Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377837 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #660 -: Ноември 30, 2012, 07:22:15 am »
Някой да има представа как се проявява тр.Сатурн квадратура нат. Юпитер У9 в 11дом?

юридически проблеми, свързини с или във чужбина,или  с работа,статус, сатурн предполагам е У10
тр.сатурн в 8 ли е, засегна ли финансите,стагнира ли нещата :rolleyes:заеми ,задължения
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #661 -: Ноември 30, 2012, 07:33:40 pm »
Жалко, че съм пропуснала да те гледам.

http://bnt.bg/bg/productions/156/edition/27042/dobro_utro_s_bnt2_21_noemvri_2012
Моето интервю започва в 9,30 ч. - ориентир - зеленото кръгче на екрана долу в дясно и продължава до края на предаването с кратки прекъсвания. За съжаление не става да се превърта напред видеото, но можеш да си вършиш друга работа, ако не ти се гледа преди това.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #662 -: Ноември 30, 2012, 08:14:59 pm »
Благодаря ти, Стела! Пускам. ;)

« Отговор #663 -: Ноември 30, 2012, 08:50:52 pm »
Видях те. Браво, добро участие! Имаш много сладък глас.

*

Stella

• 7765
« Отговор #664 -: Ноември 30, 2012, 09:00:08 pm »
Видях те. Браво, добро участие! Имаш много сладък глас.

Мерси, явяването пред медии не ми е любимото занимание, но екипът беше страхотен и ме предразположиха да се отпусна. Аз не си харесвам гласа как звучи в ефир. бих искала да е по-плътен, не толкова сладникав, макар продуцентката да е на друго мнение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #665 -: Ноември 30, 2012, 11:22:58 pm »
И аз видях клипа :blink:
Хубава,секси жена. Топъл човек. Въпреки ,че тук във форума изглеждаш по-студена.
Още един път се потвърждава факта,че комуникацията по интернет е измамно нещо-нереално.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #666 -: Ноември 30, 2012, 11:38:02 pm »
И аз те видях, но ти си един от малкото хора във форума които си слагат на аватара истинска снимка, така че веднага те познах :)
Готина !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #667 -: Декември 01, 2012, 01:56:39 am »
От както мина пълнолунието и лунното затъмнение на 28.11, при мен в 3-ти дом - не мога да спя и това е :( Вероятно се дължи и на съвпада на тр. Хирон и тр. Нептун с нат. Луна на АС, някакъв ад е въртя се в леглото като луда до към 4 AM :'(
Грижа се и за човек от семеството, че е болен.
Отделно имах проблеми с нета, разни обаждания от непознати по телефона, търсят постоянно някакви хора със задължения към различни банки. Няколко грешни мейла. А последните 3 са от преди няколко минути, само с по няколко думи, хаха.

Подател: ivanka dimitrova
1. zdravei dobre li si. mina li ti udara koito te shibna gosho
2. nadqvam se che si dobre 
3. ako imash vreme mi otgovori chuli
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 02:49:19 am от romantica »

« Отговор #668 -: Декември 01, 2012, 05:17:31 pm »
Цитат
а към Меркурий какви аспекти имаш?
akruks, тр. Нептун и тр. Хирон :soe: и към нат. Меркурий в 1 дом съвпад АС;  :kva: тр.  Юпитер, :sec: тр. Плутон, :tri: тр. Сатурн. Няма аспект с Уран.

« Отговор #669 -: Декември 01, 2012, 05:23:22 pm »
Ах, тоя Гошо! Кви удари праИ, не е истина. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #670 -: Декември 01, 2012, 05:47:38 pm »
Не е точно събитие, но се чудех в коя тема да го напиша...

Забелязвате ли, че тия дни  има интересна мунданна конфигурация - йод между Юпитер, Венера и Марс?
Сега дори е точна, трите планети са в един и същи градус.

Интересно какво може да донесе, ако на някой му засяга чувствителни радикални точки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #671 -: Декември 01, 2012, 06:55:17 pm »

Забелязвате ли, че тия дни  има интересна мунданна конфигурация - йод между Юпитер, Венера и Марс?

Интересно какво може да донесе, ако на някой му засяга чувствителни радикални точки...
Абе,на мен ми се поотдалечиха от точките,ама ми донесоха онези пари,за които споменах,че даже и още една неподозирана сума от същото място.
В момента ми аспектират Плутоня,който е на 11 градус натално.

*

Stella

• 7765
« Отговор #672 -: Декември 01, 2012, 08:17:05 pm »
Няколко грешни мейла. А последните 3 са от преди няколко минути, само с по няколко думи, хаха.

Подател: ivanka dimitrova
1. zdravei dobre li si. mina li ti udara koito te shibna gosho
2. nadqvam se che si dobre 
3. ako imash vreme mi otgovori chuli

:72:

*

Stella

• 7765
« Отговор #673 -: Декември 01, 2012, 08:18:04 pm »

Абе,на мен ми се поотдалечиха от точките,ама ми донесоха онези пари,за които споменах,че даже и още една неподозирана сума от същото място.
В момента ми аспектират Плутоня,който е на 11 градус натално.

По-интересно е да знаем Плутон какво ти управлява - домове, планети.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #674 -: Декември 01, 2012, 09:11:06 pm »
Относно йод-а,при мен има опозиция на тр венера в 4ти с натална.Венера У 4ти-11ти.
Тр марс У 10ти и 5ти върви към тригон с нат венера,а тр юпитер тригон уран У7.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #675 -: Декември 02, 2012, 05:28:02 am »

По-интересно е да знаем Плутон какво ти управлява - домове, планети.
Надали е от Плутон,споменах го само заради еднаквия градус.
Тук става по - скоро въпрос за лунното затъмнение,довело до окончатален край приключване на отношения,процес,стартиран при огледалното през юни.

« Отговор #676 -: Декември 02, 2012, 06:28:02 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :-[....аспекти към Венерата си ли да гледам или към У на асцендента или какво ???    ...........А иначе до вчера си изживявах опозицията на тр Венера към моите Венера/У2 и У9 / и Сатурн /У5/- скъсах ненужни "приятелства"- изчистих ги...ама както трябва... сега и Сатурн довършва нещата..и така с моите опозиции и чистене ... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #677 -: Декември 02, 2012, 07:51:07 pm »
ЕЕЕ НЕ Я ПОДСТРИГВАЙ СЪВСЕМ КЪСО МОЛЯ ТЕ ...аз също съм с много дълга коса ,но постепенно с времето я направих стъпаловидно...дължината се запазва ,а се подстригва на пластове,така промяната не е драстична ...и пак е много красива и не ти тежи все пак дългата коса си тежи.... ;D
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #678 -: Декември 02, 2012, 08:05:39 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :-[....аспекти към Венерата си ли да гледам или към У на асцендента или какво ???    ...........А иначе до вчера си изживявах опозицията на тр Венера към моите Венера/У2 и У9 / и Сатурн /У5/- скъсах ненужни "приятелства"- изчистих ги...ама както трябва... сега и Сатурн довършва нещата..и така с моите опозиции и чистене ... :blink:
Да ,това съм го чела тук някъде.Че жени при аспект тр сатурн къв венера се подстригват късо...сякаш изчезва женствеността им :-[ Като някаква кастрация се получава.
Дано не ме сполети и мен този импулс,че и аз чакам новата година опозиция на тр сатурн с венерата ми...милата.
Дано не се подстрижа късо,въпреки че съм била много пъти с къса коса,хубаво ми е.Но като че ли късата коса отива на много слаби жени,аз не съм слаба ,но не съм и дебела....
стигнах до заключението,че каквато и прическа да си направи една жена,никога няма да е лошо решение.Проблема не е в косата ,а в килограмите ;)
На дебел човек каквато и коса да му сложиш,дебелината няма да се прикрие.А на слаб човек,каквото и да му сложиш,все ще му отива.

« Отговор #679 -: Декември 02, 2012, 08:43:42 pm »
ЕЕЕ НЕ Я ПОДСТРИГВАЙ СЪВСЕМ КЪСО МОЛЯ ТЕ ...аз също съм с много дълга коса ,но постепенно с времето я направих стъпаловидно...дължината се запазва ,а се подстригва на пластове,така промяната не е драстична ...и пак е много красива и не ти тежи все пак дългата коса си тежи.... ;D
....уф..много ми оредя щото косицата и стана слаба/ами то не беше косопад-цяло чудо! какви ли не маски и отвари мажа..слагам.../....а и искам нещо различно вече...това за стъпаловидното подстригване е идея,всъщност...ами уж й казвах на фризьорката ми да ме промени малко ,но явно трябва да пробвам при някоя друга сега....всъщност-сега се сещам- по-добре е първо да сменя фризьорката си,май  и след това вече/ако не ме направи добре/ и прическата ;)...благодаря ,Самоелка  :blink

искам нещо такова
« Последна редакция: Декември 02, 2012, 08:53:08 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)