
..Ини бъди сигурна ,че един ден ще се появи някой в живота ти и ще разбереш накрая защо не се е получило с другите  :kissd:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Asol

• 4140
« Отговор #622 -: Ноември 14, 2012, 09:51:51 am »
ini, няма човек, който обича да избират друг, а не него, но се случва. Но не е и повод това да рефлектира върху самооценката ти, но пък за сметка на това е причина да си наясно и да утвърдиш собствената ценност и самочувствие, въпреки това. Никой не избира друг защото е по-добър в сравнение с някого, а този който най-добре му пасва спрямо собствения му натюрел и в даден момент. Това важи за всеки и за това е необходим синхрон и във времето и в моментните нагласи. Щом липсва такъв значи е просто част от опита ти, който е необходим за да стигнеш до момента "Трябва да целунеш много жаби ..."

Друго интересно е, че това много зависи от темперамента - по-огнения типаж са по-склонни при подобни ситуации да кажат "той губи" и скоро след това да си намерят друг без много много да се тръшкат и да им остане като "котва", докато тези с повече вода са като че ли по-склонни да търсят вината в по-голяма степен в себе си. Как е процентното съотношение на елементите в твоята натална карта ?

В тази връзка разгледай собствената си карта и на тези мъже, с които си имала подобна развръзка на взаимоотношенията, а след това и синастриите. Разглеждай ги като стъпки към личното си разбиране какво наистина търсиш, очакваш и можеш да направиш, предложиш в името в едни отношения и от едно партньорство.
« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 10:00:48 am от Asol »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #623 -: Ноември 14, 2012, 11:05:17 am »
ini, няма човек, който обича да избират друг, а не него, но се случва. Но не е и повод това да рефлектира върху самооценката ти, но пък за сметка на това е причина да си наясно и да утвърдиш собствената ценност и самочувствие, въпреки това. Никой не избира друг защото е по-добър в сравнение с някого, а този който най-добре му пасва спрямо собствения му натюрел и в даден момент. Това важи за всеки и за това е необходим синхрон и във времето и в моментните нагласи. Щом липсва такъв значи е просто част от опита ти, който е необходим за да стигнеш до момента "Трябва да целунеш много жаби ..."

Друго интересно е, че това много зависи от темперамента - по-огнения типаж са по-склонни при подобни ситуации да кажат "той губи" и скоро след това да си намерят друг без много много да се тръшкат и да им остане като "котва", докато тези с повече вода са като че ли по-склонни да търсят вината в по-голяма степен в себе си. Как е процентното съотношение на елементите в твоята натална карта ?

В тази връзка разгледай собствената си карта и на тези мъже, с които си имала подобна развръзка на взаимоотношенията, а след това и синастриите. Разглеждай ги като стъпки към личното си разбиране какво наистина търсиш, очакваш и можеш да направиш, предложиш в името в едни отношения и от едно партньорство.
Asol, 4 огън, 4 вода, 2 земя съм аз и дано това ти говори колко ми е трудно да преминавам през такива състояния. Как ми липсва сега въздух, за да не съм толкова депресирана ами с лека ръка да кажа "Благодаря за болката, така израствам" .  Малко да ми мине, защото сега нямам желание за нищо просто...ще видя синастрии, въпреки че съм гледала досега...с този последния имах най-хубавата синастрия от предните. Аз затова и хлътнах, слънцето му попадаше в моя 7 дом. Ще се захвана по-сериозно с астрологията, така може би ще ми е по-добре.

« Отговор #624 -: Ноември 18, 2012, 08:38:53 pm »
Обадиха ми се роднини,с предложение да започнем делба на наследствени земи.Какви транзити могат да дават индикации за това в картата ми?Може би връзка м/у 8-ми,4-ти дом,а съдебните инстанции по 9-ти ли бяха?  :unsure:

« Отговор #625 -: Ноември 19, 2012, 03:24:31 pm »
Венера и Меркурий, които ми управляват 5-ти дом са в 6-ти и действително, тези дни са ми ангажирани абсолютно и само с творчество. от съвпада на Марс в 7-ми досега съм хора-хора-хора, което просто никога не е било при мен. интеракциите винаги са ме натоварвали и биват последвани от дълги реанимации, но сега е друго. Все едно не съм аз. Харесва ми!))
Транзитен Плутон тъкмо отминава съвпада с наталния ми Уран в 8-ми дом. Действително съм преродена, или (ново)родена, зависи. Прекрасно се чувствам, започвам да си вярвам, но от тази, стабилната увереност, която винаги ми е липсвала. Плутон ми управлява 6-ти дом, Уран - 10/9-ти. Отварят ми се вратички към мечтания ми проф. път(изкуство), единствено ме притеснява тр. Нептун в 10-ти, който го и съуправлява. Много искам да ми се получат нещата и всякаква възможност за самозаблуда от моя страна ме ужасява.
Тр. Сатурн квадратира МЦ-то ми. Време ми е нещата да станат сериозни. Мхм!

*

911

• *
  • 137
« Отговор #626 -: Ноември 19, 2012, 07:46:02 pm »
Днес взех първата си  заплата:) ;D
8ми дом ли се гледа  :-\
« Последна редакция: Декември 01, 2013, 01:01:13 pm от 911 »

*

Grace

• 2257
« Отговор #627 -: Ноември 19, 2012, 07:50:49 pm »
В твоя случай, тр Юпитер във 2-и и тр Венера в 6-и.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #628 -: Ноември 21, 2012, 09:44:54 am »
Отдавна картата ми не е била толкова силно аспектирана. Усещам, че ми предстоят промени, но не знам, в каква насока. Притеснява ме силният акцент върху оста 2-ри / 8-ми. Плутон ще направи съвпад с Юпитер на К11, като същевременно ще тригонира Венера във 2-ри дом. Сатурнов възврат в 8-ми и опозиция към Венера. Най-притеснителен ми се вижда съвпадът на СЛВ с Марс в 8-ми и на ЮЛВ със Слънцето във 2-ри. Ако някой може да даде някакви насоки, ще съм благодарна.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Grace

• 2257
« Отговор #629 -: Ноември 21, 2012, 10:17:28 am »
tania, ако имаш деца, кога е била първата ти бременност?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #630 -: Ноември 21, 2012, 10:23:42 am »
tania, ако имаш деца, кога е била първата ти бременност?
Имам син, забременях септември 2008, при тригон на Сатурн към Венера и сексил към собствената му позиция. Уран беше в разходящ съвпад с АСЦ-та. Имах и Юпитеров възврат.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Grace

• 2257
« Отговор #631 -: Ноември 21, 2012, 11:25:01 am »
tania, аз бих огледала вероятността за бременност :) края на 2013, началото на 2014г.; Марс и Сатурн, освен Луната имат касателство. Когато Юпитер премине в Рак ще навлезе в 5-я ти дом и ще направи опозиция на наталния, едновременно с тригон към Асц-та. А тр Сатурн ще бъде на върха на 8 дом, съвпад СЛВ. Уран, който май също касае бременността при теб, ще бъде тригон с наталния. пр Луна върви към съвпад с Плутон, Скорпион и 8 дом.
Щом се е случило веднъж през септември, защо не пак през 2013/14 ? :) 

ПП Държа на обратната връзка ;  :blink:

И да те питам нещо, пр Луна е във Везни в 7 дом, има ли подчертан акцент на партнъорските отношения в момента при теб ?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #632 -: Ноември 21, 2012, 01:00:14 pm »
tania, аз бих огледала вероятността за бременност :) края на 2013, началото на 2014г.; Марс и Сатурн, освен Луната имат касателство. Когато Юпитер премине в Рак ще навлезе в 5-я ти дом и ще направи опозиция на наталния, едновременно с тригон към Асц-та. А тр Сатурн ще бъде на върха на 8 дом, съвпад СЛВ. Уран, който май също касае бременността при теб, ще бъде тригон с наталния. пр Луна върви към съвпад с Плутон, Скорпион и 8 дом.
Щом се е случило веднъж през септември, защо не пак през 2013/14 ? :) 

ПП Държа на обратната връзка ;  :blink:

И да те питам нещо, пр Луна е във Везни в 7 дом, има ли подчертан акцент на партнъорските отношения в момента при теб ?
Благодаря за отговора, Грейс  :blink: С удоволствие ще дам обратна връзка.
Партныорските взаимоотношения в момента са в застой, но когато Сатурн беше в последните градуси на Везни, транзитиращ през 7-ми и в опозиция към Меркурий У7, заедно с пр Луна в 7-ми, бях на косъм да се разведа. Единствено заради детето размислих. Чудя се, дали всичките тези транзити през 8-ми дом няма да доведат до развод? Все едно съм изпаднала в безтегловност, но ако нещата в брака ми не се променят до година, две, няма смисъл да продължаваме така.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #633 -: Ноември 21, 2012, 01:21:53 pm »
По-скоро проблеми ще има като застане тр сатурн с/у венерата ти, но по всяка вероятност и тогава ще устискаш
Виж какъв хубав тригон слънце/луна си имаш
От друга страна по-късно тоя сатурн ще ти направи квадрат с луната, тогава ми се струва, че ще е криза, пък и опозицията слънце/марс е доста точна, което малко ме притеснява
На моменти се палиш прекалено, говориш ги малко язвителни, дано с възрастта да поулегнеш :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #634 -: Ноември 21, 2012, 01:24:29 pm »
tania, вероятно си видяла, че предстои опозиция на Сатурн към Венера. Обаче ти си я имаш натално, би трябвало да имаш представа как се изразява при теб. Лично аз смятам, че ще се прояви най-вече по отношение на финансите, и твоите и на партнъора. Оста 2/8 дом е силно засегната при теб в следващия солар. Охладняване или преоценка и преструктуриране на отговорностите във връзката също са вероятни. Но аз не бих заложила на раздяла. Поне в близко бъдеще.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #635 -: Ноември 21, 2012, 03:41:43 pm »
По-скоро проблеми ще има като застане тр сатурн с/у венерата ти, но по всяка вероятност и тогава ще устискаш
Виж какъв хубав тригон слънце/луна си имаш
От друга страна по-късно тоя сатурн ще ти направи квадрат с луната, тогава ми се струва, че ще е криза, пък и опозицията слънце/марс е доста точна, което малко ме притеснява
На моменти се палиш прекалено, говориш ги малко язвителни, дано с възрастта да поулегнеш :)
Вярно, бързо се паля, ама и бързо ми минава, освен ако не е нещо сериозно.
Квадратът на Сатурн към Луната ще е след доста време, аз съвпада преживях, квадратът не вярвам да е толкова страшен.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #636 -: Ноември 21, 2012, 03:51:26 pm »
tania, вероятно си видяла, че предстои опозиция на Сатурн към Венера. Обаче ти си я имаш натално, би трябвало да имаш представа как се изразява при теб. Лично аз смятам, че ще се прояви най-вече по отношение на финансите, и твоите и на партнъора. Оста 2/8 дом е силно засегната при теб в следващия солар. Охладняване или преоценка и преструктуриране на отговорностите във връзката също са вероятни. Но аз не бих заложила на раздяла. Поне в близко бъдеще.
Благодаря, Грейс! Като се замисля, наистина е възможна втора бременност, макар сега това да не ми е приоритет. Аз имам 2 спонтанни аборта, значи сина ми трябва да е представен от 9-ти дом. Имам Стрелец на К9 и Уран там и точно при транзити на Юпитер и Уран съм забременяла, а детето е с АСЦ и Луна в Стрелец. За второ дете, ако гледам 11-ти дом - Козирог на куспидата, може наистина при транзит на Сатурн да забременея отново.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Grace

• 2257
« Отговор #637 -: Ноември 21, 2012, 04:43:49 pm »
tania, благодаря за уточнението, защото се чудех каква е ролята и защо точно Уран при забременяването. Дори щях да те питам дали не е е било неочаквано и непланирано. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #638 -: Ноември 21, 2012, 05:14:06 pm »
Таня, съжалявам за спонтанните аборти, това от един квадрат нептун/луна ли? Или заради натоварения осми?
Квадратът сатурн/луна наистина е много напред във времето, маркирах го като опасен за любовта ти, но пък както казваш-щом на съвпада удържа... :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #639 -: Ноември 21, 2012, 05:20:40 pm »
Таня,и на мен ми предстои опозиция на транзитен сатурн с нат.венера.Горе долу по същото време като теб.Моята венера е на 13гр.в телец :blink:
Аз също събирам мнения,какво носи този аспект.
При мен е по остта 4-10.
Иначе венера управлява 4ти и 11ти,а сатурн 6-7,натално в 6ти.