Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377678 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Събития и транзити
« Отговор #980 -: Февруари 20, 2013, 09:17:26 pm »
Ние тук го обърнахме на говорим си за секс, а има цяла тема...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #981 -: Февруари 20, 2013, 09:18:11 pm »
Има ли?  :unsure:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #982 -: Февруари 20, 2013, 09:23:15 pm »
Ти пък що веднага намесваш парите, понякога нещата стават и просто от любов към спорта.  ;D

Прости за черногледството, но до любов към спорта се стига обикновено, като няма с какво друго да впечатлиш т.е и пари не дават  ;D.

Ние тук го обърнахме на говорим си за секс, а има цяла тема...  ;D

Говорим си за реалностите, пък за секс в Петък  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #983 -: Февруари 20, 2013, 09:31:41 pm »
Санти, до любов към спорта обикновено се стига, когато няма какво друго да се прави в петък вечер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #984 -: Февруари 20, 2013, 10:04:36 pm »
Трябва да си много неподготвен, за да те върнат от дипломна защита
Ако нещо се издъниш, оценката е 5
Така че когато и да се яви, освен ако не е преписала/откраднала-проблеми не се очакват :)

Въпросът не беше за връщане, защото тя се е подготвила достатъчно добре!
А ЗА ПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ, В КОЕТО ДА СЕ ЯВИ - сега или м.юли?
Нали астрологията е затова, да ни помогне. Ако не можем да я използваме успешно затова, то какъв е смисълът от нея?!

Изтрих картата, ако случайно реши някой да се включи ще я поставя отново!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #985 -: Февруари 21, 2013, 08:49:32 am »
Либра, забелязах още преди време алармираща тенденция в поведението ти, но се отказах да коментирам - да се доверяваш на непознати мъже, да ги каниш у вас или да им ходиш на гости. Не можеш всеки път да разчиташ на късмета си, че нищо, което не желаеш, няма да ти се случи. Бъди предпазлива! Има мъже, които приемат поканата у дома като покана за секс, а гледането на филм - като прелюдия към главното действие. Всякакви има - бъди бдителна!

При транзита на Плутон в съвпад с У5 и У7 и Уран в 7-ми дом в опозиция с натални Слънце и Марс може да попадаш на плутонови партньори (властни, налагащи се, манипулативни и т.н.) с агресивно поведение.

Алармираща тенденция... Просто се опитвам да създавам приятелства.  :'( Виждах се с доста хора досега, с някои се виждаме още от време на време, а други просто изчезват. Сякаш ми е много трудно да създам някакви трайни отношения, а толкова много ми се иска, но това да идват безброй хора в живота ми, а след това да си отиват, въобще не ме прави щастлива...

Но пък обичам да събирам хората. Утре мисля да правя бургер парти  :rolleyes:. Кой иска да дойде? Ето как изглеждат 30 бургера.
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 08:55:54 am от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #986 -: Февруари 21, 2013, 09:31:08 am »
Извинявай за въпроса, но на колко години си?
Според мен трябва да сложиш спирачки и да спреш да искаш трайните неща да станат сега и веднага. Трайните отношения предполагат да им се даде време. Няма как от две срещи да искаш трайност. Не ми се струва нормално да каниш непознати вкъщи. Има достатъчно публични неща, на които можеш да се виждаш с хората и да ги опознаеш. Дай се време да разбереш и да опознаеш тези хора и да прецениш дали те са тези, с които можеш да създаваш трайни контакти.

« Отговор #987 -: Февруари 21, 2013, 10:57:57 am »
Либра, какви приятелства се опитваш да създаваш всъщност?! Ти сама се хвърляш към някого като удавник за сламка и се буташ между шамарите.

И много ясно, че ще изчезнат - нали бургерите свършват :D  Виж, ако беше ти manager на Burger King вероятно нещата щяха да са други, но не си.

Пренареди си приоритетите в главата, за да дойдат и подходящите хора. Почти при всеки има период от живота си, в който остава сам, за да се намери. А и хората, от които имаш нужда, може да са вегани или суровояди и да не се впечатляват от 1 безплатен бургер.

Ако ме поканиш мен - веднага бих ти казала с него да нахраниш един клошар или бездомно куче.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #988 -: Февруари 21, 2013, 04:23:40 pm »
Някакви лични впечатления за някой от  транзитите -  Сатурн през 4 дом секстил Уран (3 д,У7),точен съвпад на слв с Нептун (в4, У8) и Нептун секстил МЦ.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #989 -: Февруари 22, 2013, 02:34:47 pm »
Кое в Меркурия провокира подобен отговор от мен? В опозиция на Сатурн ми е.
Или е ходящият секстил на транзитна Венера с Овнешката ми Луна? Венера ми е мениджър на Асцендента   ;)

Цитат

Обещах си както на себе си...така и на близките си , (ПРОСТЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ) че всичките онези години в които съм била близо дори в неприлична близост до определени политически партии , политици...мръсници са в миналото. Но болката явно е доста силна...
....през парите дарени на фондация Демокрация (управителя обичаше много пържоли ;D) , през кабинета на Филип Димитров и съдебните битки години наред...с откровените интервюта пред вестници (какви ли не)...през политически партии като столетницата , като РЗС...,като ДПС...и други....като разни смешни депутатчета и министърчета.
Аз мога да говоря и не се страхувам..,не се притеснявам...
За мен обаче в последните години ДЪРЖАВАТА СЕ ПРЕВЪРНА В МАЩЕХА...,
Дълбок поклон към Левски и кръвта пролята в ПАМЕТ НА ЛЕВСКИ!
Марая, ако не те е страх да говориш, провокирай интервю и застани с името и лицето си, дори и тук във форума. Много от хората не могат да оценят плача ти или усилията ти да се справиш с несправедливостите. Излишно е постоянно да намекваш за контакти с политически сили и да се оплакваш от тях. Явно си ги обиколила всичките или си толкова важна, че те теб обикалят. Не те познавам и не знам.

Аз нямам такива контакти, защото лично съм избрала да нямам, политици около мен не искам, а имам възможност да имам. Имам собствена, критична мисъл по темата и съм я формирала лично. Поради тази причина не разбирам тезата ти "кой ми сра в гащите".

Подкрепям протестите, но не и политиците. Имам и мнение как ще гласувам на следващите избори. Може и ти да се пробваш да вземеш крайно решение.

А, и не си единствената, за която държавата се е превърнала в мащеха. Ако видиш по-надалеч от себе си, ще забележиш поне още някой друг човек.

Прощавай за тона относно поста ти, но на фона на ситуацията в страната и на хората, ми се струва несериозно!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #990 -: Февруари 22, 2013, 02:40:05 pm »
Или е ходящият секстил на транзитна Венера с Овнешката ми Луна? Венера ми е мениджър на Асцендента   ;)

Цитат

Обещах си както на себе си...така и на близките си , (ПРОСТЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ) че всичките онези години в които съм била близо дори в неприлична близост до определени политически партии , политици...мръсници са в миналото. Но болката явно е доста силна...
....през парите дарени на фондация Демокрация (управителя обичаше много пържоли ;D) , през кабинета на Филип Димитров и съдебните битки години наред...с откровените интервюта пред вестници (какви ли не)...през политически партии като столетницата , като РЗС...,като ДПС...и други....като разни смешни депутатчета и министърчета.
Марая, ако не те е страх да говориш, провокирай интервю и застани с името и лицето си, дори и тук във форума. Много от хората не могат да оценят плача ти или усилията ти да се справиш с несправедливостите. Излишно е постоянно да намекваш за контакти с политически сили и да се оплакваш от тях. Явно си ги обиколила всичките или си толкова важна, че те теб обикалят. Не те познавам и не знам.

Аз нямам такива контакти, защото лично съм избрала да нямам, политици около мен не искам, а имам възможност да имам. Имам собствена, критична мисъл по темата и съм я формирала лично. Поради тази причина не разбирам тезата ти "кой ми сра в гащите".

Подкрепям протестите, но не и политиците. Имам и мнение как ще гласувам на следващите избори. Може и ти да се пробваш да вземеш крайно решение.

А, и не си единствената, за която държавата се е превърнала в мащеха. Ако видиш по-надалеч от себе си, ще забележиш поне още някой друг човек.

Прощавай за тона относно поста ти, но на фона на ситуацията в страната и на хората, ми се струва несериозно!
Мен също ме дразни тая от сутринта! Няма да се занимавам с нея. Аз също съм с Овнешка луна. Транзитна луна ми опозира нат Марс днес.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #991 -: Февруари 22, 2013, 02:42:22 pm »

Цитат

Мен също ме дразни тая от сутринта! Няма да се занимавам с нея. Аз също съм с Овнешка луна. Транзитна луна ми опозира нат Марс днес.

Нещо в теб не е наред! ;D Търси причините...
Мен не само не ме дразниш...,а и ме развеселяваш... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #992 -: Февруари 22, 2013, 02:45:04 pm »
Супер.....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #993 -: Февруари 22, 2013, 02:45:44 pm »
Ето, Марая, така те искам. Гледай философски на нещата. Само така. И нИдей рИва!!!

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #994 -: Февруари 22, 2013, 02:48:30 pm »
Ето, Марая, така те искам. Гледай философски на нещата. Само така. И нИдей рИва!!!

Доживях и жени да  ме искат! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #995 -: Февруари 22, 2013, 02:53:45 pm »

Тълкувай го както ти харесва. Ако това те кара да се чувстваш добре  :rolleyes: Хвърли зад себе си, за да намериш пред себе си - а аз днес явно те зарадвах с желанието си към теб   :yahoo:

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #996 -: Февруари 23, 2013, 12:49:16 pm »
Всички от Венера до Уран ми пълзят в 12-ти дом, а Марс и Меркурий ще се срещнат върху Слънцето ми  :41: При вас в кой (кои) дом са?

Силен творчески период. Много прозрения, обърни го на самоанализа . ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #997 -: Февруари 23, 2013, 03:09:37 pm »
Всички от Венера до Уран ми пълзят в 12-ти дом, а Марс и Меркурий ще се срещнат върху Слънцето ми  :41: При вас в кой (кои) дом са?
При мен са в 8,ама не се хваля. ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #998 -: Февруари 23, 2013, 03:23:18 pm »

При мен са в 5ти, мотат се около 4-5-6-7

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #999 -: Февруари 23, 2013, 10:32:56 pm »
При мен са в 8,ама не се хваля. ;)

И при мен ама нямам и с какво да се похваля  :-[