Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378633 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Събития и транзити
« Отговор #1100 -: Април 03, 2013, 11:35:16 am »
През този период нямаше ли по-специфични транзити към възлите? В радикса Лунните възли имат ли аспекти с други планети?

Сега погледнах в друга тема и сама си отговорих на втория въпрос  :blink: - Уран е близо до ЮЛВ, а диспозиторът на СЛВ е в опозиция с Плутон по оста 1/7 дом.

Транзитният Сатурн къде е бил по това време и какво е аспектирал?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1101 -: Април 03, 2013, 11:52:51 am »
По онова време имах и Тр. Плутон квадрат Луна и Уран съвпад Луна и Сатурн в 7 дом.

Тогава бихме могли да допуснем, че транзитите са отключили "спящите дяволчета" от подсъзанието.
А обратът на възлите е поставил на фокус свързаните с тях теми. Обикновено така действа, особено когато в радикса има планета в съвпад с възлите. Ако няма, тогава можем да разгледаме диспозиторите и техните по-важни аспекти.

Докъде го докарахме - на гробищата да ти завиждат.  ;D
Не е много смешно, но някак нелепо ми се струва - да си обграден от злоба и интриги на място, където човек ежедневно става свидетел на това колко кратък и преходен е животът, колко е тленно всичко...

Колкото и да съм изпълнена с гняв, възмущение или погълната от ежедневни проблеми, стъпвайки на гробищата някак се успокоявам, намирам мир и хармония в себе си, това ми помага да осъзная кои са вечните неща, а кои са преходните.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1102 -: Април 03, 2013, 01:32:15 pm »
Момичета, малко ще поразведря атмосферата, ще ме прощавате, но ще ви занимая с леко по-прозаечно-сладникави тематики, и без това никой не е писал нищо във форума от вече час и найси минути и настана скука.
Глейте при мен къв се очаква на 27,8,13... Значи, имаме съвпад на дупитера на к5, става връх на тао между ураня в първи и нат марс в 7, върху него венерка. транзитния марс е в 5, каре луната ми.. Транзитната е върху хироня, каре натална венера. Сатурн дъртакът е на к8.
Както казва Милки, аман от аспекти. И на всичкото това отгоре може и нищо да не стане ... :rolf:

« Отговор #1103 -: Април 03, 2013, 01:38:24 pm »
Цитат
И на всичкото това отгоре може и нищо да не стане
[/size]

Предстои ми новолуние в 9дом,възврат на Венера-пак в 9дом,пр.Луна опозиция Юпитер,а аз мисля,че и при мен може нищо да не стане. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1104 -: Април 03, 2013, 01:55:12 pm »
Цитат
И на всичкото това отгоре може и нищо да не стане
[/size]

Предстои ми новолуние в 9дом,възврат на Венера-пак в 9дом,пр.Луна опозиция Юпитер,а аз мисля,че и при мен може нищо да не стане. ;D

По 9 дом събитията са разнопосочни и всичко е възможно. Една лееекичка юпитерова емоция, например ))))

« Отговор #1105 -: Април 03, 2013, 01:56:25 pm »
Благодаря,Нова-задължително ще дам обратна връзка. :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1106 -: Април 03, 2013, 03:51:52 pm »

Папи, на мен тая опозиция ми мина. Моят Марс е на 15 в Дева. В момента са в куинконс с нат. Марс. Пък и нали знаеш, че при мен Марс действа преди аспекта.

В колко часа беше случката с порязването на ръката приблизително?

Снощи в 21:28, точно :) Обадих се на една приятелка, за да се оплача.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1107 -: Април 03, 2013, 04:37:14 pm »
Пък аз моята все я изправям - кой каквото няма, към това се стреми. :))

А за лелките - представям си каква жалка гледка са, но и за такива има място под слънцето... Не мога да си представя как си издържала на такова място, без да си потрошиш зъбите от яд. Сигурно не бих издържала дълго на това място и сред толкова негативни хора (иначе в змийски колективи и аз съм работила).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1108 -: Април 04, 2013, 03:23:27 pm »
Може ли да ми погледнете транзитите за днес защото са много и някой коментар ако не ви мързи :) http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=r0bfileATsf6a-u1356290203&lang=e&gm=a1&nhor=4&nho2=1&btyp=245&mth=gw&sday=4&smon=4&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

Нова

• 3491
« Отговор #1109 -: Април 04, 2013, 03:31:50 pm »
Скоро добра работа, предвид възрастта ти, вероятно нещо по това, което учиш.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1110 -: Април 04, 2013, 03:33:28 pm »
В чест на истината за първи път вждам такъв зиг-заг в карта...

« Отговор #1111 -: Април 04, 2013, 03:39:09 pm »
Може ли да е свързано с морето ,защото това лято мисля да ходя да работя там.  :rolleyes: На 1 ,2,3 май отивам на място да си търся работа и започвам когато ми кажат ,а иначе в момента уча и съм студент (редовно).

*

Нова

• 3491
« Отговор #1112 -: Април 04, 2013, 03:56:02 pm »
Аз виждам връзка между работа и учене. Учиш ли туризъм?

Но може и да означава, че ще изкараш добри пари, да, венера ти у и 2 дом. Твърде е възможно да не е кариера, но добри пари от морето, има голяма предпоставка за това.
Дава ти се и смяна на място, ще стане.

Успех.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1113 -: Април 04, 2013, 04:03:27 pm »
*аси, при тоз коментар се почувствах като Мартин Захариев или някой маг от кабеларките
 :haha: :haha:

« Отговор #1114 -: Април 04, 2013, 04:11:26 pm »
Уча финанси ,но искам да си намеря работа като барман или сервитьор ,предполагам ,че може би е свързано с комуникацията м/у мен и клиентите на чужд език.  :rolleyes:

« Отговор #1115 -: Април 04, 2013, 04:24:28 pm »
стелиумът в овен в момента е в съвпад със светилата ми,каот Марс вече премина точния си съвпад със Слънцето ми-усетих прилив на енергия , усещанен за перфектно здраве /като едновременно опонира У6,при това/ и вярно-леко напрежение,но то е от сходящия съвпад с Луната ми след 3*....очаквам с нетърпение сега Венера как ще се прояви,оосбено с Луната ми..щото имам едни  очаквания и дано се реализират/ в хорарите/....след месец пък следват  венерата,марса и сатурна ми да бъдат аспектирани от същите тези ..... :blink:...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1116 -: Април 05, 2013, 07:39:43 am »
Дано ти се получат очакванията!
При мен минаха през Луната, но не стана нищо за отбелязване. Едно завръщане на нещо старо и изхабено, което не събра смелост да се бори за това, което иска.

« Отговор #1117 -: Април 05, 2013, 12:40:02 pm »
Я вижте к'во става  ;D http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=r0bfileATsf6a-u1356290203&lang=e&gm=a1&nhor=4&nho2=1&btyp=245&mth=gw&sday=5&smon=4&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast= . Мислех си ,че вчера са ми се струпали много транзити ,ама днес може да се каже ,че е умножено по 2 .Въпроса ми е нормално ли е или рядко се случва в натала да има толкова транзити и какво да очавам ? :Д

« Отговор #1118 -: Април 05, 2013, 05:53:03 pm »
хайде отговорете лисички ,толко ли много искам :)

« Отговор #1119 -: Април 05, 2013, 06:39:57 pm »
Не знам дали е много или малко, защото не разбирам какво точно искаш. За 4-те транзитни планети в Овен ли говориш, част от които аспектират наталната ти опозиция между Меркурий и Уран/Нептун? Прогресивна Луна е отминала трудния натален квадрат на Плутон с Луна/Сатурн. Скоро ще премине в Стрелец и пей душа. Гледам, че си станал по-приказлив и спонтанен. Дали е от пролетта или от прогресивната Луна, или от транзитни Венера и Марс в квадрат с натални Меркурий/Уран/Нептун? Не знам. И от трите сигурно.