Здравейте :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера / и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то късо...ама съвсем
....аспекти към Венерата си ли да гледам или към У на асцендента или какво
...........А иначе до вчера си изживявах опозицията на тр Венера към моите Венера/У2 и У9 / и Сатурн /У5/- скъсах ненужни "приятелства"- изчистих ги...ама както трябва... сега и Сатурн довършва нещата..и така с моите опозиции и чистене ... :blink:
Да ,това съм го чела тук някъде.Че жени при аспект тр сатурн къв венера се подстригват късо...сякаш изчезва женствеността им

Като някаква кастрация се получава.
Дано не ме сполети и мен този импулс,че и аз чакам новата година опозиция на тр сатурн с венерата ми...милата.
Дано не се подстрижа късо,въпреки че съм била много пъти с къса коса,хубаво ми е.Но като че ли късата коса отива на много слаби жени,аз не съм слаба ,но не съм и дебела....
стигнах до заключението,че каквато и прическа да си направи една жена,никога няма да е лошо решение.Проблема не е в косата ,а в килограмите

На дебел човек каквато и коса да му сложиш,дебелината няма да се прикрие.А на слаб човек,каквото и да му сложиш,все ще му отива.