Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378079 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Събития и транзити
« Отговор #1020 -: Март 09, 2013, 08:29:55 pm »
Мирабелка-малка шпионка :)
голямата шпионка акрукс много преди това дръпна същата карта на десктопа  :P

Ама не я сподели, затова и няма ръкопляскания за нея :)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1021 -: Март 09, 2013, 11:26:22 pm »
За пръв път юпитер ми носи нещо "лошо" .. в 7ми дом са и откритите врагове.... съвпада с наталния ми марс - освирепели жени, пияни и надрусани .. изпълнени със злоба .. нечовешка злоба...
тр. на нодалната ос в съвпад с лична планета винаги ми е носел събитие, което тотално обръща живота ми... остава ми като белег..
тр. СЛВ съвпад плутон / 12ти дом/.. тук урока си мисля, че беше свързан с " власт "... Постъпих точно както е редно... Юпитер ми е най-ярката планета...
тр. сатурн докосва К12 .. врагове, полиции, болници.. темите са активни вече.. страх ме е като взеле в хубавия ми дом  ;D
А и започва влиянието на тр. нептун квадрат към моята луна.. много луди жени се появяват около мен... лъжкини..
И понеже е 7ми дом.. няма как да няма публика жадна за " сеир ".. и да няма споменати партньори..
Уран квадрат Уран! бум! .. ее, че и 20 лева си намерих, явно са били прокълнати  ;D
Най-интересно е, че в заведението , в което бях, платих вход, а се оказа, че охрана няма......... можеше да ми се случи всичко.... видях в очите им и омразата.... ДАНО НИКОГА НЕ ИЗПИТАМ ТОВА ЧУВСТВО..

А предния ден имах инцидент с колата.. по магистралата в последния момент изтича едно кученце на пътя.. в последния момент... спрях.... на средата на пътя... още треперя като се сетя... уран е У3 , в момента тр. Уран прави секстил към марса ми .. имах бърза реакция... другите в колата не се уплашиха... но аз го изживях много емоционално.. което също ме изненадва..

Има още подробности, разбира се.. но за пръв път изпадам в такива "шокове".. преди точния квадрат на урановците бях много нервна и избухлива, а сега отшумява просто като шок...

Типично по уран се появих със странна история  ;D А при мен няма скука  ;D
Вие как сте  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1022 -: Март 09, 2013, 11:29:18 pm »
За пръв път юпитер ми носи нещо "лошо" .. в 7ми дом са и откритите врагове.... съвпада с наталния ми марс - освирепели жени, пияни и надрусани .. изпълнени със злоба .. нечовешка злоба...

Туй пък къде?

Да не си ходила на протестите или там нямаше такива? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1023 -: Март 09, 2013, 11:39:53 pm »
Не прочетох поста докрай  :-[ - започнах да чета и после се отплеснах в мейла си...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1024 -: Март 12, 2013, 07:17:32 am »
Добрутро,
няколко дне ще  имам един неприятен аспект.
Тр.Марс опозиция плутон и съвпад слънце :-X
Може би трябва да се скрия в миша дупка :mellow:

« Отговор #1025 -: Март 12, 2013, 07:34:18 am »
Добрутро,

за да не трепериш докато е активен асп. плесни два шамара на мъжо рано на сабахлем за отскок и си отработила аспекта
ако си по -смела може и на шефа или на някой мъж...да скочиш,да не ти скачат те.. :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1026 -: Март 12, 2013, 08:23:55 am »
Добрутро,

за да не трепериш докато е активен асп. плесни два шамара на мъжо рано на сабахлем за отскок и си отработила аспекта
ако си по -смела може и на шефа или на някой мъж...да скочиш,да не ти скачат те.. :mellow:

Мерси Стреличке :blink:
Хубав съвет ;D хаха

*

Нова

• 3491
« Отговор #1027 -: Март 12, 2013, 09:21:57 am »
Добрутро,

Стреличка, акцентът тук е върху ошамаросване на мъж заради слънцето ли? Може ли да се отработи и с ошамаросване на жена или може би две за компенсация на силата?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1028 -: Март 12, 2013, 09:29:38 am »
Цял живот съм с тая опозиция (Слънце/Плутон), не съм попадала на такъв тип мъже, нито в отношенията ми е присъствала такава тема... Моите са юпитерово-нептунови венерианци.  :blink: Кротки и благи, досущ като мен  ;D (докато не ме настъпят).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1029 -: Март 12, 2013, 09:40:16 am »
Цял живот съм с тая опозиция (Слънце/Плутон), не съм попадала на такъв тип мъже, нито в отношенията ми е присъствала такава тема... Моите са юпитерово-нептунови венерианци.  :blink: Кротки и благи, досущ като мен  ;D (докато не ме настъпят).

Даммм, Ас работи, при всички ни /жени/ работи -за мъже нямам конкретни наблюдения  :P Тъкмо са ти в рибешко-телешки синхрон на скорпионската "композиция".  :blink: Въпреки че при мен на ДС работят само марсовете, плутони и лилитите им. Не и слънца, дори напротив.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1030 -: Март 12, 2013, 09:46:33 am »
Въпреки че при мен на ДС работят само марсовете, плутони и лилитите им. Не и слънца, дори напротив.

По знака на ДС най-много ми се лепят телешки Марсове, Слънца и Луни.

По знака на АС и Слънце/Плутон съм имала отношения със стелиумен Скорпион, но той по-скоро е към изключенията, като цяло моите типажи не са плутонианци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1031 -: Март 12, 2013, 09:48:40 am »
Въпреки че при мен на ДС работят само марсовете, плутони и лилитите им. Не и слънца, дори напротив.

По знака на ДС най-много ми се лепят телешки Марсове, Слънца и Луни.

По знака на АС и Слънце/Плутон съм имала отношения със стелиумен Скорпион, но той по-скоро е към изключенията, като цяло моите типажи не са плутонианци.
И.... хм... тоя стелиумния скорпион /страх ме е дори да го напиша, откакто един слънчев ми взе страха  :lol:/ къв беше?  :rolleyes:

Ааааа, да, сега се сетих и за луните на Дс, съгласна съм. Ама марсът си е класика, само като видя фалосообразния забучил оста и е ясно, че тя е вътре. )))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1032 -: Март 12, 2013, 10:00:22 am »
Стелиумният от тихите води беше, но някак блудкави ми идваха неговите емоции, може да е било от Луната му във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1033 -: Март 12, 2013, 10:04:42 am »
Стелиумният от тихите води беше, но някак блудкави ми идваха неговите емоции, може да е било от Луната му във Везни.

СТИГА, БЕ! И нито веднъж погледът му не стана ледено-жесток? хахахахах, направо е бил като пластелин в ръцете ти ))))))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1034 -: Март 12, 2013, 10:17:06 am »
Дори ми е плакал по телефона, нищо че има Сатурн в първи дом. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1035 -: Март 12, 2013, 10:20:09 am »
Дори ми е плакал по телефона, нищо че има Сатурн в първи дом. :)

Не е за тази тема и ако искаш не отговаряй, но кой беше най-категоричния аспект в синастрията, който показваше, че ти си "отгоре" във връзката?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1036 -: Март 12, 2013, 10:26:25 am »
Но аз не съм казвала, че съм отгоре, по ми харесва да съм отдолу.  :P

Силата на характера определя кой ще е водещият партньор, както и житейският опит. Моите опитности в живота са по-богати като съдържание, но и доста трудни, не на всеки биха понесли.

Винаги съм се стремяла към партньор, с който да сме равнопоставени. Не желая нито да властвам (нямам болни амбиции), нито мен да ме доминира някой.

По принцип за родените със Сатурн или Слънце в първи дом съм труден човек, като оптична леща отразявам проблематичните страни на егото им (вероятно е свързано с опозицията Слънце/Плутон в картата ми). И мога да бъда отвътре твърда като скала, а привидно мека като кадифе, ако решат да прилагат и спрямо мен своите его-игрички.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1037 -: Март 12, 2013, 10:36:19 am »
Но аз не съм казвала, че съм отгоре, по ми харесва да съм отдолу.  :P

Силата на характера определя кой ще е водещият партньор, както и житейският опит. Моите опитности в живота са по-богати като съдържание, но и доста трудни, не на всеки биха понесли.

Винаги съм се стремяла към партньор, с който да сме равнопоставени. Не желая нито да властвам (нямам болни амбиции), нито мен да ме доминира някой.

По принцип за родените със Сатурн или Слънце в първи дом съм труден човек, като оптична леща отразявам проблематичните страни на егото им (вероятно е свързано с опозицията Слънце/Плутон в картата ми). И мога да бъда отвътре твърда като скала, а привидно мека като кадифе, ако решат да прилагат и спрямо мен своите его-игрички.

Аха.. "ясно". Отново беше много отзивчива, благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1038 -: Март 12, 2013, 10:37:42 am »
Ще си изтърва рейса за работа, ако продължавам да съм отзивчива.  :blink:

Ако имаш други въпроси, може да питаш и на лични.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1039 -: Март 12, 2013, 02:57:42 pm »
Добрутро,

Да да даааа,аспекта си действа с невидими сили.
Днес имах пререкания с един от шефовете си.И то за да защитя себе си.
Друг случай днес,по улицата един слон от женски пол,така жестоко ме бутна с рамото си,че си получи словесен шамар от моя страна.
Надали ще позволя на този аспект да се развие и в къщи.Ще правя всичко възможно да не се случи такава агресия.
И ще трябва да полагам усилия няколко дни,докато се разпадне гадния аспект :-X