Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379491 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Събития и транзити
« Отговор #1060 -: Март 17, 2013, 12:07:37 pm »
Не,говорихме за транзитен марс върху слънцето ;D

Айде,меркурия е директен вече ;D :P

Нищо, все някому ще е от полза.  :blink:
Сетих се, че наскоро в някоя тема се коментираше за транз. Уран.

А Мерк-ът се обърна в точен тригон с Луната ми - днес планирам нова придобивка за дома, домакински уред. Ееех, успях да устискам да тръгне директно!  ;D
Нека да ти е честит новия уред Лили,и със здраве да го ползваш,и аз това за ретро Мерка го спазвам откакто се занимавам с Астрология..по-специално с уредите..има значение..
А за Уран върху Слънце -познавам такива хора и от известно време доста се промениха, станали са по-еуфорични и го дават по -нашироко..явно чувстват свободата на Уран.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1061 -: Март 17, 2013, 12:14:17 pm »
Още не съм мръднала от нас, планирам го по към края на деня.  :blink:

А що се отнася до тр. Марс върху нат. Слънце, до няколко дни очаквам точния съвпад, моето е в 7 градуса, сега Уран флиртува с него. Надявам се с никой да не се скарам тогава, а за офиса ще си взема тапи за уши.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1062 -: Март 17, 2013, 01:46:43 pm »
Milkyway, аз питах за Уран/Слънце, мерси за отговорите. Имам много предстоящи аспекти, които се тълкуват за раждане на дете (а аз нямам) - Сатурново възвръщане през 8 дом, там е и Марс, управителят Плутон ще съвпада с Юпитер в 10, т.е. ще влияе и на 4 дом и ще квадратира със Слънцето в 1 дом, а то е в съвпад с У4,5 - Луна, отделно и този съвпад Уран/Слънце, изобщо ми предстоят доста събития, но дали ще бъдат свързани с дете или творчество, а съм творческа личност, няма как да разбера, но за всеки случай ще играя и тото, защото съм виждала хора, които са спечелили на такива транзити ;D

sunnily ..,за да питаш за нещо..,значи , че подсъзнанието улавя определени сигнали. Ако трябва да бъда още по-конкретна ще ти кажа, че мисли от които усещаш определена емоция са много важен индикатор ...и следва да им обърнеш сериозно внимание. :blink:
Важно е , когато знаеш , че имаш транзит..да не спираш да чакаш..,а да опитваш. Игри свързани с късмета ..без значение какви...,тото...лотария. В това число и ТВ.предавания...могат да спомогнат за изява на транзита...
"Господ дава,ала в кошара не вкарва!" е мото на всички транзити...
Аз знам, че ще успееш...Най-важна е вярата!
От мен късмет...останалото от звездите... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1063 -: Март 17, 2013, 02:15:59 pm »
Milkyway, аз питах за Уран/Слънце, мерси за отговорите. Имам много предстоящи аспекти, които се тълкуват за раждане на дете (а аз нямам) - Сатурново възвръщане през 8 дом, там е и Марс, управителят Плутон ще съвпада с Юпитер в 10, т.е. ще влияе и на 4 дом и ще квадратира със Слънцето в 1 дом, а то е в съвпад с У4,5 - Луна, отделно и този съвпад Уран/Слънце, изобщо ми предстоят доста събития, но дали ще бъдат свързани с дете или творчество, а съм творческа личност, няма как да разбера, но за всеки случай ще играя и тото, защото съм виждала хора, които са спечелили на такива транзити ;D
Пожелавам ти,да си имаш дете и то да е най-здравото и красиво на света!!! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1064 -: Март 17, 2013, 02:46:31 pm »
Благодаря ви, мили момичета за хубавите думи, пожелания и най-вече, че ме приехте във вашия топъл сайт. Имам силна енергия и предчувствия и знам, че изпратените пожелания, добри мисли и положителна енергия, винаги настигат отсрещния.
И тъй като днес е ден за прошка, простете ми за всичко.
 :88: :88: :88: :88: :88: :88: :88:
Така е! Пожелавам ти го от сърце!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1065 -: Март 17, 2013, 09:16:31 pm »
Да споделя още нещо за транзитния Уран в съвпад с нат. Слънце, този път проработи много буквално.

Когато съвпадът стана точен, ме потърси една колежка, която по натал има Слънце в съвпад с Уран в Стрелец и Луна в Близнаци в опозиция с Уран. И преди се познавахме, но контактът бе дистанционен, основно по работа. Но в един момент се разприказвахме в скайпа, започнаха едни споделянки и усетих, че тя търси приятелство с мен.

Излязох с нея миналия уикенд на разходка в парка, днес бяхме на кафе с дълъг разговор... Много раним и фин човек ми се стори, някак не мога да го свържа със стрелешки стелиум и силно ураново влияние. Не бих я определила като уранов тип, дори ми се струва, че Уран при нея почти не се изявява, остава някак потиснат... Може би неслучайно е потърсила контакт с човек, който в момента изживява транзит на Уран през Слънцето, може да има нужда от някакъв външен "тласък", за да се задвижи урановата енергия, а ролята на този "провокатор" мога успешно да изиграя аз.  :blink:

Ето че по Уран се сдобих с нова приятелка - неосъзната уранианка.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1066 -: Март 17, 2013, 10:23:42 pm »
По-скоро е обратното.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1067 -: Март 17, 2013, 10:25:47 pm »
:blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1068 -: Март 17, 2013, 11:08:23 pm »

Не бих казала, момата въобще не прилича на уранианка, но може да е някоя по-фина октава, знам ли.
Беше искрено учудена от някои "ураниански" настроения, които споделям и коментирам свободно... За пореден път се убеждавам колко важно значение има средата, в която се разгръщат или потискат определени качества. По-скоро ми прилича на идеалист, някак много е далеч от реалността и човешкото несъвършенство. Между другото, има Нептун в квадрат с Асцендента, може отчасти и на това да се дължи. Няма нищо шантаво у нея, по-скоро изглежда твърде нормална. Но все пак говорим за лингвист по образование, интелигентен човек, цял живот само с чужди езици се е занимавала, извън тази сфера не е видяла нищо. А аз на арогантни простакеси съм се нагледала, затова ми е някак непривично да общувам с такъв фин човек.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1069 -: Март 18, 2013, 07:23:57 pm »
......а на  22ри март е точния съвпад на тр Марс и тр Уран в овен/на 10* преди моите Слънце и Луна/,които ще опонират моя нат.Уран/У6/-страхувам се за здравето си/направих си една дискова херния миналото лято  и сега винаги я мисля/ но и ежедневието ми също ,предполагам би пострадало от тази опозиция..но пък имам тригон на тр Юпитер към нат Уран,което ме успокоява донякъде... толкова ми е спокойно в тези дни,че го приемам като затишие пред буря..ще видим... :blink:

...освен, че наистина  усещам проблема в кръста си/сега и в ляво/, започнаха да ми гърмят крушките у нас :-\..вчера 2, днес сутринта следващата...чак изхвърчават от фасунките ..много енергия,много нещо...У4 не е аспектиран в момента.......какво ли ще е на 22ри :blink:  А иначе снощи изведнъж се почувствах влюбена в моето далечно другарче,дето разговорите с него от дълго време бяха безкрайно прозаични....и снощи като лягах и се сетих за него/въпреки,че 2ч преди това разговаряхме /,но с много емоция,като за съвпад на Уран с Венера,ама нямам такъв/може би защото Луната тогава правеше секстил към моята Луна, а аз нея много си я усещам/....но такова изведнъж влюбване ей така,от нищото не ми се беше случвало до сега...и днес ми е едно такова хубавичко и лекичко на душата....работя и танцувам / и с удоволствие търпя кривотията на пряката си шефка
:P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1070 -: Март 18, 2013, 07:26:01 pm »
Преди да стане съпадът на Марс и Уран с нат. Слънце точен, предвидливо се запасих с резервни крушки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1071 -: Март 18, 2013, 07:32:10 pm »
олее....ами аз ще трябва да си купя цял стек крушки тогава....то дали ще е този сегашен съвпад на Марс с Уран или съвпада на Уран с моето Слънце/с диспозитор отново Марс / май е все гърмене на крушки при мен.....значи - ще ми трябват бая....  ;)   ама пък имам цяла година време докато Уран стигне Слънцето ми....

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1072 -: Март 20, 2013, 11:59:25 pm »
Какво ще кажете за транзитен юпитер опозиция натален меркурии по оста 7-1 ...

Какво мога да очаквам от този транзит?

Бавят ми се нещата с полицията... а моите " нападателки " са разбрали за жалбата и в момента кой знае още какво са ми намислили  :-X знам, че да детски интригантски смешни истории, но от тях мога да очаквам всичко.....
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1073 -: Март 21, 2013, 12:06:21 am »
Какво ще кажете за транзитен юпитер опозиция натален меркурии по оста 7-1 ...

Какво мога да очаквам от този транзит?

Бавят ми се нещата с полицията... а моите " нападателки " са разбрали за жалбата и в момента кой знае още какво са ми намислили  :-X знам, че да детски интригантски смешни истории, но от тях мога да очаквам всичко.....

Опозицията противопоставя интересите ни...Юпитер от друга страна раздува нещата..при това в дома на явните врагове-7-ми...Изчакай! Сега Юпитер е бърз..,а Меркурий все още е в тъмната си сянка в знака риби...или в небето има знаков квадрат...Ще се оправят нещата..,след 18* в риби... :blink: Споко.
Някой е намерил връзки...и си плаща.... ;D
Ако ти предложат споразумение-не приемай! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1074 -: Март 21, 2013, 12:10:54 am »

Опозицията противопоставя интересите ни...Юпитер от друга страна раздува нещата..при това в дома на явните врагове-7-ми...Изчакай! Сега Юпитер е бърз..,а Меркурий все още е в тъмната си сянка в знака риби...или в небето има знаков квадрат...Ще се оправят нещата..,след 18* в риби... :blink: Споко.

Благодаря, Марайка  :wub:

Оо, никакви споразумения.. явно е добре, че ми се бавят нещата с жалбата... а на транзитен юпитер му предстои секстил с натален юпитер в 13тия градус 9ти дом... дано справедливостта възтържествува!

А тр. мерк наистина след 18тия градус ми идва благоприятно.. просто ме е страх да не ми направят нещо лошо...
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1075 -: Март 21, 2013, 12:14:46 am »

Благодаря, Марайка  :wub:

Оо, никакви споразумения.. явно е добре, че ми се бавят нещата с жалбата... а на транзитен юпитер му предстои секстил с натален юпитер в 13тия градус 9ти дом... дано справедливостта възтържествува!

А тр. мерк наистина след 18тия градус ми идва благоприятно.. просто ме е страх да не ми направят нещо лошо...

Нищо лошо няма да ти направят.... ;D ;) :wub:
Споко...всичко ще бъде наред...потрай малко. ;)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1076 -: Март 21, 2013, 12:17:02 am »
хи хи , надявам се  ;D :P :wub:

« Отговор #1077 -: Март 21, 2013, 10:22:47 pm »
......а на  22ри март е точния съвпад на тр Марс и тр Уран в овен в 8 дом /на 10* преди моите Слънце и Луна/,които ще опонират моя нат.Уран/У6/-страхувам се за здравето си/направих си една дискова херния миналото лято  и сега винаги я мисля/ но и ежедневието ми също ,предполагам би пострадало от тази опозиция..но пък имам тригон на тр Юпитер към нат Уран,което ме успокоява донякъде... толкова ми е спокойно в тези дни,че го приемам като затишие пред буря..ще видим... :blink:

...освен, че наистина  усещам проблема в кръста си/сега и в ляво/, започнаха да ми гърмят крушките у нас :-\..вчера 2, днес сутринта следващата...чак изхвърчават от фасунките ..много енергия,много нещо...У4 не е аспектиран в момента.......какво ли ще е на 22ри :blink:

току-що си спретнах един марсианско-урански скандал с "онзи" по 8ми дом,ама пак по марсиански се кротнах овреме,щото сега и Луната е без аспекти/ и през цялото време мислех за тези аспекти,докато си "нареждах" /.....никога до сега не съм си позволявала да давам такъв външен вид на ревността си,но сега не можах да се въздържа и..ами рекнах му ги нещата..а той ми каза,че съм ревнива/щото не знае "какво е времето вътре в мен", поякога друг път / и естествено си композирам-как :-\.........още ми е почти бясно,но се поуталожиха нещата сякаш...дано само с това да ми се размине този съвпад...пожелавам никоя/й от вас да не го усети като мен..само хубавите аспекти усетете,макар,че и те са много силни.... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1078 -: Март 21, 2013, 11:02:11 pm »
аз за сега нямам събития...надявам се нещата да си останат така, но едва ли ...съвпада квадратира Слънцето ми, иначе днес бях доста енергична, сякаш малко като от нерви идваше тази енергия една такава като нервен смях .....дано всичко утре да е наред и след това....
притеснявам се, защото на съвпада Марс/Сатурн (15.08) всичко ми беше спокойно с никой не съм се карала, даже тогава се подготвях за сватбата си, щях да ходя на първа проба на рокляата и на козметик, но рано сутринта сестра ми ми се обади, че баба ми беше починала...дни по-рано беше претърпяла катастрофа, от която уж нямаше някакви фатални последствия...

« Отговор #1079 -: Март 25, 2013, 06:42:05 am »
зависи какви касети има в подсъзнанието на луна-плуто ,предполагам в скорпи :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...