Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379415 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1120 -: Април 05, 2013, 07:35:43 pm »
Дано ти се получат очакванията!
При мен минаха през Луната, но не стана нищо за отбелязване. Едно завръщане на нещо старо и изхабено, което не събра смелост да се бори за това, което иска.

дано  :blink: ..и при мен нещата вървят на там/като при теб/,утре всичко ще се подреди и ще дам обратна връзка тук
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1121 -: Април 05, 2013, 09:39:39 pm »
Ми знам ли ,вие сте по на ти с транзити,прогресии и т.н ,затова ви питам и се надявам да не ви досаждам много с питанките ,ама какво да се прави ,нали затова е форум да си помагаме. Транзитите си ги проверявам само по аспект ,а това че транзитиращата планета е в даден знак нищо не ми говори,ама то в астрологията всичко си има значение. Мерси за съдействието и за последно ,ако може да ми кажете нещо допълнително ще съм ви благодарен.  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1122 -: Април 06, 2013, 02:21:20 pm »
zdraveite na koi tochno aspekti moje da se otdade napadenie I obir malko e laishko pitaneto no vse pak znam li vuzmojno li e da e na suvpada na tranziten Saturn sus natalen upiter v chetvurti dom ili suvpad na luna s neptun v shesti znam li izvinqvaite za laiskoto pitane prosto znam li iska mi se da razbera zashto mi se sluchi tova na men I po kakvo mojeh naprimer da go predvidq ako si bqh vidqla kartata togava

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1123 -: Април 06, 2013, 02:56:24 pm »
E az kvadraturata pluton slunce si q imam po natal  ;) ;) ;) opredeleno ne e ot negq sluchiloto se sus muja ti

« Отговор #1124 -: Април 06, 2013, 05:49:56 pm »
Дано ти се получат очакванията!
При мен минаха през Луната, но не стана нищо за отбелязване. Едно завръщане на нещо старо и изхабено, което не събра смелост да се бори за това, което иска.

дано  :blink: ..и при мен нещата вървят на там/като при теб/,утре всичко ще се подреди и ще дам обратна връзка тук

...май каквото и да минава през Луната ми,докато У5 ми е ретрограден няма смисъл  да очаквам нищо положително/буквално преди малко усетих,че наистина се разделих с една съществена за мен любов-илюзия, вероятно/...само Марса усетих с напрежението си...нито Слънцето,нито Венерата усетих като минаха /а Венера след 3* ще съвпадне с Луната ми/...явно влиянието на У5 е водещо при мен/Сатурн в 9д , в съвпад с Венера/ ...чувствам се безкрайно сама и нещастна сред всичките тези планети,съвпаднали със Слънцето и Луната ми тези дни...:unsure:

« Отговор #1125 -: Април 06, 2013, 07:23:50 pm »
Марсин, прогресивна Луна може да задава настроенията ни в зависимост от знака и дома, в който пребивава, и също така в зависимост от наталните конфигурации, които "закача" с аспекти.

В твоята карта към момента прогресивна Луна е в Скорпион, в 3-тия ти дом, в опозиция с натални Венера/Сатурн. Транзитен Сатурн е в съвпад с прогресивна Луна.

Венера е мунданно свързана с любовта и взаимоотношенията, а както ти спомена, Сатурн управлява 5-тия ти дом. Значи и двете планети в картата ти са свързани с любовни теми. Съвпад на Венера и Сатурн, още повече в Телец (земен знак, знак на Венера), предполага не просто търсене на, а силна нужда от стабилен и надежден партньор. Обаче влиянието на Сатурн върху Венера чрез напрегнати аспекти - съвпад, квадратура или опозиция може и да поставя на пътя ни редица разочарования и несподелени чувства, да намаля количеството на радостите от живота и наслажденията, които получаваме. Колкото се отнася до последното, при теб съвпадът попада в благоприятния 9-ти дом, който мунданно се управлява от Юпитер, и е аспектиран от Юпитер. Така че желание за наслаждаване на живота не би трябвало да ти липсва. Светилата ти са овненски, осмодомни, Плутон е в 1-ви - силна воля за борба, не приемаш лесно пораженията. С няколко думи - Сатурн поставя пречки в любовното щастие, намирането на подходящ партньор, забавя и затруднява развитието на взаимоотношенията, но не те лишава от желание за борба за собственото щастие.

Прогресивна Луна в Скорпион може да те кара да се чувстваш и разсъждаваш на принципа "всичко или нищо" и "искам всичко тук и сега". Още повече, че огнените ти светила в 8-ми дом добре кореспондират с този девиз. Скорпион (Плутон) е също и по приключването на неработещи отношения. Разрушава, за да създаде наново или подлага на изпитание, за да провери надежността на партньора. Така че комбинацията от плутоново и сатурново влияние върху прогресивната ти Луна към момента добре кореспондира с темите: приключване, раздяла, тъга, разочарование. Всичко това, имайки и връзка към 3-тия ти дом, би трябвало да говори и за възможност за промяна - след оздравяване от отношенията, нанасящи повече вреди, отколкото носещи щастие, идва прераждане, време за ново начало.

« Отговор #1126 -: Април 07, 2013, 10:54:49 am »
Марсин, прогресивна Луна може да задава настроенията ни в зависимост от знака и дома, в който пребивава, и също така в зависимост от наталните конфигурации, които "закача" с аспекти.

В твоята карта към момента прогресивна Луна е в Скорпион, в 3-тия ти дом, в опозиция с натални Венера/Сатурн. Транзитен Сатурн е в съвпад с прогресивна Луна.

Венера е мунданно свързана с любовта и взаимоотношенията, а както ти спомена, Сатурн управлява 5-тия ти дом. Значи и двете планети в картата ти са свързани с любовни теми. Съвпад на Венера и Сатурн, още повече в Телец (земен знак, знак на Венера), предполага не просто търсене на, а силна нужда от стабилен и надежден партньор. Обаче влиянието на Сатурн върху Венера чрез напрегнати аспекти - съвпад, квадратура или опозиция може и да поставя на пътя ни редица разочарования и несподелени чувства, да намаля количеството на радостите от живота и наслажденията, които получаваме. Колкото се отнася до последното, при теб съвпадът попада в благоприятния 9-ти дом, който мунданно се управлява от Юпитер, и е аспектиран от Юпитер. Така че желание за наслаждаване на живота не би трябвало да ти липсва. Светилата ти са овненски, осмодомни, Плутон е в 1-ви - силна воля за борба, не приемаш лесно пораженията. С няколко думи - Сатурн поставя пречки в любовното щастие, намирането на подходящ партньор, забавя и затруднява развитието на взаимоотношенията, но не те лишава от желание за борба за собственото щастие.

Прогресивна Луна в Скорпион може да те кара да се чувстваш и разсъждаваш на принципа "всичко или нищо" и "искам всичко тук и сега". Още повече, че огнените ти светила в 8-ми дом добре кореспондират с този девиз. Скорпион (Плутон) е също и по приключването на неработещи отношения. Разрушава, за да създаде наново или подлага на изпитание, за да провери надежността на партньора. Така че комбинацията от плутоново и сатурново влияние върху прогресивната ти Луна към момента добре кореспондира с темите: приключване, раздяла, тъга, разочарование. Всичко това, имайки и връзка към 3-тия ти дом, би трябвало да говори и за възможност за промяна - след оздравяване от отношенията, нанасящи повече вреди, отколкото носещи щастие, идва прераждане, време за ново начало.

...уау,Мирабелка....прочетох това и влязох в прогресията си с транзитите за сега и наистина,транз Сатурн се връща обратно към съвпад с Луната ми, ще я отмине и отново ще съвпадне с нея след време в правото си движение....а отделно от това  имам опозиция на пр Луна с прогр Сатурн и пр Меркурий-щастие неземно  :P....а очаквах хубави емоции......и колко си права и за транзита на пр Луна през скорпион/3дом.....благодаря, мила
:blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1127 -: Април 07, 2013, 06:37:08 pm »
Taka v astro knijkite pishe che pri nalichie na vruzka po vreme na tranzita na saturn prez peti dom ima veroqtnost vruskata da prerasne v seriozno obvurzvane ta vuprosa mi e nqkoi prejivql li go e tova u do kolko e taka zashtoto saturn v momenta e v petiq mi dom i e kacnal vurhu upiter a az se chuvstvam super potisnata
i neysegorna v vruskata si

*

Константин

« Отговор #1128 -: Април 07, 2013, 07:34:54 pm »
Taka v astro knijkite pishe che pri nalichie na vruzka po vreme na tranzita na saturn prez peti dom ima veroqtnost vruskata da prerasne v seriozno obvurzvane ta vuprosa mi e nqkoi prejivql li go e tova u do kolko e taka zashtoto saturn v momenta e v petiq mi dom i e kacnal vurhu upiter a az se chuvstvam super potisnata
i neysegorna v vruskata si
Надали случайно е написано по книжките, все пак тези наблюдения са базирани в/у човешки съдби :) Така, че дори да не се е случвало на някой във форума (или просто да не е наблюдавал), това не значи, че при теб няма да се случи :) Все пак астрологията е може би най-старата статистика водена някога, само че обектът са хората :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1129 -: Април 07, 2013, 07:54:45 pm »
Dano si prav zashtoto inache imam chuvstvoto che suvsem she ruhna emocionalno i she se otkaja ot vsichko v tazi nasoka prosto sum kato icedenai

*

Константин

« Отговор #1130 -: Април 07, 2013, 07:59:43 pm »
Бъди търпелива, всичко в живота си има "трендове" и на всеки тренд му идва времето :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1131 -: Април 07, 2013, 09:05:46 pm »
Po natal e v peti dom a aspektite sa slednite kvadrat sus slunceto suvpad s mard suvpad s pluton trigon s merkuri sekstil s uran i kvadrat s vuzela

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1132 -: Април 07, 2013, 09:37:21 pm »
Az da no pri men peto domniq stelium e dosta po golqm ot opisaniq tova e samo nachaloto mu a za lesnoto znam li po skoro tragediite gi suzdavam az sama mars obache r v chetvurti dom a saturn i pluton sa v peti

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1133 -: Април 08, 2013, 12:21:42 am »
уран през 6ти  :-\ управлява ИЦ и е във втори съвпад сатурн? надявам се на работа :-[
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1134 -: Април 08, 2013, 08:19:49 am »
Pojelavam ti q moq uran v deseti mi donese dosta nestabilnost v rabotata I dosta nenadeini smqni na rabota za kratki periodi I nishto koeto kato rabota da me udovletvorqva men samata  :blink: :blink: I vse oshe e taka no ne spiram da se nadqvam za v budeshte na neshto hubavo po specialnosta

*

Нова

• 3491
« Отговор #1135 -: Април 10, 2013, 12:27:43 pm »
Понеже темата ми е болезнена..
Кажете кой пакостник ми даде стеснение по дома и от ширене на символичен наем в 2 стаи с 3 легла на 44 квадрата и неограничено количество гореща вода и електричество, панорамна гледка и т.н. /е, и вбесяващ ме комшия отгоре, но няма пълно щастие/ ме запрати на таван, без асансьор /поне ще стягам дупе и нямам комшии отгоре/, 14 квадрата, спя върху диван, койо даже не разтягам /мързелив марс/, в банята ми няма топла вода, а електромера върти като луд?
Регрес отвсякъде.
Промяната беше наложителна, дълго подготвяна, тласната отвън, от трета страна, без директна връзка с мен и личността ми, но с невъзможност за моето избягване на последиците. Уран прави ли ги такива?

------------

Уран ще да е. Има реална опасност да ме изтрещи тока в банята, ако някой път по грешка вкарам щепсела за "бойлера" в контакта откъм грешната страна. Нещо са объркали заземяването като са го правили.

Да се оповавам и моля ли на юпитер през четвърти и прогресивна луна натам или хич и да не се надявам на подобрение.?
« Последна редакция: Април 10, 2013, 12:56:20 pm от Нова »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1136 -: Април 11, 2013, 07:20:24 pm »
Днес тр. Слънце и Марс ми бяха в съвпад с У 6 Юпитер.
На път за работа,минавайки през изоставен район, ме нападна глутница кучета,двата дребосъка само лаеха,но някакъв булдог,питбул или какъвто и да беше там странен мелез с плоска муцуна ,скъсан синджир и оголени зъби ми разказа играта.
Добре ,че се сетих овреме да клекна,та да се спрат тия гадини,щото не искам да си представям какво ме чакаше.
След десетина минути рев,викове и паника ,хвърлих два три камъка и ония зверове се уплашиха и отказаха.
За втори път в живота ми ме напада огромно куче,имам чуството ,че предизвиках съдбата,защото наскоро ,минавайки по същия този път,разказах на близка за първото нападение и съвета,който ми даде жената,която ме отърва тогава винаги да клякам,защото това плаши кучетата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1137 -: Април 11, 2013, 07:25:13 pm »
Много неприятна случка  :-X, но добре че си се отървала само с уплаха.

Тия зверове са издивели и изгладнели, а сега са и по-агресивни и се събират на глутници, когато започне поредният им размножителен период. Дори да са били кастрирани от съответните служби, после пак ги пускат навън, да нападат всичко живо. Но и животът в кучкарниците не е с нищо по-добър, т.е. засега алтернатива няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
Re: oftopik
« Отговор #1138 -: Април 12, 2013, 02:49:32 pm »
Предлагам някой да даде становище за аспектите по въпроса, защо във форума днес и леко напоследък никой не тълкува, хорари, тарота, бобчета, синастрии, солари и лунари, а навлезе тъмната енергия на злобата?

Някоя ХААРП атака да не е, може да се дължи на мръсния въздух в някои райони на страната.  ;D

Имаш предвид НААСР?

« Отговор #1139 -: Април 12, 2013, 04:12:43 pm »
Днес тр. Слънце и Марс ми бяха в съвпад с У 6 Юпитер.
На път за работа,минавайки през изоставен район, ме нападна глутница кучета,двата дребосъка само лаеха....
Добре ,че се сетих овреме да клекна,та да се спрат тия гадини,щото не искам да си представям какво ме чакаше.
.....,разказах на близка за първото нападение и съвета,който ми даде жената,която ме отърва тогава винаги да клякам,защото това плаши кучетата.

.....браво,че си се сетила да клекнеш :-\......
Аз пък след транзита на Слънце,Венера и Марс първо в съвпад с тр Уран/на 10* от Слънцето ми/ ,а след това през моите светила/днес тр Слънце е на 2* от Луната ми вече/ се чувствам много напрегната, както в тийнейджърските ми години,като имах проблем с щитовидната ми жлеза...и днес/мисля ,че не е случайно/ ми попадна статия с пренасянето на енергия между планетите,та си мисля,дали Венера или Марс/най -вече/не е пренесъл енергията на Уран върху моите Слънце и Луна,съвпадайки с тях и това да е причината за моето вътрешно напрежение.... :blink:..а иначе относно съвпада на тр Венера с Луната и Слънцето ми ще пиша,като се подредят нещата..сега е някакъв хаос и неяснота около мен/и тр Нептун е в секстил с нат Венера/
« Последна редакция: Април 12, 2013, 04:28:43 pm от марсин »