Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377915 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Събития и транзити
« Отговор #900 -: Януари 25, 2013, 07:54:42 pm »
Как може да се тълкува транзита на юпитер през 12 дом?
Аз имам тр. Юпитер от половин година в 12 ми дом.
Определено периода,в който е ретро,ми се отрази много добре.
Нищо конкретно,освен,че се чуствам доволна от себе си и живота. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #901 -: Януари 25, 2013, 11:34:53 pm »
Как може да се тълкува транзита на юпитер през 12 дом?
Аз имам тр. Юпитер от половин година в 12 ми дом.
Определено периода,в който е ретро,ми се отрази много добре.
Нищо конкретно,освен,че се чуствам доволна от себе си и живота. ;D
Аууууу блазя ти :blink:Дано и на мен така :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #902 -: Януари 26, 2013, 04:18:44 pm »
Аз мога да ти кажа какво очаквам да се случи. Разширение в областта на астрологията. Вече ще се съм втори курс тогава :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #903 -: Януари 26, 2013, 04:39:17 pm »
Аз мога да ти кажа какво очаквам да се случи. Разширение в областта на астрологията. Вече ще се съм втори курс тогава :)
Супер! Само така :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #904 -: Януари 29, 2013, 01:30:47 pm »
Интересно, асол, keep on :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #905 -: Януари 29, 2013, 04:29:18 pm »
Дайте да напривим хороскоп на Златко Баретата ;D
Има ли му някой данните? :lol:

*

ivola

• 41
« Отговор #906 -: Януари 29, 2013, 08:35:59 pm »
Златко Иванов  - Баретата  - 15.10.1968 г. гр. Гурково

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #907 -: Януари 30, 2013, 08:27:26 am »
Дайте да напривим хороскоп на Златко Баретата ;D
Има ли му някой данните? :lol:
15 октомври 1968 г. в Гурково.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #908 -: Януари 31, 2013, 07:13:49 am »
Сатурн ми е на 2 гр от точната опозиция с венера,и започнаха да ми се прокрадват дяволските идеи за подстригване късо ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #909 -: Януари 31, 2013, 05:02:20 pm »
Сатурн ми е на 2 гр от точната опозиция с венера,и започнаха да ми се прокрадват дяволските идеи за подстригване късо ;D
Не вярвах, че така ще ми повлияе, но и аз се подстригах доста късо. Много ми е по-удобно и практично така. Моята Венера е на 2, 3 гр. преди твоята, ако не се лъжа  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #910 -: Януари 31, 2013, 10:57:12 pm »
Венера през ДСЦ - изгоних един мухльо от живота си. Ама той пак ще се върне :( Поне опита това показва.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #911 -: Януари 31, 2013, 11:07:08 pm »
И на мен след няколко дни ми предстои съвпад на тр венера първо със сев възел ,после с ДС.
 :lol:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #912 -: Януари 31, 2013, 11:37:27 pm »
И на мен след няколко дни ми предстои съвпад на тр венера първо със сев възел ,после с ДС.
 :lol:

Да споделиш какво ти се е случило. При мен беше много буквално.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #913 -: Февруари 01, 2013, 08:20:13 pm »

При мен опозицията на Сатурн към Венера мина отдавна, Сатурн вече е в знак, от който не прави аспект с Венера. Но изненадващо дори за себе си скъсих рязко косата, но асиметрично, за да запазя малко илюзия за дължина отпред. Една водолейска Венера ме подкукуроса, накрая се съгласих на тоя експеримент. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #914 -: Февруари 01, 2013, 09:47:50 pm »
Честито, Лили! И айде нова прическа, ново гадже :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #915 -: Февруари 01, 2013, 09:56:31 pm »
Забелязахте ли интересно съвпадение?
Утре и Венера, и Марс сменят знак, в един и същи ден се пада.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #916 -: Февруари 01, 2013, 10:03:57 pm »
Честито, Лили! И айде нова прическа, ново гадже :blink:

Благодаря.  :blink:

Учудващо бързо приех тази драстична промяна, смених и цвета към доста по-тъмен. От транзитния Уран в точен квадрат към Луната ще да е.

Отчитам влиянието на транзитния СЛВ в съвпад с АС донякъде сходно с Уран - дава желание да промениш нещо ако не в обкръжението си, то поне у себе си. Също така желание да промениш по някакъв начин външния вид - да създаваш ефекти, които да те отличават от тълпата, но не чак толкова ексцентрично като при Уран.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #917 -: Февруари 01, 2013, 10:26:54 pm »
Лили,браво на теб-реши и попромени визията си.....аз така и не се реших на промяна,въпреки опозицията на тр Сатурн към Венерата ми/в съвпад с Сатурна ми/.....само малко си поизтъних косата-нищо друго..а имах огромен импулс за промяна,който така си и остана в небитието........

А сега тр Венера квадратира У1/не се харесвам,ама никак сега/    и У10/Меркурий/ - си имам огромни трудности в общуването в службата,но разчитам на транзита на Юпитер/който вече е директен / през мой10дом-съвсем в началото му,но имам и квадрат на Марсовете/просто "ей така" вмъкнато :P/.......когато тр Венера квадратира Слънцето и Луната ми се късах от ревност и дискомфорт общ и емоционален.......поради опозицията на Сатурните/У5 /, в момента поддържам стар контакт с доста по-голямо от мен другарче :P...... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #918 -: Февруари 02, 2013, 08:19:42 am »
А сега тр Венера квадратира У1/не се харесвам,ама никак сега/    и У10/Меркурий/ - си имам огромни трудности в общуването в службата,...когато тр Венера квадратира Слънцето и Луната ми се късах от ревност и дискомфорт общ и емоционален.......поради опозицията на Сатурните/У5 /, в момента поддържам стар контакт с доста по-голямо от мен другарче :P...... :blink:
Е, при мен тр Венера извърши тригон с моя У1, а също не се харесвам напоследък...
 Ревността ти е провокирана от транзитния Марс водолей в квадрат към твоя Марс, който пък е във взаимна рецепция с твоята заточена Венера
о-да...много усещам квадратурите на Марсовете  и винаги тогава ми е много напрегнато около мен и вътре в мен..ама как се нареждат събитията значи-всичко е свързано....до скоро събитията около мен бяха едни спокойни, хармонични.....и когато започнаха квадратурите-първо на Слънцето,след това на Марс ,а сега и на Венера към моя стелиум /Слънце,Луна -в овен и Меркурий,Венера и Сатурнв началото  и Марс в средата на телец/ нещата коренно се промениха...първо започна вътрешната ми безпричинна за мен неудовлетвореност от хората и фактите около мен,дискомфорт и несигурност в любовта ми,,много работа в службата  ,съчетана с вътрешно напрежение и за капак отношението на малката шефка към мен,което почти ме срина емоционално,щото ме юрка на 100места/щото "само ти се справяш там най-добре"- естествено  ;)/,а ме е оценила много ниско в акредитац.оценка за годината/не ,че ми дреме за самата оценка,но понякога зависи заплатата от нея,макар,че при нас -не..но въпросът за мен е принципен/,което ми създава пък други проблеми....но пък тр Юпитер е на МЦ в момента,така ,че....разчитам на него...и не само ,разбира се.... ;D :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #919 -: Февруари 02, 2013, 07:14:32 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 08, 2013, 12:56:39 pm от sindi »