Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379364 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #640 -: Ноември 21, 2012, 05:44:16 pm »
Първите резултати от тр.Сатурн съвпад Луна,засегнаха сестра ми-транзитът е в 3дом,и институции и тайни(Луна-У12)+здравословното и състояние(Сатурн-У6).Направиха се опити да и бъдат отнети права,които и принадлежат. :angry:

*

Papy

• 4343
« Отговор #641 -: Ноември 21, 2012, 07:18:50 pm »
Муунлайт-това все в твоята карта?
У6 си е твоето здраве, нейното у6 е твое у8

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #642 -: Ноември 21, 2012, 08:50:19 pm »
tania, благодаря за уточнението, защото се чудех каква е ролята и защо точно Уран при забременяването. Дори щях да те питам дали не е е било неочаквано и непланирано.
То си беше и с елемент на изненада - тъкмо се бях отчаяла и тръгнах по лекари да видя, защо така се получава и неочаквано забременях отново - нямах никакви проблеми с износването този път.
Една моя приятелка е с Луна в Козирог и Юпитер в Телец, 5-ти. Забременяла е при съвпад на Юпитер с Луната и тригон към наталната му позиция. Бях й казала, че може пак да забременее при престоя на Юпитер в Телец, но нищо такова не се случи. Имаше събития свързани с първородното й дете. Явно е трябвало да погледна за транзити към У7 ( второто дете ), а такива тогава нямаше.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #643 -: Ноември 22, 2012, 06:47:22 am »
Муунлайт-това все в твоята карта?
У6 си е твоето здраве, нейното у6 е твое у8

Папи,благодаря за поясненията. :blink: Помислих,че този транзит ще е свързан с това събитие;явно ще е друго. :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #644 -: Ноември 22, 2012, 08:43:14 am »
Таня,и на мен ми предстои опозиция на транзитен сатурн с нат.венера.Горе долу по същото време като теб.Моята венера е на 13гр.в телец :blink:
Аз също събирам мнения,какво носи този аспект.
При мен е по остта 4-10.
Иначе венера управлява 4ти и 11ти,а сатурн 6-7,натално в 6ти.
Ще ни връхлетят събития по едно и също време  :blink:
Сатурн през 10-ти дом би трябвало да донесе промени свързани с кариерата и обществения статус. Опозицията му към Венера  У4 и У11  - може някой от семейството ти или приятелите ти да ти се противопостави за нещо, промени в дома, преоценка на приятелства, поставяне на по-реалистични цели. Възможни промени при някой от родителите ти.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #645 -: Ноември 22, 2012, 12:43:54 pm »
Таня,и на мен ми предстои опозиция на транзитен сатурн с нат.венера.Горе долу по същото време като теб.Моята венера е на 13гр.в телец :blink:
При мен е по остта 4-10.
Ще ни връхлетят събития по едно и също време  :blink:
Сатурн през 10-ти дом би трябвало да донесе промени свързани с кариерата и обществения статус. Опозицията му към Венера  У4 и У11  - може някой от семейството ти или приятелите ти да ти се противопостави за нещо, промени в дома, преоценка на приятелства, поставяне на по-реалистични цели. Възможни промени при някой от родителите ти.
Благодаря Таня :blink:
Тоя ретро мерк,тоя ретро мерк.....
Ами не,транзита на сатурн ми е през 4ти дом,а венерата ми е в 10ти :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #646 -: Ноември 22, 2012, 02:23:17 pm »
При мен е по остта 4-10.
Опозицията на тр Сатурн с нат Венера ако се случи преди брака, може да развали годежа, а ако е след брака подтиква към развод или съществува реална заплаха за развод от намеса на външни фактори, като цяло е период на емоционален стрес, също напрежение във финансовата област
Аха...еми то натам вървят нещата.
Бавно.....но се усеща във въздуха...
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 03:34:21 pm от Milkyway »

*

Uran

• 6041
« Отговор #647 -: Ноември 22, 2012, 06:04:30 pm »
При мен е по остта 4-10.
Опозицията на тр Сатурн с нат Венера ако се случи преди брака, може да развали годежа, а ако е след брака подтиква към развод или съществува реална заплаха за развод от намеса на външни фактори, като цяло е период на емоционален стрес, също напрежение във финансовата област

Аз я преживях наскоро. Ограничения от всякакъв характер и усещане за безрадостност. Като "бонус"- взеха да ми се лепят зрели високи мъже. (по 190см  ;D)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #648 -: Ноември 22, 2012, 06:07:34 pm »
Като "бонус"- взеха да ми се лепят зрели високи мъже.

А на мен напоследък ми се лепят или изтрещели дъртаци, или тийнейджъри.  ;D

Един нормален няма, за да ми проработи хороскопът в посока партньорство!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #649 -: Ноември 22, 2012, 06:19:42 pm »
При мен е по остта 4-10.

Аз я преживях наскоро. Ограничения от всякакъв характер и усещане за безрадостност. Като "бонус"- взеха да ми се лепят зрели високи мъже. (по 190см  ;D)

Ужас :-X
Неприятно звучи.
Лошото е,че при мен започна и квадрат на транзитен сатурн с АС...... :unsure:
Явно голяма чистка ще пада....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #650 -: Ноември 25, 2012, 01:50:53 pm »
За пореден път се убеждавам колко е важно обкръжението, за да проработи някой транзит.

Опозицията на транз. Марс към нат. Луна (при това в съчетание с Плутон) не ми донесе абсолютно нищо тия дни. Навремето транзитът на Марс към Луната работеше като по часовник - все причиняваше или битови скандали, или разногласия с жени.

Ще видим квадратът му към Слънцето тия дни какво ще донесе, най-вероятно нищо специално...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #651 -: Ноември 25, 2012, 06:34:34 pm »
Аз пък съм притихнала в очакване на взривоопасната комбинация Марс +Плутон.
Само дето не знам кой ще го отнесе.
Хубаво,че тоя път  Мерка няма да им помага. ;D

« Отговор #652 -: Ноември 25, 2012, 06:40:02 pm »
При мен е по остта 4-10.

....често е стагнация  с паричките и с партньора в любовта......и аз имам сходни предстоящи аспекти,като днес нат Венера беше опонирана от транз Венера- прекратих/за н-ти   път,но вече наистина окончателно /една доста емоционална за мен връзка с оживена комуникация по 3-9дом...мисля,че е окончателно,щото само след 5дни е и опозицията на тр Сатурн към мойта Венера и тогава вечче нещата съвсем категорично ще се подредят/по сатурновски  :( /...крайно време беше това да се случи....изтощих се от този контакт...дори се радвам,че днес имах силата да изтрия всичко негово от всякъде  /тр Марс квадратира нат Уран/...чак тогава ще дойде ред и на опозицията на Сатурн/Сатурн.....да идва,че да си  минава от реда...
Венера е У2 и У9 , а Сатурн У5...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #653 -: Ноември 25, 2012, 07:47:10 pm »
Благодаря ,че споделяш Марсин.

Ами какво да ти кажа....стагнация с парите....то мойта държавна заплатица ;Dколко повече да се стегне.Освен да намалят държавните заплати.....
Друго,което може да е ,че плащам частни уроци на детето,което се равнява по 200 лв на месец :-X
С мъжа ми е възможно да има някаква раздяла...въпреки,че това не е емоционална връзка.Т.е. тук няма любов :rolleyes:,а само съжителство.
А другата връзка и да не просъществува...няма да ме боли.Изтръпнала съм през годините към емоционални болки.Та няма да ми е за пръв път.

Както се казва"Ще поживеем,ще видим".
Каквото такова...важното е ,че все някога ще свърши :blink:

« Отговор #654 -: Ноември 25, 2012, 08:06:34 pm »

Ами какво да ти кажа....стагнация с парите....то мойта държавна заплатица ;Dколко повече да се стегне.Освен да намалят държавните заплати.....
Друго,което може да е ,че плащам частни уроци на детето,което се равнява по 200 лв на месец :-X
С мъжа ми е възможно да има някаква раздяла...въпреки,че това не е емоционална връзка.Т.е. тук няма любов :rolleyes:,а само съжителство.
А другата връзка и да не просъществува...няма да ме боли.Изтръпнала съм през годините към емоционални болки.Та няма да ми е за пръв път.

...браво на теб-щом съумяваш......аз с мойта Луна в овен и в 8д не мога....вживявам се прекалено в тези емоции ..все се заричам , и формулки разни си правя уж да потушавам емоциите- цък...Луната си е Луна.....като ти писах  това за стагнацията си мислех,че тя е не само при тези аспекти  ;D,ама сега пък съвсем се отприщва и с пълна сила......

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #655 -: Ноември 25, 2012, 09:40:51 pm »

...браво на теб-щом съумяваш......аз с мойта Луна в овен и в 8д не мога....вживявам се прекалено в тези емоции ..все се заричам , и формулки разни си правя уж да потушавам емоциите- цък...Луната си е Луна.....като ти писах  това за стагнацията си мислех,че тя е не само при тези аспекти  ;D,ама сега пък съвсем се отприщва и с пълна сила......
Мойта е в телец в 10ти,съвпад с марс...и на мен не ми е лесно :-[
А прогресивната е в скорпион в момента...също не леко положение.Но аз съм силна,така че всичко се преодолява :blink: ако се наложи ;D

« Отговор #656 -: Ноември 25, 2012, 11:07:06 pm »

Мойта е в телец в 10ти,съвпад с марс...и на мен не ми е лесно :-[
А прогресивната е в скорпион в момента...също не леко положение.Но аз съм силна,така че всичко се преодолява :blink: ако се наложи ;D
...предполагам,че се чувстваш точно като мен,значи...с малката разлика,че телецът ти я прави по-стабилна и мека....и моята прогресивна е в началото на скорпион,в края на 1ви дом ...ами..ще сме водни....не знам на мен лично тази моя луна много ми пречи/тя щото съвпада със Слънцето ми  и е част от моята същност/....ама то много емоция-много нещо у мен....като се случи нещо общо в колектива- колежките са забравили за случилото се ехе-отдавна,аз още го дъвча в мозъка си.... :(....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #657 -: Ноември 26, 2012, 09:13:07 am »
Я кажете какво мога да очаквам при транзитен У7 в опозиция с натален У1  :blink:
Започване на връзка / разногласия с интимен партныор
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #658 -: Ноември 29, 2012, 08:23:21 pm »
На 21.11.2012 г. имах участие в телевизионно предаване по националната телевизия. Поканата беше съвсем неочаквана за мен. Въпреки, че не обичам медийните изяви, много добре се получи, защото предаването беше послучай денят на християнското семейство и протече в много приятна атмосфера. Реших да си погледна планетите. Транзит на СЛВ върху натален У3.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #659 -: Ноември 29, 2012, 09:41:46 pm »
Жалко, че съм пропуснала да те гледам.