А сега тр Венера квадратира У1/не се харесвам,ама никак сега/ и У10/Меркурий/ - си имам огромни трудности в общуването в службата,...когато тр Венера квадратира Слънцето и Луната ми се късах от ревност и дискомфорт общ и емоционален.......поради опозицията на Сатурните/У5 /, в момента поддържам стар контакт с доста по-голямо от мен другарче
...... :blink:
Е, при мен тр Венера извърши тригон с моя У1, а също не се харесвам напоследък...
Ревността ти е провокирана от транзитния Марс водолей в квадрат към твоя Марс, който пък е във взаимна рецепция с твоята заточена Венера
о-да...много усещам квадратурите на Марсовете и винаги тогава ми е много напрегнато около мен и вътре в мен..ама как се нареждат събитията значи-всичко е свързано....до скоро събитията около мен бяха едни спокойни, хармонични.....и когато започнаха квадратурите-първо на Слънцето,след това на Марс ,а сега и на Венера към моя стелиум /Слънце,Луна -в овен и Меркурий,Венера и Сатурнв началото и Марс в средата на телец/ нещата коренно се промениха...първо започна вътрешната ми безпричинна за мен неудовлетвореност от хората и фактите около мен,дискомфорт и несигурност в любовта ми,,много работа в службата ,съчетана с вътрешно напрежение и за капак отношението на малката шефка към мен,което почти ме срина емоционално,щото ме юрка на 100места/щото "само ти се справяш там най-добре"- естествено

/,а ме е оценила много ниско в акредитац.оценка за годината/не ,че ми дреме за самата оценка,но понякога зависи заплатата от нея,макар,че при нас -не..но въпросът за мен е принципен/,което ми създава пък други проблеми....но пък тр Юпитер е на МЦ в момента,така ,че....разчитам на него...и не само ,разбира се....

:wub: