Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378554 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #680 -: Декември 02, 2012, 08:50:26 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :-[....аспекти към Венерата си ли да гледам или към У на асцендента или какво ???    ...........А иначе до вчера си изживявах опозицията на тр Венера към моите Венера/У2 и У9 / и Сатурн /У5/- скъсах ненужни "приятелства"- изчистих ги...ама както трябва... сега и Сатурн довършва нещата..и така с моите опозиции и чистене ... :blink:
Да ,това съм го чела тук някъде.Че жени при аспект тр сатурн къв венера се подстригват късо...сякаш изчезва женствеността им :-[ Като някаква кастрация се получава.
Дано не ме сполети и мен този импулс,че и аз чакам новата година опозиция на тр сатурн с венерата ми...милата.
Дано не се подстрижа късо,въпреки че съм била много пъти с къса коса,хубаво ми е.Но като че ли късата коса отива на много слаби жени,аз не съм слаба ,но не съм и дебела....
..а-аз изживях кофти период и искам да подновя нещо в себе си,това ме стимулира ,мисля....искам да започна отново и "на чисто" и различно /Уран / Уран опозе ? /..а това за кастрирането на женствеността- намирам логика и аз..от Сатурн-да кастрира Венера.....Милки,това ме накара да се замисля сериозно върху плана си ,мила...благодаря  :blink:..но това за кг....мисля ,че по-скоро овала на лицето е по-важен...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #681 -: Декември 02, 2012, 09:22:13 pm »
Да ,това съм го чела тук някъде.Че жени при аспект тр сатурн къв венера се подстригват късо...сякаш изчезва женствеността им :-[ Като някаква кастрация се получава.

При мен, когато Сатурн направи опозиция с Венера, нямаше никаква кастрация. :))

Не ме е спохождало желание рязко да си скъсявам косата - не е в моя стил, нито ми отива. Моята по принцип много бавно расте и преди я подстригвах на пластове, стъпаловидно, дължината е до раменете. Промяната, която мога да отчета в тази насока, е че изведнъж спрях да си боядисвам косата и постепенно възвърнах естествения си цвят. По едно време дори забелязах, че косата е взела да се сгъстява и да става по-жизнена, тя ми е доста изтъняла, но изглежда пухкава и обемна. Сега вече съм с изцяло естествен цвят, последните остатъци боя отдавна са заминали.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #682 -: Декември 02, 2012, 10:08:50 pm »
....уф..много ми оредя щото косицата и стана слаба/ами то не беше косопад-цяло чудо! какви ли не маски и отвари мажа..слагам.../....а и искам нещо различно вече...това за стъпаловидното подстригване е идея,всъщност...ами уж й казвах на фризьорката ми да ме промени малко ,но явно трябва да пробвам при някоя друга сега....всъщност-сега се сещам- по-добре е първо да сменя фризьорката си,май  и след това вече/ако не ме направи добре/ и прическата ;)...благодаря ,Самоелка  :blink

искам нещо такова
Марсин, качеството на косата е въпрос на хормони, кой каквото да ти говори, да знаеш, само хормони му е спасението. Почни да вземаш противозачатъчни - прилежно изписани от гинеколог и гледай после чудеса : )
Може да си правиш и маска с Прогестерон от големите ампули също .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #683 -: Декември 02, 2012, 10:21:44 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :-[....аспекти към Венерата си ли да гледам или към У на асцендента или какво ???    ...........А иначе до вчера си изживявах опозицията на тр Венера към моите Венера/У2 и У9 / и Сатурн /У5/- скъсах ненужни "приятелства"- изчистих ги...ама както трябва... сега и Сатурн довършва нещата..и така с моите опозиции и чистене ... :blink:

в момента този импулс се подсилва и от разходящите тр.съвпад Сатурн/Венера Скорпи взаимна рецепция Плутон/Марс Козирог -желанието за промяна е неодържимо,пък ако повтарят и натални такива
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #684 -: Декември 02, 2012, 10:29:21 pm »

По-интересно е да знаем Плутон какво ти управлява - домове, планети.
Надали е от Плутон,споменах го само заради еднаквия градус.
Тук става по - скоро въпрос за лунното затъмнение,довело до окончатален край приключване на отношения,процес,стартиран при огледалното през юни.

Все пак би било интересно да знаем затъмнението, аспектирайки Плутон, в кои домове проектира резултата, чрез управителството на Плутон
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #685 -: Декември 03, 2012, 07:42:02 am »
Затъмненията нямат общо с Плутон,по оста 6-12дом бяха,на 4  юни ме информираха,че ми прекратяват договора,а сега ,получавайки заработки,които се изплащат по това време на годината ,приключих окончателно отношенията си с тях.
Нямаше и да забележа връзката между двете затъмнения,ако не ми се беше наложило да си търся правата за тези пари .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #686 -: Декември 03, 2012, 08:32:21 am »
Поне си успяла да си вземеш паричките, честито за което.  :blink:
Напоследък все повече частни работодатели и платени отпуски не искат да плащат, за бонуси да не говорим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #687 -: Декември 04, 2012, 08:50:55 am »
Мерси за което. ;D
Писала съм,че имам Венера в седми,винаги съм спазвала добрия тон и нерядко съм действала в свой ущърб само и само да има мир и любов.
Е,откак ме налази тр.Плутон,няма подобна дипломация от моя страна. ;DРежа с голямата ножица и когато успея някой да си получи заслуженото,съм мнооого удовлетворена,чак злорада. :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #688 -: Декември 04, 2012, 09:36:53 am »
Е,откак ме налази тр.Плутон,няма подобна дипломация от моя страна. ;DРежа с голямата ножица и когато успея някой да си получи заслуженото,съм мнооого удовлетворена,чак злорада. :rolleyes:

При мен транзитът на Плутон към Слънцето и Луната още действа, макар че е вече разходящ.

Преди се чудех какво ли ще ми донесе квадратът на тр. Плутон със Слънцето, очаквах да бъдат засегнати отношенията с важен мъж в живота, раздяла с партньор. Но нищо подобно не се случи, не е засегнат личният живот. За сметка на това донесе подлост, лицемерие и некоректност от близък мъж, в някакъв смисъл роднина. До степен на пълно отвращение и презрение към въпросния човек, демонстиращ отношение на дребен тарикат и отрепка. Някой ден може и да разбере, че не всичко се купува, особено стойностните неща в живота, и ще си плати за безочието.

И аз като теб режа с голямата ножица, рядко обаче виждам някой да си е получил заслуженото...

Но при други обстоятелства, ако бях омъжена и с дете, транзитът на Плутон към светилата можеше да донесе много по-болезнени събития, кваратът му със Слънцето можеше и да е развод, особено след сатурновия транзит към повечето ми планети в кардиналния кръст. Тъй че всяко зло - за добро! :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #689 -: Декември 04, 2012, 02:21:00 pm »
  Загледах се в тоз Йод, Лили, който го споменаваш...На мен ми засяга чувствителни точки - към тази дата - съответно - Марс и Плутон са били съвпад със Слънцето ми, Юпитер на 150 от него, а Венерата е била в съвпад с Вертекса ми и на 4 гр.съвпад от Марса ми....Значи върха на Йода /Юпитер/ се пада в 12 дом, а двете му рамена които засягат Слънцето и Марса ми съответно в 7-ми и 6-ти.....Едно от проявленията предполагам - приятеля ми иска да пътувам до него за 3 дена, а шефа не ми разреши петък и събота - края на тази седмица да отсъствувам от работа....Още не съм го измислила - но ако видя че приятелят ми наистина иска много да се видим, взимам си чукалата и да ме няма. Пък и става точно 1 месец от началото на трудовия ми договор.... Ще стане ясно...още няколко дена.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #690 -: Декември 04, 2012, 07:54:23 pm »
Когато говорите за Плутон съм светилата се сещам ,че ми предстои секстил на Плутон към натална Луна,мисля ,че ще е за добро ,вие как мислите момичета
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #691 -: Декември 04, 2012, 08:42:40 pm »
Когато говорите за Плутон съм светилата се сещам ,че ми предстои секстил на Плутон към натална Луна,мисля ,че ще е за добро ,вие как мислите момичета

Хубаво аспектче, само от него не бих чакала

*

Stella

• 7765
« Отговор #692 -: Декември 04, 2012, 10:30:59 pm »
Здравейте  :blink:..блокирах и не мога да се светна какво да гледам- в Уранова и Сатурнова опозиция съм /както и опозиция на Сатурн към мойта Венера /  и имам крещяща нужда от промяна и на външния си вид- с дълга коса съм от 20г и сякаш имам силен импулс/той е от няколко месеца принципно ,ама сега се позасили доста / да я подстрижа, и то  късо...ама съвсем :

С негативен аспект на Сатурн към Венера преоткрих късите прически, след дълги години поддържане на дълг коса. Толкова много никога не бях експериментирала с косата си, както през този период. Държах да е момчешки къса. Сатурн/Венера е враг на женствеността и кокетството. Изисква строг вид и никакви фриволности и флиртове.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #693 -: Декември 04, 2012, 11:03:50 pm »
Хм, аз при тоз аспект не се подстригах
Да не би щото венера е в козирог?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #694 -: Декември 04, 2012, 11:06:11 pm »

И аз, дори ми поизрастна малко косата.
Да не би защото Венера е в Овен? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #695 -: Декември 04, 2012, 11:10:04 pm »

предполага се, че наталната и природа не е чужда на енергията на Сатурн, свикнала е с нея, но само това - едва ли

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #696 -: Декември 04, 2012, 11:12:01 pm »
Хахахх,аз дато хем съм със Сатурнова Венера,хем е опозе със Сатурн,така си мечтая да имам дълга коса.. ;D
Посещенията при фризьор годишно за по - кардинално рязане са колкото пръстите на едната ми ръка,надали е от Сатурна.
Че обичам естественото,обичам,ама чак враг на женствеността ми звучи прекалено.
Виж,харесвам прибрани коси- на кок,опашка или рибена кост :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #697 -: Декември 04, 2012, 11:22:56 pm »
Не забелязах опозицията на тр. Сатурн към нат. Венера да ме е направила по-малко женствена, стилът ми на обличане, гримът и прическата рядко претърпяват драстични промени. Единственото, което може да се отчете в тоя период, е че по-често си вдигам косата на кок, не я нося пусната, но и за това си има логично обяснение - зачестилите се косопади и липсата на време да правя експерименти с пусната коса. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #698 -: Декември 07, 2012, 07:03:13 am »
при мен  сх. съвпад тр.Сатурн в Скорпи / Венера, много често се обличам в черни дрехи,спрях да нося любимите ми камъняци,никакви бижута,стагнира ми финансите,щото тя е У2, а докато транзитираше във нейният дом -2 дом,имах относително стабилен откъм доходи период,щом мина в 3д.,в знака на Венера ,соц.контакти,средата в която бях ми липсва,но саде-сати е за скорпи луните,ще стискам зъби ,ако ми останат здрави през този период, за пръв път сложих  очила в живота си за четене,сега остава да улезна и в критическата,поради хормоналната стагнация,все пак венера упр.жлезите с вътрешна секреция :mellow: и ще съм като по учебник :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #699 -: Декември 07, 2012, 07:24:08 am »
при мен  сх. съвпад тр.Сатурн в Скорпи / Венера, много често се обличам в черни дрехи,спрях да нося любимите ми камъняци,никакви бижута,стагнира ми финансите,щото тя е У2, а докато транзитираше във нейният дом -2 дом,имах относително стабилен откъм доходи период,щом мина в 3д.,в знака на Венера ,соц.контакти,средата в която бях ми липсва,но саде-сати е за скорпи луните,ще стискам зъби ,ако ми останат здрави през този период, за пръв път сложих  очила в живота си за четене,сега остава да улезна и в критическата,поради хормоналната стагнация,все пак венера упр.жлезите с вътрешна секреция :mellow: и ще съм като по учебник :mellow:
И аз трябва да слагам очила ;D за четене.
Имахме профилактични прегледи в работата и офтамолога каза,че съм развила далекогледство.От възрастта било ;D
0.5,но можело и да не слагам.Но пък аз все по-често се затруднявам при четене,особено на дребен шрифт.
Нямам нищо против очилата,сигурно ще ми придадат по-изтънчен вид :-[