За пръв път юпитер ми носи нещо "лошо" .. в 7ми дом са и откритите врагове.... съвпада с наталния ми марс - освирепели жени, пияни и надрусани .. изпълнени със злоба .. нечовешка злоба...
тр. на нодалната ос в съвпад с лична планета винаги ми е носел събитие, което тотално обръща живота ми... остава ми като белег..
тр. СЛВ съвпад плутон / 12ти дом/.. тук урока си мисля, че беше свързан с " власт "... Постъпих точно както е редно... Юпитер ми е най-ярката планета...
тр. сатурн докосва К12 .. врагове, полиции, болници.. темите са активни вече.. страх ме е като взеле в хубавия ми дом

А и започва влиянието на тр. нептун квадрат към моята луна.. много луди жени се появяват около мен... лъжкини..
И понеже е 7ми дом.. няма как да няма публика жадна за " сеир ".. и да няма споменати партньори..
Уран квадрат Уран! бум! .. ее, че и 20 лева си намерих, явно са били прокълнати

Най-интересно е, че в заведението , в което бях, платих вход, а се оказа, че охрана няма......... можеше да ми се случи всичко.... видях в очите им и омразата.... ДАНО НИКОГА НЕ ИЗПИТАМ ТОВА ЧУВСТВО..
А предния ден имах инцидент с колата.. по магистралата в последния момент изтича едно кученце на пътя.. в последния момент... спрях.... на средата на пътя... още треперя като се сетя... уран е У3 , в момента тр. Уран прави секстил към марса ми .. имах бърза реакция... другите в колата не се уплашиха... но аз го изживях много емоционално.. което също ме изненадва..
Има още подробности, разбира се.. но за пръв път изпадам в такива "шокове".. преди точния квадрат на урановците бях много нервна и избухлива, а сега отшумява просто като шок...
Типично по уран се появих със странна история

А при мен няма скука

Вие как сте :wub: