Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378144 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Събития и транзити
« Отговор #760 -: Декември 27, 2012, 11:11:43 pm »
Не става въпрос за партия, а за неформални сдружения в интернет. Не познавам никого лично. Обединяват ни някакви идеи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #761 -: Декември 27, 2012, 11:36:10 pm »
 През последната година социалният ми живот е повече виртуален и донякъде обществено ангажиран.

*

Papy

• 4343
« Отговор #762 -: Декември 27, 2012, 11:46:37 pm »
Само това ли е въпроса?

Венера у11 в 9-ти, съвпад слв: идеите винаги са били важни, и ще бъдат. Общностите-също. Транзит на уран, сега на марс
Юпитер в аспект с мц
И от марс още може да се очаква-комуникации, дано да не те скара с някой близък/роднина/съсед
Азът малко ще му пострада самочувствието
А бе-дано да не съм права, но ми се струва, че аспектите се засичат-разрив с някой по 3-ти е много възможен.
Имаме и един прилично точен куинкос сатурн/марс, което означава, че като дойде тр сатурн в съвпад с нат марс, може да се очакват кариерни/обществени промени.
« Последна редакция: Декември 27, 2012, 11:58:22 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #763 -: Декември 28, 2012, 12:04:13 am »
И две въпросчета, ако може :)
- какво стана при тр плутон кв натална венера
- какво стана при тр слв съвпад нептун

*

Uran

• 6041
« Отговор #764 -: Декември 28, 2012, 12:13:20 am »
При квадрат на тр. Плутон с нат. Венера- срив финансов и всякакъв друг.
Съвпада на възела с Нептун не съм го усетила.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #765 -: Декември 28, 2012, 12:22:35 am »
През последната година социалният ми живот е повече виртуален и донякъде обществено ангажиран.

уау, впечатлена съм, досега съм усещала само марсът ти в скорпион в 4дом. Много скромно, я виж каква мощна карта. Фиксираността тук помага на случая-марс опозе сатурн. По теорията за сектите, която ползвам и никога не ме е излъгала-твоите малефици не са толкова лоши, защото всеки си е на мястото. Марс над хоризонта при дневното ти раждане щеше да прави повече поразии с грубиянски изцепки, а той си е на мястото -в долната хемисфера, "овлажнява се" и дава резултат, действа когато трябва, а не импулсивно. А пък сатурн е осветен от слънце-учи се от грешките си и не прави световни гафове. Меркурий от 7-медии с тиргон юпитер и уран, електронни има успех. Меркурий -ретро и във водолей-търсиш неща и хора -далеч ото миналото или от бъдещето като идеи или начин нам ислене, уважаваш екстраординарното, особено ако не си позволяваш ти сама да го изразиш.Но и в 7дом-нагласяш твоите по-мъдри от на другите ментални модели според това-да намериш себе си в идеите и мислите на другите. Меркирий в тригон с Диспозитора си -намесени са 3 и 12-тук в това нет-пространство има някакъв усет за анонимност-та тук може да се кажат неща ,които не са за пред хората, но са истина и неща, заради които боледува обществото. Слънцето е У-л на 1 , но е в 7 -водолей , иска партньорство, иска-Ние, а пък луната има сама по себе си дарби, творчески способности за изразяване. Управителят на 10-овен на МЦ ще иска потопяване в скорпион в4 дом, а луната ще пренесе влиянието на тази интензивност към сатурн в 10-желания наистина професионалният успех да е базиранна истинските способности, реализираният личен рожден потенциал чрез много труд и само със собствени усилия. Тук сатурн е в 10 дом-но няма да има падение, ако правилно се използват потенциалите, защо той е "осветен"-в половината на слънцето-духа, осъзнаването.

*

Papy

• 4343
« Отговор #766 -: Декември 28, 2012, 12:28:02 am »
При квадрат на тр. Плутон с нат. Венера- срив финансов и всякакъв друг.
Съвпада на възела с Нептун не съм го усетила.

Мерси :)
За тр на слв-ако кажем среща с някой чуждоземен-за приятно изкарване в рамките на няколко дена-не си спомняш такова нещо?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #767 -: Декември 28, 2012, 08:25:59 am »
Уран,щях да гледам транзитите, ама те -бегали ;)Ще постнеш ли пак картата?ТРябва ти регистрация, затова изчезва графиката.

« Отговор #768 -: Декември 28, 2012, 09:40:35 am »
И две въпросчета, ако може :)
- какво стана при тр плутон кв натална венера
- какво стана при тр слв съвпад нептун

по първото тиренце,  ;)мога да помогна със секстил тр.Плутон Коза/Венера Скорпи У2,9 до дотук добре,диспозитора й е благосклонен,но в същият градус е К2,К8 и към него Плуто хвърляше каре ей туй не го забелявах в началото,за ужас на асц.дева и щраках с пръсти докато  бухалка не се стовари отгоре им заради утежнения по 8 и черният списък трябваше да се изчисти без наличности по 2 дом ,
колапс,потопих се надълбоко и се научих да живея анаеробно, това беше лятото, сега вече част от подводницата ми е на светло,бавно изплувам,дишам спокойно, тр.Плуто вече е в тригон към Асц/ Марс, У8,и по натал е там,така,че се научих да отчитам и напр.асп .на тежкарите към куспида на дом

по второто тиренце, :mellow: тр.СЛВ Скорпи върху нат.Нептун, У7,ще засегне хората по 7  в живота ми,някъде около  8 март 2013 е точният аспект,смятам да усвоим някаква нова опитност по зачитане на празника, да изживеем степен на семейна медитация нейде сред природата,живи и здрави до тогава :blink:или някой нов нептунов типаж ще се появи  тогава
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #769 -: Декември 28, 2012, 10:52:42 am »
Секстилите на плутон още не са ми еднозначни
Кой е диспозиторът на венера, който тр плутон е засегнал с квадрат?

« Отговор #770 -: Декември 28, 2012, 03:39:12 pm »
написала съм всичко

*

Papy

• 4343
« Отговор #771 -: Декември 28, 2012, 04:44:35 pm »
написала съм всичко

Мда, който не чете внимателно, чете два пъти :)
Чудя се дали твърд транзит на плутон, когато натално не аспектира лична, ще е толкова тежък

« Отговор #772 -: Декември 28, 2012, 05:52:58 pm »
Девойки, как може да се отрази Плутон върху Нептун(у11)/Меркурий(у1/5) в 8ми?
//никога не съм била групов човек, чудя се дали ще е нещо такова, бавно узрях за колективната идея:Д съвместна творческа дейност, бива, нали? (и темите, които ме вълнуват в момента, са по 8ми дом, ама да не си гадая на вятъра:Д)

*

Uran

• 6041
« Отговор #773 -: Декември 28, 2012, 06:27:12 pm »
Уран,щях да гледам транзитите, ама те -бегали ;)Ще постнеш ли пак картата?ТРябва ти регистрация, затова изчезва графиката.

*

Uran

• 6041
« Отговор #774 -: Декември 28, 2012, 06:29:13 pm »
Oтносно съвпада на тр. СЛВ с нат. Нептун- много гледам картини напоследък.

*

Papy

• 4343
« Отговор #775 -: Декември 28, 2012, 06:34:32 pm »

Хубаво проявление :)
Аз пък по тия транзитни възли все хора чакам

*

Uran

• 6041
« Отговор #776 -: Декември 28, 2012, 07:02:14 pm »

Хубаво проявление :)
Аз пък по тия транзитни възли все хора чакам

Сега, като написа хора, мога да кажа, че имаше и проявление с хора. Писа ми един човек- да ме агитира за нещо (което не е много ОК за мен и даже, би ми навредило) и да се изживява като ментор. Не е чужденец, но говори няколко езика.

« Отговор #777 -: Декември 28, 2012, 07:13:01 pm »
Уранче,фотографията е по нептун,обичаш ли да снимаш

« Отговор #778 -: Декември 28, 2012, 09:09:16 pm »

Уранче, Ръшман за тр.Нептун в 8 дом пише,че може да ти намалее либидото ,споменава и импотентност,той идва от 5 дом, свързан с любовта

*

Uran

• 6041
« Отговор #779 -: Декември 29, 2012, 12:08:30 am »
Не съм регистрирала подобно влияние. ;D Имам все пак скорпи Марс натално.