Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379238 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Събития и транзити
« Отговор #720 -: Декември 09, 2012, 11:03:12 pm »
...макар че ми хрумва един весел сценарий, представи си да ме беше приел някой симпатичен доктор в Спешния център  :P Иначе нали Хирон с болката се свързва, затова го посочих.

Аз затова ги мразя романтичните филми, само лъжат хората :)

Тр слв ти е в/у мидпойнта венера/марс, ако правилно съм сметнала, наталният-в 6-ти, дали и това не е допринесло?

« Отговор #721 -: Декември 10, 2012, 07:28:16 am »
Изи бързо възтановяване :blink: общият егрегор на форума също те подкрепя ;D

с огледален съвпад Луна -Плутон,като на Асц. и тр.Сатурн е върху Плутон, ния с Плутон на Асц. бързо излизаме от кризистни ситуации, и оцеляваме,
тр.Уран на К6 Овен, тр.Слънце съвпад Уран,карето на тр.Марс  У6 към  У1
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #722 -: Декември 10, 2012, 12:04:27 pm »
Благодаря, Стерличка, в интерес на истината това за бързото възстановяване  е точно така(и в прекия(лекар ми го е казвал след светкавично оздравяване на крак след операция) и преносен смисъл), ако знаете как ми се е подуло цялото чело... приличам на извънземно  :'(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #723 -: Декември 12, 2012, 07:10:59 am »

ако знаете как ми се е подуло цялото чело... приличам на извънземно  :'(

това е трансформация по плутон върху луна,след това ще осъзнаеш колко добре изглеждаш като се върне старият лик преди травмата и ще си го заобичаш повече :mellow: :blink:

« Отговор #724 -: Декември 12, 2012, 10:09:24 am »
 :88:
най-накрая се реших да си направя нова прическа като следствие от този инцидент(ще си подстриа бетон, от много време го обмислям, чак сега се реших)...и мисля, че си много права, Стреличка, ще си харесвам лицео много повече сега, след като видях деформацията.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #725 -: Декември 12, 2012, 02:01:41 pm »
Акрукс  :wub: Да ти се връща стократно хубавото пожелание, позволяваш ли само да добавя към него следното, да се спъвам в куфар, но да има КОЙ да ме хване, за да не падна  :-[

« Отговор #726 -: Декември 13, 2012, 01:42:46 pm »
Вчера получих нервен срив, придружен с натрапчиви мисли за самоубийство. Не се бях чувствала така от 2-3 години. Свикнала съм с депресивните състояния през зимата, но това вчера ме уплаши. Чудя се дали ще е еднократно или ми предстои някакъв кризисен период?

« Отговор #727 -: Декември 13, 2012, 02:54:15 pm »
Благодаря ти за хубавите думи, satin! :) :*

« Отговор #728 -: Декември 14, 2012, 03:00:12 pm »
Четох интерпретации на тр.Сатурн в квадрат с Меркурий и тр.Меркурий в квадрат със Сатурн - много точно описват състоянието ми напоследък. :-\ Благодаря ви.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #729 -: Декември 15, 2012, 12:08:53 pm »
Човек роден 5 дни след пълнолуние,може ли да се каже че му влияе,че ще му влияе това през целия живот?
Има ли нещо специфично при тези хора?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #730 -: Декември 15, 2012, 09:46:18 pm »
Човек роден 5 дни след пълнолуние,може ли да се каже че му влияе,че ще му влияе това през целия живот?
Има ли нещо специфично при тези хора?
5 дни са много, при пълнолуние Слънцето е в опозиция с Луната, когато някоя планета квадратира едното светило е в квадрат и с другото- кофти
от значение е кой дом управляват светилата, в кой дом са разположени- не може за всички да е еднакво влиянието
Благодаря ти,това исках да разбера.Значи 5 гр е много.

« Отговор #731 -: Декември 18, 2012, 04:45:34 pm »
От скоро имам огромно желание и вдъхновение да рисувам, и какво да видя в транзитите - БАМ, транзитен Марс в 5-ти дом, точен съвпад с Уран /У6/, тригон с Меркурий упр. на Асц и на 10-ти дом. Също така транзитен Сатурн /У5/ в точен тригон с натален Марс.

Действам тези транзити и това е :P .

*

Papy

• 4343
« Отговор #732 -: Декември 19, 2012, 10:56:28 am »
Тр плутон в осми в опозиция у8 какво ви говори?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #733 -: Декември 19, 2012, 01:14:28 pm »
Сетих се, че и при мен го има - у8 е Меркурий, но почти целия знак Рак попада в 8 дом барабар с Луната.

Финансови затруднения, емоционални проблеми и период на изолация, преосмисляне на съществуващите връзки, не само интимни.

Кредити не съм теглила, с чужди пари също нямам вземания-давания, но ще ви посъветвам при такъв транзит да внимавате, ако давате пари назаем или ако има да ви се плаща нещо за свършена работа при нерегламентирани с трудов или друг вид договор отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #734 -: Декември 20, 2012, 11:57:30 am »
финансова криза, конфликт с общи пари, параноя или страх от смъртта
зависи коя планета е У8, управлява ли друг дом, кой дом управлява Плутон,  така наизуст няма как да ти се даде точен отговор

Скоро ще имам повод да си сложа нов солар, тогава ще ми кажеш цялостно :)
Точно в този случай питах за карта на близък, понякога като ми е много вътрешен човекът и му знам живота, характера и т.н., имам нужда от страничен поглед

« Отговор #735 -: Декември 20, 2012, 05:20:25 pm »

без повод не можеш ли :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #736 -: Декември 20, 2012, 05:45:38 pm »

без повод не можеш ли :rolleyes:

Какво, картата ли ти трябва  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #737 -: Декември 23, 2012, 02:34:29 pm »
Някой има ли наблюдения кои транзити могат да дадат физически мързел  ;D

Венерката

*

Lillie

• 30532
« Отговор #738 -: Декември 23, 2012, 03:30:38 pm »
А Юпитер?
На мен като ми мина първо през Марса, а после през петодомния стелиум в голяма летаргия бях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #739 -: Декември 23, 2012, 05:03:10 pm »
А Юпитер?
На мен като ми мина първо през Марса, а после през петодомния стелиум в голяма летаргия бях.
На мен ми вися/и пак ще виси на марса в близнаци
Не ме мързи